Я не був 40, що я зустрівся з досконалою людиною, він був одружений, але я вирішив, що мій щастя був більш важливим, ніж хтось інший.

Я впевнений, що кожна людина, яка може думати не менше семи років, подумала: «Я там правосуддя в житті?» Так ви.

611880

Скажіть себе в житті: ви є стрілкою. Молодий, нещодавно навчився літати. І дуже цікаво. З curiosity ви отримаєте в неприємності. Або кудись поруч з їжею з якоїсь причини з'явилася нова щільна пружина з коробки, і ви застрягли бейк безпосередньо всередині весни, і ви не змогли витягти її. Або відсмоктується до приманки від жорстоких людей, які так "нав'язують себе" - домовилися вам до ранньої смерті від голоду або у роті кота.

Не можна їсти або пити за допомогою замка. І полетіти було важко. Ви якось перемістили як мангал, мухуючи на літа ... Він був дуже недобрим. Відчайдушний, згортаючи по дорозі, ви летите, де можна. І впав прямо в пелюстку фартуха жінки, що сидить на ганку, який був очищений молодий картопля.

Ця жінка завжди годувала птахів, які не літають на південь взимку, і вона мала чутливі, ніжні, вмілі руки кращих бабуся і рукодільниці. Вона швидко і відхиляється від пастки, і ви відхилялися перед тим, як ви встигли правильно твітати "завдяки вам". Для вас, стріли, правосуддя подаються без затримки.

Але ви не боролися. Тексти пісень, а це означає: Але ви людина. І ви добре усвідомлюєте гірку відчуттів, оцінку, дії інших людей. Що таке? Булат Окужава – пісня, відома двома назвами. На етикетках записів вона була названа "Старий король"й А ще одне звання на етикетці не підійде: «Після старої, хворої, втомленого царя, який пішов завойовувати іноземну країну, і що сталося».

853190

«І морква, до речі, завжди недостатньо для всіх». Можливо, ця пісня допоможе зрозуміти ситуацію. Про нас

Лист читача "Хелло!" Моє ім’я Альена і я майже 40 років. Я був розчарований у чоловіків і в моєму житті. Уже три роки я мав серйозну громадянську шлюбну відносини, але я не одружений будь-якого чоловіка. Ви знаєте, що ви хотіли, щоб кинути свою роботу, виходите і відчуйте себе йому, дорогоцінний. Я дуже щасливий. Хочу працювати, розвиватися, покращувати. Ось чому я зламався з ними...

І тепер він у моєму житті. ідеальнийй Він трохи старше мене. Розумний, успішний, гідний, привітний, привабливий, багатство. Ми зустрілися з роботою. Ми працюємо над комп’ютерною технологією, а наші компанії запустили спільний проект. В першу чергу наша комунікація була тільки бізнесом. Я мав багато часу, працюючи над проектом.

Потім закуска, потім кава і чай, і не тільки про роботу. Виявилося, що ми любимо катання на конях і фото полювання, ми любимо схожу музику. Я теж дізнався. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я не думав про те, що він з сім'ї.

Але ми зібралися один одному, ми відпочивали більше і більше вечорами, ми дуже цікаві разом. Так вони стали... Спочатку я окаю. Тексти пісень, а це означає: І тоді я думав: може чоловіка змінити свою кохану дружину? І якщо немає любові в шлюбі, то є шлюб виправданий, в якому люди просто звикли і переносять один одного через дітей? Чи є діти краще, коли любов випаровується від відносин між батьком і матір'ю? Вони, безумовно, помітять непристойність, претензія.

Якість в житті повинна бути однаковою для всіх? Моя коханка, що залишилася на ніч. Коли я прокинувся, я відчув, що я бажав закохати і прокинутися в руки завжди, навіть готовий його приготувати. Я згоден. І сказав він, що Я був дуже дорогим йому, що він хотів бути з мною, але він не відмовив дітей. Чому їх залишити? Його діти завжди будуть батьками і батьками.

Я не люблю дружину. Я ніколи не думав, що я можу проти себе одруженим. Я не був. Я не можу відмовитися. І це не моє щастя, найголовніше для нас? Ви повинні бути справедливими в житті ...

Що про моркву?