Роман Костомаров подякував всім за підтримку та молитви

Роман Костомаров Почуття краще. Нагадаємо, що в стаціонарній лікарні довгий час через серйозні захворювання. Людину страждали багато, включаючи ампутацію. Роман отримав на зв'язку недавно. Що були його першими словами, ми ділимося на сьогоднішній день.

Instagram / @zvezdivefire Роман Костомаров Афіша На початку 2023 ми розповіли про те, що сталося з Романом Костомаровим. Весь інтернет був на вухах. Все було намагатися з'ясувати, що сталося на ковзанах. З'ясував, що він був тяжким, спочатку не розуміючи його. Все відбулося на початку січня, але постійне зйомки та обов’язки колег, які перенесли поїздку до лікаря.

На вулиці на холоді відбулася одна з вистав художника. Після того, як йому різко стрибала римська температура, і йому довелося викликати швидку допомогу. Колись в лікарні, Костомаров тривалий час не міг відновити свідомість. Захворювання було вже запущено в точку, де лікарі змушені ампутувати ліву ногу.

Instagram / @romankostomarovkrs Тим не менш, ця сумна новина не надходить. Лікарі не залишалися на одній нозі. Тепер Роман не має ніг і рук. І на кар'єрі скейтера кладуть кінець.

Звісно, все це вплинуло на психічний стан художника. Довгий час він не з'явився на соцмережах і не стикався з лояльними шанувальниками. І тепер після 4 місяців Костомаров остаточно повернувся.

Роман поділився своїм фото, в якому голий око може побачити, як змінився скейтір. Він був дуже тонким і став старшим. Захворювання бере свій череп! Тим не менш, чоловік не втратив серця.

Він подякував всім, хто бере участь у його відновленні: «Дякую вам всім, хто мене турбує і молився, подумав, що я буду з цієї важкої ситуації, що життя дав мені!» Багато труднощів лежати вперед, але я сподіваюся, що я буду впоратися з усім завдяки моїм родичам і лікарям, які витягали мене з світу і працювати з мною в цей день. Дякую! У нас є багато важкої роботи. й

На даний момент скалка знаходиться в ММКС «Комунарка». Після чого він може повернутися до нормального життя. Адже необхідно відновити не тільки фізичне здоров'я, але і внутрішню гармонію. Не кожен день, який ви втратите все, що ви працюєте протягом років.

Instagram / @romankostomarovkrs Важко, що вона була для Костомарова, завжди була любляча дружина своєї сторони. Оксана Домніна не залишила його і весь цей час підтримав дружину. Вона доходить до лікарні щодня. Але його інші родичі, особливо його батьки, заборонені піти в скейтір в приміщенні. Людину, що його зовнішній вигляд може їх відлякати.

Самий непростий етап в лікуванні Костомарова. Потім він чекає протезування і тривалий період реабілітації. Це дуже складно, тому що не всі зубні протези підходять вперше. Роман вже мав одну невдалу фурнітуру, але ковзанка не дискурована, тому що сучасна медицина не стоїть на місці.

У Німеччині намагатися і замовити біонічні протези. Так само можна замовити в Росії. По-справжньому, вартість грошей. Ціна починається від майже 2 млн рублів. Найдорожчі російські протези можуть коштувати 15 млн.

Instagram / @zvezdivefire Незважаючи на те, що стан скейтра ще залишає бажати кращого, він відчуває підтримку тисяч людей. Написати свої коментарі онлайн і намагатися передати шматочок своєї любові до художника. Вболівальники вважають, що Костомаров буде відновлено якомога швидше. Хто знає, можливо, один день він буде на лід знову?