Я попросив своїх батьків за гроші, щоб перейти до міста, але вони вирішили дати ці гроші до мого брата.

Що в цьому світі можна сильніше, ніж зрілі? Навіть якщо сама дитина не здатна зрозуміти повну силу почуттів, пов'язаних з ним. Діти часто приймають погані рішення про своїх батьків. Якими вони пошкоджують найчастіше після

Тому дуже важливо послухати не тільки свої внутрішні почуття, але і до слів інших. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Наш читач поділився своєю ілюстрацією, яка буде особливо корисною для тих, хто безпосередньо перебуває у кваре з батьками. Не варто їсти яйце. Завжди краще зустріти один з одним.

Для сільської дівчини багато речей не здаються настільки важливі при порівнянні з її думкою міста. Ювелірні вироби, одяг, обідній телефон. Це все добре, але це не критично, коли ви думаєте про це. Ми завжди зацікавлені в більш значущих речей. Обприскування на тріфлі – це просто відходи часу. Хоча це моя філософія.

Не дуже хворий молодший брат. Він завжди вимагає особливої уваги, дарувань і додаткових грошей від батьків. Дуже важливо, я майже завжди отримав те, що я хотів. Як найстаріша дитина в сім'ї, я був внутрішньо готовий до цього і просто не звертав увагу на це ставлення.

р.

До мого дня народження я поговорила з батьками. Я повинен бути 22-річною, і мій єдиний сон був піти в місто з коханим хлопцем Міша. Відповідав йому за 3 роки. Я знала його батькам, Я запитав на певну суму, щоб я міг поселитися в оренду квартиру з Misha. Що там було.

Звісно, батьки не були щасливими, але вони обіцяли допомогти. У нашому селищі була робота, але вона була оплачена безглузно. Заробітна плата майже не схожа на середню пенсію. Натуральні пені. А потім. Важко уявити, що ситуація зараз.

Пройдіть вперед: мої побажання не повинні бути виконані. На тиждень до мого свята мій брат побачив мій батько, щоб дати йому гроші на ремонт старого джгулі. Автомобіль, що обертається протягом п'яти років. Він раптом захотівся «відновити» її показати на місцях. Мій батько, звичайно, погодився. І я сказав, що якщо мій чоловік був серйозним, він не займе грошей від своєї дівчини. Нехай Misha платить за все. Я не подбаю, якщо він студент.

Я буквально втратив контроль своїх емоцій. Вона полюбила її брата, батько, і назвав їх іменами. Сайд вона знав, що не працює. Як тільки в 22 роки ставлення до мене не змінилося, то чому б він став краще зараз? Я забрав свої старі заощадження і речі, і взяв автобус до міста. Я пам'ятаю, що весь день пройшов до Михайла і я нарешті зустрівся. І ми відсвяткували свій день народження з чаєм в гуртожитку.

Я щасливий. Для мене почався нове життя. З його мінусами, радістю і розчаровує. Перш за все, я боївся бути самотнім, без мого хлопця, без грошей. Тоді нічого не залишилося, але повернутися з головою до рідного села і стати універсальним сміхом. Але я не виправда про Мишу. Я дуже люблю чоловіка.

Ми знайшли свою роботу. Це не велика угода, годівля продавця у великому магазині домашніх тварин. З Я отримав разом з тваринами, для мене це був природний відпочинок. Кілька разів на день для оловера з мішками їжі і слухайте смарагічні історії від клієнтів, які їх собака не хоче харчуватися, варто більше, ніж щоденне харчування.

Переміщення в іншу країну я не спілкувався з родичами. Я думав трохи. Я повинен бути сказав: І я дав ідею. Я не хочу зіпсувати настрій, я думаю. Що б я кажу, я їду, бо? Чому ви навіть прийшли?

Ми проживали в Європі протягом чотирьох років. Уявіть мене доїння корів вчора, пити гірку каву в центрі Прага. Як мінімум Міша знає мови. І було, його знайомства допомогли. Ми зараз живемо в хорошій квартирі, хоча б не наша. Але, як я розумію, половина світу не має власних квартир і не піклується про це взагалі. Я не дбаю.

6 місяців тому я мріяв про будинок в с. Мама, тато, навіть брат. Моя мама сидить на лавці і стараючись на мене. Повідомляючи чоловіка про мрії, вона вирішила піти додому. Тільки на тиждень. Але хоча б деякі зміни декорації. Перш за все я пішов в село. На жаль, я прибув занадто пізно.

Любов матері для своєї дитини зустрів мене. Вона сіла і поговорила з сусідом, з дитинства я пам'ятаю. Побачити мене, мій мама стояв і захопив мене першим, а потім мій чоловік. Я не був щасливим, тому що це був перший раз, я прийшов в роки. Без попередження, але принаймні, з гостями. Я попросив йому те, що новини було, якщо він був одружений.

Моя мати, з сльозами в очах, відповів, що вона більше не мала брата або батька. Рік і половина після того, як я пішов, мій брат зламав другу. П'яні, страх. Дад пішов, щоб подивитися його в його машині і тільки пізно вночі побачив його спати біля водойми. Навантаження нечутливого тіла, почав повертатися, але не вдалося впоратися з контролем, перевернувшись і впало прямо від кліща. Ось як вони зникли в одну точку.

Я навіть уявляв, що це було схоже. Для святкування двох найближчих людей. В той час як я не був впевнений, де. Що таке кошмар. Це весело. Тоді я попросив Мішу, щоб піти в місто, до готелю. Вона провела ніч і більшість наступного дня з матір'ю. Ми поговорили багато, ми кричави, ми пам'ятаємо. Я тримаю, як сильну любов матері для дитини. Тексти пісень, а це означає: Чи вона буде прощати мене? Але, як і раніше, це було час для мене, щоб залишити занадто.

Тоді я пообіцяв мати, що я буду повертатися незабаром, можливо, візьміть її до нас, так що вона не витрачала її століття самостійно без половинки. Але вона сказала мені, що вона не потрібна. Вона хоче залишитися тут, де вона знає все так добре і має деякі знайомі обличчя. Вона апологізована для не зупиняти мене. І благословив мене і чоловіка.

Ось як я дізнався, що моя сім'я тепер мій чоловік. Моя мама буде далеко від мене. І фізично і психічно. Я розумію. Я не зробив мій вибір зараз, але коли мій батько і брат був живим. Я погана людина, я зробив щось ступеню в мій час? Я думаю, що я не судді.

Але ви не можете повернутися назад, і ви повинні рухатися далі. Кожна родинна драма. І я не маю свого роду, щоб вивісити. Тексти пісень, а це означає: Але в моєму серці з тих пір, як щось дійсно зникне. Деякі види теплого почуття. Я бачу, але нічого не можу це зробити. Але моє життя йде і я повинен рухатися вперед. Назустріч невидимому майбутньому.