21
Квіткові клумби цвітуть і пахнуть до тих пір, поки кішки і собаки приходять там на власний бізнес, шукаючи спосіб захистити свої квіти.
Садові клумби - простий і бюджетний спосіб перетворити садову ділянку в казковий острів, де ви будете господині і коханці. Ви можете повністю проявити свою фантазію, зателефонувати за допомогою дизайнера і побудувати клумби, які дозволяють вам кошти.
Якщо немає вільних грошей, клумби в саду можуть бути зроблені своїми руками з мінімальними фінансовими витратами з матеріалів, які доступні в господарстві. У той же час, і непотрібні яруси на дворі або барні будуть розбиратися, тому що старі речі можна знайти несподіване використання в передній сад.
Для клумб в саду підійдуть різні камені і цегли. Також не відкидають посуд і нездатне обладнання. Відходи деревини, гілки і старі пнів зійде, а також залишки черепиці і тротуарних плит. Іншими словами, для клумби в саду, все, що можна залити в грунт і приклеїти корінь квітки або насіння підходить. Ім'я
,00 Р
Найприємніший вигляд клумби в саду, утворений за допомогою каменів у вигляді альпійської гірки. Експерти консультують з використанням галькового каменю з одного матеріалу. Але досвід показує, що можна сміливо експериментувати з різними фактурами каменів, доки вони красиво поєднуються один з одним.
Етапи цвітіння
Що висадити на клумбах в саду? Для висадки на гірці використовуються різні види кам'яних поломок. Є різні камені між ними. Чудово виглядає на клумбах в саду різнокольорові бузки. Лимонний чебрець в саду красивий і корисний. Вони прекрасно почувають на гірці лавандових кущів.
Будь-який вид кальмарів виглядає красиво. На гірці висаджують короткі тюльпани і набори. Добре росте на клумбі флокси шилоїд. Це буде природно поєднуватися з камінням Edelweiss. Чудово прикрасить висоту японської ялини.
Багаторічник astra alpine виглядає мило на пагорбі і на нозі. Вони висаджують більш кольорові крокви. Ніжний постріл буде робити для слайда. Ви можете висадити кальмар або альту.
І якщо потрібно тримати своїх домашніх тварин від клумби, можна скористатися спеціальними відтворювачами. Вони не люблять свого запаху. Також підходять гострі спеції або скоринки з цитрусових фруктів. Так само кладуть їх біля квітів.
Для клумб в саду вибирають ті квіти, які не тільки красиво поєднуються один з одним, але і не пригнічують один одного!
Якщо немає вільних грошей, клумби в саду можуть бути зроблені своїми руками з мінімальними фінансовими витратами з матеріалів, які доступні в господарстві. У той же час, і непотрібні яруси на дворі або барні будуть розбиратися, тому що старі речі можна знайти несподіване використання в передній сад.
Для клумб в саду підійдуть різні камені і цегли. Також не відкидають посуд і нездатне обладнання. Відходи деревини, гілки і старі пнів зійде, а також залишки черепиці і тротуарних плит. Іншими словами, для клумби в саду, все, що можна залити в грунт і приклеїти корінь квітки або насіння підходить. Ім'я
,00 Р
Найприємніший вигляд клумби в саду, утворений за допомогою каменів у вигляді альпійської гірки. Експерти консультують з використанням галькового каменю з одного матеріалу. Але досвід показує, що можна сміливо експериментувати з різними фактурами каменів, доки вони красиво поєднуються один з одним.
Етапи цвітіння
- З великою серйозністю необхідно підходити до вибору місця під клумбою, так як буде фізично важко пересуватися по ділянці. Якщо у вас є глиняний грунт на ділянці, то слід подбати про дренажний шар під гіркою так, щоб вода не застоюється в грунті. , Україна
- Необхідно залити пов'яз родючого грунту потрібного розміру, а потім дати настоятися не менше 14 днів. Земля протягом цього часу встигне дати можливість усадки, і ви можете побачити справжню висоту майбутнього слайда. При бажанні можна зробити вище, наповнивши грунт.
- Камені розміщуються на гірці таким чином, щоб вона виглядала природно, дотримуючись горизонтального напрямку. Глибина їх в грунт приблизно на третину. Не переборщити його з розміром каменів і їх числом: основне оформлення клумб в саду - квіти. Камені можуть захистити клумби від домашніх тварин.
- На самому вершині гірок встановлюють один великий камінь або утворюють піраміду декількох галькових каменів меншого розміру. Деякі любителі висаджують красиву квітку на вершині, але великі рослини будуть недорогими.
- Рослини можна висаджувати між камінням навесні або восени. Переконайтеся, що грунт для квітів достатній. Якщо виникає потреба. Обрамлення слайда з ювенілом або мохами, з бокового кореня іви, папороті або живоплоту. Висаджені рослини висаджують в щілини між камінням, і все інше висаджують в вільні місця.
Що висадити на клумбах в саду? Для висадки на гірці використовуються різні види кам'яних поломок. Є різні камені між ними. Чудово виглядає на клумбах в саду різнокольорові бузки. Лимонний чебрець в саду красивий і корисний. Вони прекрасно почувають на гірці лавандових кущів.
Будь-який вид кальмарів виглядає красиво. На гірці висаджують короткі тюльпани і набори. Добре росте на клумбі флокси шилоїд. Це буде природно поєднуватися з камінням Edelweiss. Чудово прикрасить висоту японської ялини.
Багаторічник astra alpine виглядає мило на пагорбі і на нозі. Вони висаджують більш кольорові крокви. Ніжний постріл буде робити для слайда. Ви можете висадити кальмар або альту.
І якщо потрібно тримати своїх домашніх тварин від клумби, можна скористатися спеціальними відтворювачами. Вони не люблять свого запаху. Також підходять гострі спеції або скоринки з цитрусових фруктів. Так само кладуть їх біля квітів.
Для клумб в саду вибирають ті квіти, які не тільки красиво поєднуються один з одним, але і не пригнічують один одного!
Я прийшов додому і побачила, що багато речей, які мій дочка купила за мої гроші, переїхали до матері сина-в-право, вона оповідала мене.
Мій син одружений жінки з двома дітьми і хотів би привезти їх до своєї квартири, але я відмовився.