Рецепт легендарних коктейлів Юлія Висоцька, або Чому кожен раптом почав активно обговорити кулінарні збої зірки

Тільки ледачий, ймовірно, не чув Юлія Висоцька готує сирникий Ті, в яких головне – «круст». Але якщо ви один з тих людей, які не стежать за Інтернетом Сьогодні Я покажу вам, чому кожен раптом атакував гуру російського приготування.

Рецепт легендарних коктейлів Юлія Висоцька, або Чому кожен раптом почав активно обговорити кулінарні збої зірки

GettyImages Vysotskaya готує млинці У квітні цього року в соцмережах заповнили відеоролики, кладуть його м'яко, невдалі рецепти Юлії Висоцької. У коментарях я дивлюся, де всі подивилися раніше. Після всього часу, коли милосердя захопили майже кожну домогосподарка. А шоу «Оцінювання вдома» був одним з найвідоміших і популярних на ринку. Крім того, ми розглянемо кулінарні надлишки не тільки в Росії, але і в інших країнах пострадянського простору. Що таке явище?

Ось Висоцька крильця курчат в беконі. І приготувавши овочевий салат для них (повний крок), за спиною, барбекю буквально покриває мови полум'я. Звісно, всі м'ясні інгредієнти перетворилися в чорному вигляді і стали такими вугіллями. Але для Висоцької крильця все ще "апетит".

А Юлія смажені млинці з капусти, які більше нагадують безформну рослинну масу, і прагне впадати в окремі шматочки капусти. Я особливо пам'ятаю рецептурний суп. По-перше, хост відварює раком, а потім подрібнює їх в стаціонарному блендері. разом з оболонкою. Ммм, ваші пальці хороші!

А рецепт для смажених томатів – окремий вид кулінарного мистецтва. Коли Висоцька витяжила з духовки буквально вигорнула рослина, жінка за сценами попросила, якщо томати повинні бути настільки чорними. «Так, чорниця, краще».

Ті ж млинці з Юлії Висоцької І як Висоцька варить млинці! Коли я бачив це відео, я сміхався голосно. Не всім дозволено прокоментувати так серйозно на процесі приготування, що, очевидно, не вдалося. На стадії змішування тесту почалися проблеми.

Якщо ви не рідше одного разу в житті варені або їсти млинці, ви напевно знаєте, що сирне тісто повинно бути щільним. У разі Висоцької, вона майже поширилася. І це не дивно, адже вона перемішувала сир, яйце, сметана і вершкове масло.

Збережіть цю суспензію, додавши достатню кількість пшеничного борошна до нього на баланс. Але замість того, висоцька використовується тільки 1 ст.л. борошна. Це критично низький для стільки тестування.

Рецепт легендарних коктейлів Юлія Висоцька, або Чому кожен раптом почав активно обговорити кулінарні збої зірки Р

Але найцікавіше почалося, коли Юлія почала смаження млинців. Неважливо, як тверда вона спробувала будувати дрібні «тортила» з тіста, вони не змогли вогонь. На млинці утворилися скоринки, які буквально відшаровуються від кожного сиру. І всередині тісто не запечений. Після смаження, ведучий відправив цю кулінарну некурентність духовці «за 5 хвилин, щоб сирники стали ще більш повітряними». Це ще багато!

Що неправильно з Юлії Висоцькою І тепер з'ясуйте те, що тут неправильно. По-перше, Висоцькі претендії, що вона готує дійсно хороші страви, не допускаючи помилок. По-друге, вона не намагається виправити її помилки. Коли відбувається аналогічний роз'єм, програма повинна просто бути вилучена. Але Юлі не здавалося б доглядати.

Поза «Ложки» Про банальну повагу для глядача і, до речі, себе ніхто не чув. Але найгірша частина полягає в тому, що Eat на дому була найпопулярнішою програмою на ринку. Поцілунки жінок захоплювалися вмілою Висоцькою. Вона влетіла на кухні, як метелик і милосердно прокоментувала на неї кожну дію. Однак не забувайте, що Юлія є актрисою професії. Вона змогла відтворити досвідчену варту з гурою, але варити з трьома.

Є багато журналів харчування, які дійсно варто звернути увагу. І з Юлією Висоцькою вже давно скажеш прощати. До речі, ви знали, що вона рідко їсть її самостійною варінням. Я дивлюсь чому.

Фото в статті