Салати СРСР Вони завжди відрізнялися особливою оригінальністю і самим несподіваним поєднанням інгредієнтів, які на перший погляд не завдали шкоди один одному. З моменту вибору продукції в магазинах, що залишалися значно бажаними, салати в СРСР завжди приготували фантастики і уяву. Корисно такі гастрономічні шедеври, щедро приправлені майонезом, ніхто не може викликати, але їх смак був дивним!
Нові предмети вперше з'явилися і готують в ресторанах, але потім їх рецепти запозичили і пристосовані для себе. Радянські салати мали майже все, що можна знайти в холодильнику. Олів'є і «Весна під шубою» все ще популярні. Але в той час був ще один дуже поширений салат, який був неперевершено забутий про його назву «Лаура».
Недавній Тетяни назвав мене і сказав мені, що мій улюблений бабуся планує ювілей. Для привітання дорогої старої жінки прийде друзі з далекої молоді. Подруга не могла думати про те, як здивувати її бабуся і зібраних гостей, щоб вона стала несподіваним сюрпризом і пам'яттю з минулого. Таня просить порадувати і було дуже турботливим, що свято сподобалося літніх людей. Я спробував заспокоїти мій друг вниз, і ми мали маленьку розмову про наш день народження.
Коли я чую, що я говорю про те, моя мама приєдналася до нас. Ми обговорювали меню для святкової вечері на акустичному телефоні протягом тривалого часу, і вона запропонувала приготувати радянські салати, які користуються попитом у ці роки. Серед страв, озвучених матір'ю, вказаний салат «Лаура». Про те, що Лаура ми говорили про те, і я постарався на мамі з непорозумінням.
Як? Ви коли-небудь чули про салат Laura? Виготовляли всі наші бабусі. Моя мама розповіла нам докладно про те, як зробити салат, як його послужити, і як її мати-в-завдяки, мій бабуся, любити його в один раз.
Бажаєте пам'ятати смак салату Laura? Пишіть рецепт!
інгредієнти
- 650 г свіжих грибів
- 3 курячі яйця
- 250г шинка
- 3 мариновані огірки середньої величини
- 250г біла капуста
- 50г зелень кропу
- 200 г соусу (змішування майонезу з 1 ч.л. гірчиці)
- 1 щіпка солі
- чилі
- напляскване
Підготовка
- Курячі яйця твердо-зварені, охолоджені і вирізати на довгих смугах. Гриби подрібнюють, даючи їм форму соломи, а потім обсмажують в гарячій сковороді з додаванням рослинного масла до ірдиного кольору. Готові гриби повинні бути охолодженими.
- Приклейте свіжою капустою тонко. Жорстка капуста пізніх сортів бажано трохи порізати руками. Куряче м'ясо і мариновані огірки розрізають тонкою соломкою.
- Подрібніть зелень ножем. Візьміть велику тарілку, покладіть подрібнені продукти в неї і додайте соус до них. Потім ретельно перемішати всі вироби. Додайте спеції до вашої кришки.
- Заварити салат можна в холодильник на годину. Поставте салат в красиву страву, прикрасьте зеленню на свій розсуд і подавайте на стіл! р.
Салати СРСР Страви краще заповнювати саморобним майонезом, а замість звичайної гірчиці можна взяти столову ложку французької (в зернах).
4423973
Упродовж двох днів Тетяна звернулася і подякувала нам за наші поради та підтримку. Вона захопила, що свято був успіхом, і її бабуся була просто щаслива, коли вона і її друзі запам'ятали свою колишню молодь.
Спробуйте зробити салат "Лаура", можливо, він буде диверсифікувати ваше свято меню. Все нове - добре забутий старий.