Що таке Троїцька Парентальна субота займає в житті віруючих і коли ми святкуємо її в 2023 році?

Трійця Субота в 2023 падає на Червень 3. Це чудовий день для всіх віруючих, щоб запам'ятати мертвих. Особливо це стосується батьків. Як правильно провести червень материнську суботу, ми пояснимо далі в статті.

р.

Трійця субота в 2023 році проводиться напередодні Трійці. Традиційно настає 50-й день після Великодня. Тоді, що Святий Дух набув на землі, символ спасіння всіх людства. Трійця вважається одним з найважливіших православних свят. Тому віруючі з особливою трепідацією відносяться до батьківського аббату, який передує важливій події.

Батьківська субота називається так, що перш за все це призначено для пам'яті батьків, які пішли на небо. Але з часом традиція змінилася. І тепер вони шанують всіх мертвих, навіть якщо вони не Ваші родичі.

Головне, щоб зробити в цей день, щоб піти в храм і молитися за душі тих, хто більше не з нами. У п'ятницю в храмах проходить Велика Паніхіда. А наступний день, тобто 3 червня відбудеться похоронна Божественна Літургія, а потім загальна меморіальна служба. Парішіонери можуть надати їй ноти. Якщо ви не маєте такої можливості, ви можете прочитати молитву вдома.

3 червня 2023 р. 3 червня 2023 р. люди знову зможуть відсвяткувати пам'ять загиблих і відчути вічний невидимий зв'язок з тими, хто більше не знаходиться поруч. Цей день має давню історію. І пов'язаний не тільки з православними традиціями, а й язичництвом.

Є ще одна хороша традиція. На Трійці в суботу не можна пропускати ті, які потребують. Важливо давати алми, якщо у вас є можливість. Ви можете допомогти не тільки людям, але і бездомних тварин.

Є думка, що на батьківській суботах необхідно перейти до парафії. Але це не справа в церковній традиції. Крім того, священики не сприяють бажанню людей відвідати місця вічного відпочинку своїх рідних.

Тим не менш, не існує жорсткого заборони на це. Ви можете піти на мармурові плити, очищати, але заборонено сидіти і пити гарячі напої там. А замість того, щоб ви могли принести пісну їжу до парафії.

З Троїцькою суботою, пов'язаною з багатьма заборонами. Наприклад, в цей день можна не працювати в саду, пошиття, в'язання і будівництво. Крім того, люди не повинні пересуватися один з одним, gosip і swear.

Ті, хто вірить в небо, не зможуть говорити про правду. Також заборонено пити гарячі напої і тютюн. Троїцька субота - сімейний день. Так ми радимо провести її в колі найближчих і близьких людей. Тексти пісень, а це означає: Тоді не погані думки прийде на розум!

Яку молитву можна прочитати в день батьківського аббата, який тримав цей яскравий відпочинок як вірний християн. Не забудьте промити для батьків на небі. У деяких випадках вони будуть чути ваші слова, і ви знову відчуєте невидиме з'єднання з ними.

«Лорд, почуйте наші молитви для батьків, які залишили цю землю і пішли до Царства, де вічне життя. Досягнення Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Будь ласка, пробачте всі гріхи відступають і дайте йому життя радості і щастя в Небесі. Я вів і молитися за душу раба Божого (ім'я) з вірою і надії на комфорт.

Не залиште мене самостійно в горах, допомогти мені подолати втрату. Він пробачить всі гріхи, нехай душа відпочиває і знаходить вічне життя. Я буду молитися за нього і похвалити Ваше ім'я, Господа. Для вас є наш батько, і тільки ви знаєте, коли наша остання година на землі покаже, щоб прийняти після нашої душі в Царство небес. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. назавжди. Амен.

Нехай Бог благословить вас і вашу сім'ю.