Ірина помітила, що її літня мама змінила багато, намагаючись допомогти їй, жінка майже загинула себе.

Старий вік тіла, безумовно, неприємний. Біль по всьому тілу, слабкість, нездужання. На жаль, через нездоровий, малорухливий спосіб життя, такі симптоми виникають частіше і частіше у людей. Але сентильність - атакувати набагато гірше. Це люди, які страждають від цього зла. Особливо близькі родичі.

Пелики не з'являються цієї неприємності відразу. Або, як правило, його ознаки не можуть здаватися в першу чергу. Апатія, байдужість, вічне невдоволення. Що сказати, багато молодих людей живуть в цьому ритмі протягом багатьох років, ви думаєте, просто характер. Але з часом все гірше і гірше. Поверніть людину в подразнену шему без будь-яких причин. Сад і неприємний. Але що ми робимо?

Юлія Михайлівна, вчитель зовнішньої літератури, любила і поважала всю школу. У шкільному житті був активний учасник шкільного життя. Жінки постійно передали нові і нові відомості студентам, не часто катували їх з непотрібними тестами, але переконалися, що діти розуміли дуже суть її уроків.

Але це було до. І за останні 3 роки вона, згідно з студентами і навіть деякими вчителями, почала дарувати конкретно. Вона почала працювати без ентузіазму. Все частіше навчає занять за принципом «Ви читаєте спокійно, і я зроблю себе». Ще в офісі вчителя вона спробувала не поговорити з кимось знову. А коли вона повинна йти до діалогу, то крім скарг Юлії Михайлівни, майже нічого не було чутно.

Не що-небудь змінилося в житті жінки, ні. Самий розлучення, дві дорослі дочки, щоденне життя вчителя. Ніяких спеціальних. Замінюється хтось. Деякі викладачі намагалися допомогти, але нічого не сталося. Учитель просто зважився, розгорнув очі і відвертав від будь-яких пропозицій допомоги. Це був кінець його.

Зварююча дочка Ірина першою підозрювала щось неправдиве і вирішила її розібратися, що вона коштує її. Проживав окремо, працював. Так вона може витрачати трохи зайвого часу з матір'ю. Я взяв невеликий торт, деякі інші дрібні речі і пішов, щоб зрозуміти ситуацію.

Яра щиро захотів допомогти і вирішили не відмовлятися від моїх батьків. Хоча це не на всіх старих, навіть людина більше 50 може мати гостру внутрішню кризу. Ви повинні розуміти і підтримувати кохану матір'ю. Хто б не дочка?

р.

Але після своєї бесіди настрій Ірини тільки гірше. Про все скаржалось: діти на роботі хворіли. Дорослі гірше. Життя виглядає сірим, ніхто не розуміє. Ми також повинні піти в село і очищати. Також є бізнес з іншої сторони міста. І так і так далі.

Ірина, яка приймала скаргу матері в якості керівництва до дії, почала їх виконувати. Займав кілька днів, виїжджав до села, найняти два місцевих робітників, очищали бур'яни, зняли сміття. Я платжу, звичайно, з моєї кишені. Відповіді мама не довга. Мати почала скаржитися ще більше, ніж раніше і навіть проповідувала свою дочку для наймання двох робітників, адже вона могла тільки мати одну.

У результаті Іра проїдла місто більш ніж місяць, щоб виконати свої мами, а потім повернутися до неї за нову партію критики та репродукції. Сама дівчина стала більш дратівливою, втомленою і нервовою. Навіть улюблений кіт припинив їжі. Тварини говорять, щоб бути першим, щоб відчути, коли щось неправильно всередині.

Коли телефон ранг на Оксани, він просто годує сина. Стара сестра Іри називається. Ірина запросив мене запозичати гроші. Я мав перефарбувати шпалери в кімнаті матері, і було лише кілька днів до оплати. Припустимо запит, але голос від труби чув, що це не жарт.

Наймолодша дочка Юлії Михайлівни отримала заміж рано, але вона не шкодувала її на всіх. Вона мала міцну сім'ю, дві маленькі діти, і вона завжди відчуває себе дуже впевнено в собі. І пішов він до свого батька, і він все одно був самогубним і самогубним. По суті, саме тому він і його дружина відокремлена.

Оксани, які не бачили своєї матері на довгий час, домовилися розмаїти її сестра гроші. Але для себе вона вирішила відвідати маму, дізнатися більше. Шпалери пасти? У мене є моя мама? Ми будемо раді бачити всі деталі. Є кілька, хто стане свого степу Що робити, якщо хтось крок?

Але в щільно завісі квартири Оксана бачив два рикети жінки. У них вона визнала свою сестра і мати. Жінки дивляться на гість з спини, втомлюється, опадають всередину очі. Юлія Михайлівна почала зважати перший. Не кажучи вже про те, що вона звинуватила Оксани, не відвідуючи її протягом тривалого часу. Не схожа на її старша сестра.

Іра приєдналася до монолога матері. Вона заперечила Оксани для того, щоб зробити те ж саме, тільки додавши її позови, які Оксани будуть молодшими, і тому, насправді, повинні спробувати двічі, як важко для сім'ї. Але це океї, це добре, щоб бути тут. Ось мій, мій перший завдання.

Але Оксани просто безшумно відкриваються штори і дайте сонячне світло в темно-синій кімнаті. Тоді я дивився навколо всіх і вивів гроші з кишені. Тільки ставити їх разом.

«Ви знаєте, я не думаю, що вам потрібно змінити шпалери тут. Просто очищайте і буде красиво. Не потрібно витрачати занадто багато. До речі, чому ти виглядаєш так погано? Ви думаєте, що чоловіки будуть любити вас кругами під очима? Яра, будь ласка, подбайте про себе. У вас вже є два нефритюри. Коли я збираюся відвідати себе? Тексти пісень, а це означає: Я не буду тітка. Чи? Великий.

25304р.

Старий вік душі «Мама, що це? Квартира пила. Ви живете самостійно, не встигли чистити? Про це? Чому ви не використовуєте? Яра має життя власної, ви не можете використовувати шпалери тут. І знову, що твої новини? Так, діти хворі, робота. Ну, я йду до своїх онуків. Діти, теж, але молодші, можуть повернутися до вас. Чим краще сидіти в домашніх умовах скаржаться на життя.

Послухайте себе. Ніщо для вас, і нічого не підходить. Ви просто маєте багато вільного часу. Ви Ні, ви, Ira, звичайно, шпинделя, як кальмар, я отримую його. У вас є шар пилу з пальцем товщиною в домашніх умовах? Сама річ. Подбайте про своє життя. й

А потім цей бразен і самооцінений промінь світла в темному царстві просто перевернулися і закривали двері за ним. Оксана пішла додому. Яра виглядала на маму з дивним виглядом і почала збиратися. Кіт був голодним, теж. Юлія Михайлівна захотіла зупинити її, але знала заздалегідь, що це призведе до нічого.

Половина години після вильоту дочки, жінка дивилася навколо. Квартира може бути видалена. У пральню є щось. О, ми повинні чистити і піти в школу. Про свою справу, і вона має багато студентів. Що таке атака? Важко це криза середнього життя або щось. Для моєї поведінки я повинен патологізувати Ірочка. Це просто веселий.