Мама раптом повернула додому з-за кордону, і зараз вона хоче, щоб продати свою бабуся квартиру.

Вважається, що христина белла Він проходить вільно через життя без перепаду до минулого. І, здається, що це має бути. Немає стресу від роботи, яку ви не любите, ніяких твердих думок про можливі невдачі. Тільки переїзд вперед, постійні зустрічі з новими людьми та життєстійкість духу. Добре, працівники не розуміють.

Пілінги Але є ще одна сторона до монети. Назви, люди, які залежать від такої особи. Як і діти. Або старі батьки. Або друзі, які потребують допомоги. Але для фривотивної людини все це не має значення. Він не займе будь-якого запиту серйозно, незалежно від того, наскільки значним. По-перше, для фривотивної людини, навіть свого життя не більше, ніж інший пригод.

Я ніколи не думав, що у мене є проблеми з матір'ю. Я не бачив свого життя. Уявіть, і тепер ми можемо навіть похати її. Правда, що життя є дивним, ніж будь-яка книга або кіно.

А ось тут. Коли я був молодий дівчина, мій мама пішов в Європу. Вона залишила мене на мій бабуся, і вона кинула, щоб заробити гроші, щоб забезпечити щасливе майбутнє для мене. Це був трохи інший, але я не можу нікому за це. За кордоном не гарантує успішної кар’єри для всіх. Вам, ймовірно, потрібно удачі та таланти.

Пелеса піднялася моєю бабусі. Я пішов в школу, намагався бути кращим в класі, почервоний урок до кінця вночі. І це працював. Я в змозі піти в коледж. Для мене було простіше: викладачі не завантажили студентів з безглуздим коливанням, було час для особистого життя і так далі.

У цей період мама надіслала мене і мій бабуся гроші двічі, і вона відправила мені дешеву літню сукню, яка не вписала моєї висоти. Але я не був відхилений, бо гроші не головне, і я не відчув брак одягу. Я просто хотів побачити її, поговорити з нею, подивитися, як вона там.

Але мій мама ніколи не встигла говорити мені на телефоні. Вона постійно рухалася і подорожувала по всій Європі. Вона сказала її бабуся, що вона планує приїхати додому в рік або два, але вона планує залишатися за кордоном невизначено. За її словами, в той час «з’явились можливі перспективи». й

Тим часом я зробив вибір для себе на користь роботи і перейшов на форму листування. Робота за фахом має свої переваги, особливо для студента. По суті, я практикував і навіть почав заробляти гроші на себе. Я не мав нічого витрачати, тому я дав гроші на мій бабуся. Якщо мама не могла це зробити, принаймні я можу це зробити.

Наступні кілька років, нічого цікавого відбулося: Я отримав вищу освіту, мій мама переїхав до іншої країни. А потім... Я, нарешті, запропонував мій хлопець, з яким ми мали відносини з другим роком. І мій мами назвав, обіцяє прийти. Не хочу пропустити весілля.

Я одружився з щасливою людиною. Мій коханий чоловік став чоловіком. Мама тут. Бабця в хорошому здоров'ї. Навіть на роботі я отримав зарплату. Великий час. Моя мама і я була дуже близькою. Ми пішли покупками, я запровадив її друзям, вона дала мені побутову техніку на весілля. Занадто поганий вона мала залишити на два тижні. Але що можна зробити?

Після весілля мій життя змінив багато. Я стала мамою. Далі знову і знову. На кар'єрі, на жаль, довелося поставити кінець. Хто ще буде виглядати після дітей, якщо не мене? Я не міг перенести такий тягар відповідальності до мого бабуся, і працювати на няні окремо повністю приступає.

Добре, що чоловік витягував себе разом і, демонструючи ініціативу на роботі, досягнувши того, що він був поставлений в добре оплачене місце. Ми не хочемо, щоб ми були купання грошей, але ми можемо дозволити собі жити в трикімнатній квартирі. Дійсно, зданий. Це океї, це буде океї.

П'ятидесятниці, роки пройшли. Я перевернув 40. Стара бабуся. Мій чоловік і я спробував допомогти їй, особливо так як вона нагадувала його власної бабусі. Вона хотіла подарувати нам свою квартиру. Я зробив всі паперові роботи, хоча ми не запитували його. Це все, навіть якось припинило мислення про це.

Але мій мама прийшов в місто. І тепер її настрій не був як привітний, як це було на мій день весілля. Вона приніс нічого з нею. Він виявився, що людина, з якою проживала весь цей час, була крихка. Після смерті виявилося, що він був у боргі, як у шовку. Всі його властивості були на підвалі. І тільки він залишив за собою чек від деяких дуже серйозних людей. Не було часу, щоб втратити і мама вирішила піти додому.

Що стосується жінки понад 60 чоловік. Засмаглий, добре вкритий. З вічної посмішки і легким акцентом. Реальна леді. За винятком кишені порожній. І перше, що вона пішла на її бабуся. З пропозицією продати її квартиру, змінити його для житла простіше, і грошову користь розділити навпіл. Що робити, так це сталося, вимушені заходи.

Для чого відповіли бабуся, це все. Поїхали поїзда. Квартира тепер буде шахтою після її смерті. Перед тим, як ви можете жити і насолоджуватися життям. Більше Коли мій мама перетворилася з безтурботної жінки в скандальний і ексторіоніст. Тепер вона хоче мені дати дозвіл на продаж квартири. Хоча вона тепер має три онуки, вона навіть не відвідала.

Звісно, я не збираюся зареєструватися нічого. Ця квартира є моєю нагодою для нормального майбутнього нашої сім'ї. І мама не в ній. Я не зустрілася. І тепер я повинен бути. Я думаю, що я можу купити сокову та літню сукню. Я чекаю, і ми будемо навіть. Ви думаєте, що це хороша ідея?