Моя мама здавалася і попросила 500 євро на свята, я відразу відіслав, хоча я все ще не можу забувати, як болить мій батько.

Уже в квітні вранці здивовані і зміщені кокерські шпони Erki (за паспортом Геркуля): власник ніколи не оцінив його, незважаючи на успішний пошук гумового качка, покиненого в кулінарії. Далі, в цілому, сісти в парку на лавці, поруч з наступною, дві знайомі жінки з сусіднього входу сідають і збиваються між собою, як завжди в хорошій погоді. І Платон Олегович, ловив у розмові сусіда фрагмент фрази «... Чи допомагає батькам...», думав важко, незважаючи на його недавнє намір активно розсіювати на прогулянці з життєрадісним Еркі.

р.

Молода людина стала дуже некомфортною: сьогодні він має двічі непереборну розмову. Головна Уранці він залишив кухню на балкон, де ще одна дверцята веде - від колишнього розсадника. Після 12 років сепарації син оселився. Я хотів би почути частину своєї розмови з дружиною. Хто ще ви зателефонували?

Родіон - сказав він: "Земля, перед Різдвом Христовим я сказав вам, що мій мама назвав і попросила 500 євро на свята? Я не можу забути про те, як мої батьки відчули мене. Приїжджаємо, не в церкві. Що робити?

Вони кладуть всі свої гроші в сестри. Я з'ясував себе. Ви! Але коли їм потрібна допомога, вони зателефонують мені. Я хочу допомогти батькам? Це несправедливість ..."

Для того, щоб не підняти Линичку зі сметаною обличчя, вирушили на ранній прогулянці. Потрібно заспокоїти, подумати. А після того, як сім'ї можуть бути більш зручними для них.

І чому б сказав Родіон? А! Учора, Лілія, завдяки своїй генорозності, жартував: «Ви найнадійнішим благодійним фондом, Радик!» Згадувати його матір'ю. Ви йдете. й

Геройський син Платон Олегович пригущений, навіть тихий Еркі обережно привів вуха. Я пам'ятаю Лілічка, чекаючи її першої дитини, раз зауважила: Ви такий м'який, Платоша, навіть іноді не визначилися. Може бути, тому що ваше ім'я не має звуку "R". Чому не даємо йому ім'я, яка починається з "r"?

А 18 квітня син народився. Подбайте про Родіон. Родіон є героя,... Що не героя? Він в екстремальні види спорту. У своїх дослідженнях він спробував досягти перемоги і досягнути, більш ніж один раз він був призером різних олімпіад. І в неповному 26-му, щоб піти на іноземну країну. Його захоплення з іспанською мовою та іспанською історією допомогло сина досягти більш ніж однієї мети. Тепер він забезпечений, успішним, коханим, задоволений роботою, здоровим. Дякуємо Богу.

Відповідність батькам та переадресаціям... Ме і Лілічка. Не запитайте: Запитайте, "Що робити?" 12 років тому. Ні, можливо, трохи більше. У лютому 2011 року ми придбали квартиру і дали Любу подарунок на день народження. повернулася 22. Яйця на столі: дівчина з доврі ...

«Всі заощадження витрачали на Любу, все для неї». Ви думаєте, що я повинен платити за житло? Ваше рішення є недобрим, незалежно від того, як ви шукаєте. Або ні! З Днем народження!

Все було відхилено. І це свято сидить, особливо в Радіка. Ми всі перед собою. І якщо хтось потребує допомоги, не запитайте: ми навчимося ситуації, наприклад, один з нас хворий – Люба відразу прийде, допомогти. Ми підтримуємо її. Він на власній. Ми поговорили над Скайпом протягом десятиріччя. Головне слово:нормальний...

р.

Чи можу я сказати йому, як вісім-місячний Люба був розплідний в 1989 році, коли не було гарантій і все було в короткому поставці? Так, Радке раптом пропустив нашу увагу. Він буде розуміти, що він відчуває себе, прощення? І не є почуттям провини перед сина, що робить мене і Лілічка не скажуть Рода все: чому він повинен турбуватися занадто багато?

І якщо ми домовилися про те, що в 500 євро нібито за свято допомогло нам вчасно оплачувати всі борги перед Новим роком, то він не буде більш відхилений? У осінньому періоді Лілічка мала невідкладно провести операцію, щоб вони мали взяти її. Як дізнатися? Як тільки я чую, що Я чую, що він буде сердитися, він заряджає вас з шпигунством.

(ЗВТ)

Моя батько завжди давала своїм бабусям третину своєї зарплати: вона не могла заробити пансіонат, оскільки, як учасник сімейства «неми людей» зняв у 1937 році, провів 10 років в таборі кудись в Казахстані. Я вийшов з ладу. Дад був щасливий допомогти мамі. І вона не могла залишити його нічого. Ніщо, але любов...

Телефон у скриньці кишеню шок. Erki дивився на власника з очікуванням.
- Так, Ліл, ми повернемося. Пара лапсів в парку і ми вдома.

Плато перетворилася на пісню: “Що ми можемо зробити це дійсно добре, eh, buddy?” Але Еркі вже був трансфер серед каліної і бузкових кущів... Що про Платон Олегович?