Я вирішив взяти пару днів з дочкою, але вона не була щасливою.

Окремий корпус Важливий аспект щасливого життя молодої сім'ї. Особистий простір, в якому немає місця для людей з-за кордону. Дуже підтримує фортецю, в якій можна жити, розслабитися, планувати майбутнє і комфортно провести час. Тому для нас важливо, щоб ніхто не потурбував наш мир з несподіваними візитами, коли ми вдома.

І це почуття миру не йде з роками, але навіть підвищується. «Допомогти будинкам і стінам» є казка. Тому, коли літня людина позбавляється від можливості бути самотньою в своєму домі, це може призвести до реального стресу. На жаль, життя викликає дітей, щоб виставити свої батьки на цей стрес досить часто. Що робити, якщо ви повинні жити молодим десь. Як боротися з мінімальною негативністю?

Моя дочка - 25 років. Мій син 29. Я люблю своїх дітей більше, ніж що-небудь в світі, і провів своє життя, намагаючись жити так, щоб вони були добре в'язані, одягалися і забезпечені всім необхідним. Я дала їм хорошу освіту і спробував їх навчити. Вони не мали кричу, вони не змушували їх вивчати уроки, вони не покарали їх. Я думаю, що ми це робили.

Я розумію важливість батьків і дітей. Ви бачите, мій мама і у мене є хороші стосунки. Але вона завжди вчила мене, що це легше, ніж з кимось з іншого покоління. Все обумовлено різними інтересами, знаннями за спиною, практичним досвідом. Це нормально, тому що світ постійно змінюється. Старі люди важко стежити за цими, і молоді люди не зацікавлені в перетворенні на минуле.

Так як діти виросли, я сподівався, що вони зможуть жити окремо. Не в сенсі, що я хотів би вирізати їх, я просто хотів би подумати, що вони зможуть зробити це самостійно. Проте мої надії не були виконані.

Моя сина приніс свою дочку в наш будинок. Він був запланований, але я спробував відштовхувати цей день, як я міг. У нашій трикімнатній квартирі ми проживали комфортно з чоловіком, дочкою та сином. Тож два люди в кімнаті сина не турбували нікого. Але шлях доньки-в-прави почали псувати всіх.

Вона любить говорити, тому вона не вдається в неї кишеню для слова. Оля, ймовірно, є основною. І тепер, від часу до часу, вона намагається нам допомогти. Я кинувся на голову. Так само, не кажучи вже про слово. Це було старі меблі, витягнуті кілька разів, і бути чесним, це меблі довгоїлася. Мій чоловік любив крісло і був комфортним.

Пілінги Ольга придбала нове крісло замість того, щоб витягти підлокітники і регульовані підлокітники. Я дав мені чоловіка, як зробити хороший жест до старого чоловіка. Але нове крісло не було настільки комфортним. У мене було звикати до неї, навчавшись налаштуватися. І інтер'єр, відверто, він також не вписався. Ми зробили ремонт на старих візерунках, і це, схоже, щось з майбутнього.

Чоловік тоді я пам'ятаю, був нервовий весь день, але він не сказав щось до своєї дочки-взагалі, він був сором'язливим. Тоді Оля почала робити переплетення, бо, згідно з нею, була абсолютно не гармонія в нашій квартирі. Він добре, що син потім засудив її, щоб зупинитися, і перезавантажити, вони робили тільки в домашніх умовах. Я не хочу, щоб мене в будинку.

Вона не хоче дітей, віддаючи перевагу зробити кар’єру. І це не підходить мені, тому що які кар'єри ми говоримо про те, чи є два з вас не витягувати, щоб заощадити гроші, щоб отримати хороший будинок? Я не розумію своїх мотивів. Це не те, що я безпосередньо сердився з дочкою-завданням, це просто те, що вона була багато в моєму житті. І це була проблема.

Моя дочка одружилася дуже добре. Мій син-в-право спокійний, тихий. Від своїх батьків він отримав будинок і приємний спосіб. Ну, мізки пощастили: бути босом у своєму віці, можна тільки мріяти про це. Природно, він взяв до себе дочку, і тепер вони живуть щасливо. Добре для них.

Але повернувшись до сина і дочки. Недавній, запрошував взаємний друг, щоб відвідати, і він не був, але з другом. Я не знаю, що вони відсвяткували там, але сміх і весело продовжується до ночі. На наступний ранок, в той час як мій чоловік і я був схильний до сну, всі швидко зібралися і пішли кудись. Тоді, на телефоні, ми сказали, що вони були заспокійливими для ночівлі, але вони залишалися, щоб зустрітися з випускниками.

І я зрозумів, що я б не змогли витримати таку капіту на довгий час, і я мав план у моїй голові, як зробити короткий відпочинок без особливих фінансових витрат. Я вирішив відвідати дочку. У мене є великий будинок, я не буду бачити або чути. Я можу приготувати вечерю і очищати його при необхідності. У нас є великий зв'язок з нашим сином, він не розуміє.

Але моя дочка руйнувала всі мої плани. На телефоні вона розповіла мені не приїхати. Я не хотів би, він не хотів би, і я не хотів би, якщо я спробував його. Я дуже дивився і розчарував. Але наступного дня я вирішив зателефонувати йому на своє особисте число. Я його матері. Я зроблю запит, не вимогливий.

Але це була велика помилка. Після пари ріжок я почув мій дочку голос знову, але цей раз він сердився. Вона повторила те, що я сказав минулого разу, тільки в високих тонах, і вона вішала. Ми плануємо взяти відпустку з дому не вдалося. Я, хто не був щасливий з моєї ідеї з самого початку, відчував мене.

А що робити, ми не маємо додаткових грошей для готелю. І шумні сусіди швидко втомилися, навіть якщо вони родичі. Що робити? Але я плутався поведінкою моєї дочки, вона не дала мені розмову з сином. Від мене в такий короткий час? Ми підняли її по-різному. Я не знаю.