Моя мама подарувала мені турбувати новини, я годую маму, і я думаю, що тільки моя стара леді.

Догляд за мамою Передбачає увагу, підтримка та участь у її житті. Неважливо в якому віці дитина десять або п'ятдесят. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І різні, непристойні винятки є лише підтвердженням цього факту.

р.

Однак один з трендів сучасного світу – це те, що більше і більше молодих людей тягуються власними батьками. Технології, які не мають часу з'єднання з сім'ями. В результаті вони віддали себе від мами і таду, не розуміючи її. Що робити, відроджений ритм життя і величезний конкурс роблять себе почувати себе дуже добре.

Коли, двадцять років тому, мій найкращий друг запропонував, що я піти працювати з нею, я не міг уявити, як довго це може прийняти. У віці від 35 років я відчув молоді та енергійні, але я не маю достатньо грошей. У день до того, як я розлучився мій п'ятий чоловік, його руки широко відкриті. Так мій маленька дочка Katya і я нічого не залишилася, але безкінечні заборгованості.

Допомогти. Вона проживала в старому, але добре перегородженому будинку. Вона вирощувала курчат, гусениці і пару козаків. Сад надано додатковий дохід. Не багата, звичайно, але вона зуміла подбати про її онука, за яку я дуже вдячний.

Я пішов з Зіна на дорогу. У той час, як розмова на телефоні неможлива. Дуже дорогий і абсолютно незадовільний якість, тому мені довелося здогадатися, як мій дорогий.

Коли почалася робота, це було дуже важко. Я захотівся піти з ним і не думав про маму і дочку. Але це було дійсно погано. Моя перша робота була досить однотонною. Подруга і я поставлявся, щоб зробити страви у великому ресторані. Звичайно, ми були надані рукавички, хімія та спеціальний шланг, який промивається все професійно. Але стоячи на ногах весь день в одному положенні складно самостійно.

Через кілька тижнів я змогла поговорити з мамою в декількох словах. Вони були дрібними і спокійними. Коли я був переданий на кухню, я був майже щасливим. Виявилося, що мої знання з кулінарної школи було достатньо, щоб сидіти і просто чистити овочі. Робота далеко від престижних, але набагато краще і простіше мити безкінечних пластин.

Я провів більше п'яти років в цій роботі. Чи можна ви уявити? Але це дав мені можливість зачепити в цю країну, орендувати квартиру, і використовувати підключення до Інтернету, який в цей час не був і закритий, як зараз. Він врятував мене багато сірого волосся. Я міг бачити дочку і мати і дізнатися, як вони робили.

Пройшов час і все змінилося. Я змінив кілька робочих місць, навіть знайшов щось сподобалося. Я почав надсилати гроші додому, враховуючи, що немає причин, щоб перенести їх за кордон. Мама перерахувала все на банківський рахунок. Хтось з них і дочка Віка, яка проживала на живому, і деякі були збережені для придбання житла. Я хотів великий будинок, щоб жити разом. Як живуть сім’ї в іншій країні. І, щоб бути чесною, я був повністю вражений.

Але не все було настільки гладким і я почав помітити, що моя дочка зростає, і моя мати, навпаки, стає старшим. Вони генерували конфлікти, кварелі та ін. Я не розумію маму, яка була набагато старшою. Моя мама дотримується її принципів і вірувань. Майбутнє захопило її страх і не довіра. Хоча моя дочка була дуже серйозною.

1813830 р.

Після весілля, яке я не міг приїхати, ми вирішили купити будинок. Не було достатньо грошей на повну суму, тому молодим людям необхідно взяти кредит. Але не змінилося нічого для мене, і я тримала роботу від моєї родини. Я ще раз поговорила з матір'ю про всілякі нещільності, а потім згадувала одну маленьку «новини».

Моя дочка, чоловік і мама проживали в будинку, які купили з моїми заощадженнями. Все було як я планував. Але як виявилося, я не знаю всі деталі. Дочка і син-в-права почали активно займатися ремонтом на другому поверсі. Ми придбали меблі, пасовані шпалери, все, як ми бажали. І на першому поверсі, де жив мій мама, все ще сподобалося перед покупкою. Стара людина, понад 80 років. Я не можу стояти сиру.

Ну, вона сказала, що вона, ймовірно, буде легше для її переміщення в стару будинок і не турбувати молодих. Вони мають своє життя, і матір їх буде тягаром. Уявіть мій сюрприз. У кожному поверсі будинку я купила ванну і туалет. Є два квартири, одна над іншою. Бабця не турбує нікого. Так чому б не ремонтувати його, в тому числі і не просто думати про п'яту точку?

р.

На наступний день я зв'язався з дочкою і сином. З`ясуйте, що причина їх поведінки. Вони просто подрібнили плечі і сказали, що вони хотіли зробити перший ремонт, тому що вони точно знають, як розташувати все. Я, ймовірно, маю різні смаки. Вони чекали мене, щоб приїхати. Ви знаєте, що вони побудували свій другий поверх за рахунок мого. Син-в-право, на жаль, від поточної генерації, яка не використовується, щоб намагатися заробити додаткову копійку.

Я втратив мій мир з тих пір. Я не можу спати або їсти. Все про маму. Я годую даму, і я тільки думав про маму. Як жити в старому будинку?

Тепер я хочу повернутися назад. У власній, самозбудованій будинок. Зробіть ремонт на першому поверсі і живіть з літньою матір'ю. І заплатити кредит дочкою і сином. Вони йдуть на роботу весь час, вони роблять щось. Вони повинні мати деякі заощадження. Вони не думають про дітей, тому вони тільки мають додаткові кошти для особистих витрат. Настав час ставити кінець.

Я побачила, що я перетворила свою дочку. Який догляд може дати мені, якщо Бог заборонив, щось погано буває? Вона жив з її бабуся більшість її життя. І це, як вона відчуває себе зараз. Я ніколи не думав, що це прийде до цього, але я не даючи їй копійки знову. вона виросла, одружена жінка. Він живе за цим статусом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Для цього достатньо грошей, щоб ви зрозуміли, що я скажу вам.