Мій чоловік постійно критикував мене за надмірну вагу, я втратив 15 кілограмів, але він не завадить мені затінити.

Чи не це правда, що ви повинні звернути увагу на вашу вагу і спробувати надійно втратити зайві кілограми? Після декількох тижнів успішних зусиль ви помітили, що вага, здавалося б, переважна? Це сталося, і це не просто ви. А потім цілком природно, щоб запитати, чому вага стоїть ще при втраті ваги?

На нашому підлозі з'явилися нові сусіди - молодята Юлія і Андрій. Хороші хлопці. Дівчина особливо чарівна. Не високий, з пишними формами, але дивно мобільний, веселий. Щоранку і ввечері вона прогулялася дуже швидко, ніж на десять кілометрів. У відповідь на запит, щоб поділитися секретом її поступової та стабільної втрати ваги. І можна визначити відстань досить точно від часу, проведеного.

Протягом року Юлія ретельно побудувала і на початку березня зважила 67 кілограмів проти 82 перед весіллям. Але якось вона захопила останні кілька тижнів. Сьогодні я зрозумів, чому Юлечко втратила свою завжди бадьорість. Я приніс свою передачу з села, привезеного родичем: вони не змогли зустрітися через важливі справи на кожному. Дівчина попросила мене залишити сумку з нами.

Чому дівчина сумна я одночасно дав Юлію журавлинний желе, вона запропонувала... Про нас «Я ніколи не був тонким, Андрій знав його, бо ми з однакового села». Але після весілля він почав дражнити, кажучи, що він був поруч зі мною, як худий брат, від якого я відчував смачні речі. Смішні разом...

Але перед шлюбом я спробував схуднути більше одного разу - це не працює. І тоді я почав розраховувати калорій, харчуватися частіше, але невеликими порціями, перемкнуті до здорової дієти, коригують баланс води - і речі добре пішли. Повільно але обов'язково. І ви помітили, і друзі і знайомі оцінили все, крім Андрія. Мій чоловік продовжує критикувати мене за зайву вагу, хоча вона втратила 15 кілограмів. Але він не зупинився мені...

Я тепер в третій місяць. Ми бажаємо малюка. Андрій каже, що він не бачить великого результату. Візьміть складку на шлунку пальцями і покажіть мені: подивіться, наскільки добре я накопичився. Шамінь. Я втратив ще 2 фунтів і він не помітив. Коли я вагітна, що відбудеться?

І дитина повинна бути підгодівлі, щоб правильно розвиватися. Я знаю, що я читаю про це. Не хочу будь-якої діяльності. Але більше і більше я думаю: слід перенести критики і боляче слово від мого чоловіка?

Яка життєрадісна дівчина, дуже шкода. Може бути, вона повинна йти до лікаря з Андрієм і обговорити всі ці проблеми там. Не скаржайтеся на чоловіка, але запитуючи, наприклад, що і скільки слід віддати перевагу матерії, як допомогти собі і плоду при тривожності і сумності. Тема майбутньої ролі батька в догляді за ненародженою дитиною обов'язково придумає. Можливо Андрій послухає.

І все ж, чому вага підстави все ще при схудненні? Цей стан, коли вага протягом 4-6 тижнів, як якщо заморозки, коливання протягом одного відсотка від загальної маси тіла, називається плато втрати ваги.

Дональд Хенсруд, доцент з питань харчування та клінічної медицини в медичному коледжі Майо, переконаний: Кожна людина має масове рано чи пізно досягає плато. Проблема в тому, що плато зазвичай йде швидше, ніж люди хочуть це. Таким чином, вони розчаровують і віддають втрату ваги.

Його колега-тренер Brad Dieter радить проаналізувати свою поведінку:, можливо, втомився від прилипання до програми схуднення і людина перестала розраховувати калорій, поїздів менше, ніж в першому (при переході на холодний сезон, це відбувається часто).

Пам'ятайте, що для сну є важливими. Короткий (без сім-ти годин) сон призводить до погіршення обміну речовин і появи зайвої ваги.

При хронічному стресі збільшується вироблення гормону стресу, що призводить до збільшення апетиту і «потепління» неприємностей. Що характерна: привертає до чорнилом їжі. Це пиріжки ...

Корисно дізнатися, що тіло кожної людини є індивідуальним і стереотип не завжди працює, якби тонше, краще. Важливо, щоб визначити оптимальну вагу для себе і програми для його досягнення.

Щоб перемістити процес втрати ваги від «застібки» до плато і досягти оптимальної ваги, тренер Дієта радить:
  1. Під час тижня зважте порції їжі і врахуйте калорій, що містяться в ньому.
  2. Мінімізувати використання алкогольних і вуглецевих напоїв, і краще відмовитися від них.
  3. Перемістити більше; можливо, ви повинні змінити тип вправ, його інтенсивність, обсяг, частота.
  4. Контроль сну і стресу.
  5. Їжте низькокалорійні продукти. Ваш пошуковий двигун забезпечить їх. Ви досягнете успіху.

Пелеса не дає спокою відчуття, що причина судів Юліна не зупиняється на плато втрати ваги. Що ви думаєте?