Лайма Вайкул відкрито розповів про те, як вона назавжди запам'ятає Валентин Юдашкін

Валентин Юдашкін у своїй молоді Не просто про модельний одяг. У Радянському Союзі стало відкриття сценічного макіяжу та макіяжу у світі. З особливою трепідацією про майстер пам'ятає відомого співака Laima Vaikule. Ми пам'ятаємо свої слова в пам'яті висланого креатора.

У радянських часів, коли Юдашкін був просто початком своєї кар’єри, всі знають його як майстер-класів. Валентин Абрамович займався не тільки традиційним виготовленням, але й пофарбував обличчя і тіла митців в різних напрямках.

Веб-камера Всі художники макіяжу взяли приклад з Маестро, бо він знав, як зробити те, що інші думали неприпустимо. Після цього Laima Vaikule зустрічав Юдашкін. «Валентін навчив косметологів як фарбувати на обличчі. Він був одним з членів журі в міжнародному конкурсі, де змагалися артисти макіяжу, згадував співак.

Ліма каже: «Це найкращий художник макіяжу, який я коли-небудь відомий». Він завжди був дивним. І Я зустрівся з ним Діфенгідрамін. Як нерв, як я був перед концертом, Валя знайшла слова, щоб заспокоїти мене вниз. Я відчував себе добре поруч з ним. й

Веб-сайт: www.mascow.com Vaikula описує Юдашкін як хороший друг, дивну людину і справжній майстер своєї справи: Я завжди любив його. І тепер я дуже шкода, щоб сказати, що в минулому десятці. й

Після закінчення технічної школи Юдашкін був відправлений на роботу в Центральному конструкторському бюро. Однак прагнення до краси прийняло її пальцем. Коли стиліст зустрів Лайма Вайкул, він почав готувати свої концерти на регулярній основі. І пішов з співачки на тур.

Веб-сайт: www.olgasaia69 "У мене з'явився вогонь", - згадує Ліма. Актриса з посміханням на обличчі говорить про те, що, можливо, це було завдяки цьому пункту повороту в житті, що сталася велика кар’єра Валентина Абрамовича.

Вайкул заявив, що Юдашкін звернув професійно. З-під його ручки вийшли дивовижні ескізи для майбутніх нарядів. Звісно, цей творчий потенціал вибухнув. Дизайн модного дизайнера необхідно почути не тільки вдома, але і по всьому світу.

Веб-сайт: www.olgasaia69 У 1991 році в Парижі пройшов справжній успіх Юдашкіна. Після цього Валентин Абрамович почав називати путур'єром і визнав його великим творцем.

У 2016 році Валентин Юдашкін отримав страшну діагноз. Це вафлікція, від якої незліченні люди пішли відпочивати, серед яких багато відомі. Наприклад, американський дизайнер моди і креативний директор бренду Louis Vuitton Virgil Abloh. Він був лише 41 років.

Валентин Абрамович боровся з хворобою протягом багатьох років і здавалося, що він отримав краще. У одному з періодів просвітництва дизайнер моди відправився відвідати вірний друг Алла Пугачєва в Ізраїлі.

Instagram / @vyudashkin Лайма Vaikule last saw the maestro of style in 2021 in День народження Максима Галкіна. Згадує співак: - Він втратив багато ваги, я не визнавав його спочатку. Але він залишився добрим і чарівним. Недарма всім любити його так багато. й

Ми впевнені, що Валентин Юдашкін запам'ятається любов'ю і трепідацією. Яскрава пам'ять!

Фото на попередній перегляд і в статті