Повідомляємо, що мій чоловік ніколи не дзвонив мені по імені, якось не може стояти і вирішив запитати, що було питання.

Якщо сексуальні матусі до Цей шлюб не прослужить довго. Людина може бути найбільш потужним босом на роботі, з багатьма підлеглими і величезними перспективами. Поки вона буде звичайною домогосподаркою. І все ж родина зламається, бо відносини будуються на взаємній повагі, довірі і любові. Що, як всім знає, є їх фундамент.

Звісно, звісно, безглуздий Наприклад, хтось не любить ім'я іншої половини. Вона хороша людина, але тут назва. Дивись як маленька річ. Але що починається з більших проблем. Що робити в цьому випадку, який ввімкнути? По-перше, не можна недооцінювати навіть невеликі питання у відносинах, це факт.

Мій чоловік не схожий на моє ім'я та по батькові. Я тільки дізнався про це зараз, після чотирьох років життя разом. З’ясуйте, що я зроблю свого однокласника. І його батькам названі однаковими. Спочатку я здивився на те, що неспроможність. Чи може дорослий дійсно звертати увагу на таку дрібницю? Вимкнено, дуже багато.

Пельси і у мене є загальний бізнес, тому при наявності співробітників ми часто з'являються разом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я тільки говорю з чоловіком за назвою, іноді за назвою. І Він приходить до мене. Що я думаю про нещодавно. Вимкнено, що він намагається викликати мене стандартом "земля".

Це різновид бур'янів. Не ярмарок. Це так, як він бос, і я просто його дарування. Хоча ми почали разом, я не тип жінки, який чекає перед телевізором для дому. Спочатку я думав про те, що бесіда в домашніх умовах про це, але потім я вирішив зробити це легко. Я зателефонував йому "спуза". Це імперсональне слово, але що я можу зробити?

Пілінги Його реакція прийшла приблизно через два дні. Під час обіду він торкнувся на тему. Я попросив його, якщо все було добре між нами і якимось зверненням було коханим чоловіком. Я зробив скаргу і він нарешті відкрився до мене. Він сказав мені про вчителя і його «алергію» в ім'я.

Виявилося, що коли він знайшов своє ім'я, він не хотів би розпочати відносини з мною. Для назви, так. Він заподіяв йому внутрішню дегустацію, адже як дитина, яка зіпсувала багато крові.

Він був слабкою дитиною, але, навчався добре. Діти не хочуть бути друзями з ослабленням, але Олексій, мій чоловік, знав, як вести переговори. Він зробив його легко писати з найпопулярніших дітей, щоб вони просто не доторкнулися до нього. І справи йшли в принципі. Але один день цей керівник помітив, що майже половина класу написано як синімпринтом.

Далі залишається просто дізнатися, які з дітей, які написав її, були найвищі позначки. Що треба бути автором. Вона зробила фузи, давала всім глухим і цілим уроком, що подається на дитячі мізки, які писали не добре. Це те, як вони шанують своїх батьків, їх країни і всіх у світі. А сини приймали його таким чином, що Сам Олексій сказав їй, що він дав їй писати. Як дізнатися?

Після того, щоб тонкий і досить нещасливий хлопчик, ставлення був ненавкіловим. Він став звісткою, ніхто не спілкувався з ним, не граючи або закликав змінити. Діти досить вирокливі, і вони мають дуже гарне слово рота, тому це ставлення до чоловіка наполегливо до закінчення. З явних причин він ніколи не пішов до коледжу.

Я не можу змінити своє ім’я. І я не збираюся зробити це. Я ніколи не думав про такі теми. І я дійсно злякаю, що мій чоловік працює в цьому напрямку. Я спробував пам'ятати друзів Олексія. Хлопець прийшов до розуму, який жив у найближчих дверях. Його бабуся назвав його Альоша. Це не викликає мене будь-які емоції.

Я сказав чоловіка, щоб пам'ятати інших жінок з ім'ям. Чи не з них виникають позитивні емоції? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Але ніхто не вийшов, що мій чоловік вже спробував, і він не вдалося. Звісно, це плінтус дійсно глибоко.

Не думаю, що ця проблема може серйозно вплинути на наше життя. Але відступ, звичайно, залишився. Ми будемо раді вітати з інших людей. Може бути, хтось через це. Я оцінив рекомендацію. Я чекаю і побажаю всім розумінням і тільки найкращими сенсами щодо мого імені від близьких. Спасибі, і я хочу, щоб ви всі найкращі!