Моє син прийшов запитати про гроші, але я відмовляв його, ми скорочуємо, не встигли відкинути кошти.

Дуже важко змусити. міксиЯкщо ви знаєте, що ви не можете отримати їх назад. Ну, хоча б не скандал. Тому при отриманні такої пропозиції багато часто починають «повернутися на спину». Вони говорять про те, що вони будуть думати про обговорення цього питання з дружиною, або просто класичної «не гроші».

Чи можна викинути їх на що-небудь? По дорозі банки працювали і продовжують працювати. Але вони не використовуються для отримання боргів, і цілком навпаки, вони все ще тісно переглядають своїх боржників. При розрахунку відсотків. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так що ви можете мати боргу і не говорити протягом багатьох років.

Ті, хто жив у союзі, повинні знати, що гроші повинні зберігатися не в банку, але під подушкою. Більш надійний. Не потрібно залишити, тому завтра буде трохи. Я жив за цим принципом і вдячний Богу не скаржуся. Виникає проблеми. Недавній бій з сином.

Мій чоловік і я був жити разом протягом 40 років. Ми мали різні періоди, навіть в деякій точці, ми хотіли б подати для розлучення. Але зараз, коли пристрасть підпорядковані, забуті речі і ви тільки хочете спокійно, все якось покращився. Ми живемо в великій квартирі з котом і мною. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Але єдиний син іноді підніме. Він хороший хлопець. Він дорослий. Але я побачу, що він заважає, коли його дружина навколо. Я не розумію, коли пара стає однією. Зробіть рішення разом і так далі. Одна головка хороша, два краще. Але не коли всі рішення робляться однією особою, і навіть жінкою. Чоловік повинен бути чоловіком. Особливо мій син.

Andrei і Natasha одружився 5 років тому. Вона розумна дівчина, я б сказав, що хитрість. Це океї. Доброго дня. Це простіше, більш прямим. Але не ступить ні. Працює в офісі, приносить гроші в будинок, без шкідливих звичок. Що ще хочу? Це середня сім'я, я думаю.

Наш весільний подарунок для молодих людей був квартирою. Двокімнатні. Ми приймали його на вторинний, тому все не було добре з ремонтом. Це гарне місто і цегла. Дуже добре, щоб вони мали гроші, вставлялися поруч, і молоді зробили відмінний ремонт на свій смак. Бригадир був другом свого чоловіка, тому все зроблено для себе. Я дуже люблю цей момент.

Як я сказав від початку, я віддаю перевагу тримати гроші в готівці. Я не довіряю e-invoices та інші нові способи оплати. Ваш обліковий запис може бути зламаний або держава, наш улюблений буде перенести в свою кишеню деякі частини, так само як це. Що відбувається. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тоді мій чоловік і я буду на власній.

Я знаю, що мій син не може подбати про нас. Він отримав сім'ю, гроші йдуть там. Крім того, його використовували, щоб бути вірним в ідеї, що в той час як молодим потрібно подушити. І тепер немає фольги, кожен хоче жити, поки вони мають можливість. Що відбудеться в старій віковій групі. Так, гроші, що зберігаються, важливо для нас, як життєва лінія до корабля.

А рік тому мій син і його дружина мали дітей. Двічі хлопчики. Звісно, мої онуки дуже щасливі. Я готовий сідати з ними всю ніч. Тим не менш, що вони пішли в поп: вони не збиваються, вони спокійно поводяться. Гарні діти. Але вони потрібні місця.

У минулому я б сказав, що двокімнатна квартира для такої родини буде дуже добре. Але сьогоднішні стандарти для молоді, на мій погляд, трохи занадто високі. Так сім'я вирішила продати свою двокімнатну квартиру і купити будинок. Добре, це має бути гарна ідея. Але ви зможете реалізувати його. Після того, як доходи з квартири все ще повинні бути значними. Що таке процентні ставки банків, я не знаю.

Але виявилося, що мій син і дочка-в-право не мав намір піти в банк. А замість того, щоб вони мали великий план, на їх думку, в якому мій чоловік і мав би надати їм гроші. Я серйозний. Продається наша квартира і «великий» гроші, щоб купити приватний будинок. Не дорого, кажуть вони.

Пели, звичайно, ми відмовилися. По суті, я повністю розумію, чия ідея була. Після того, як мій син, коли ми живемо разом, не запитав мене за додаткові пені. Тут, на вас. Ми вирішили переїхати. Звісно, дочка-в-правила. З'явилися прохання, просудження, а потім зуміли скандалізувати. Ми проводимо курс. Ми все ще потребуємо наших заощаджень.

Найцікавіше, що вони не хочуть йти до матчерів. Після того, як мій дочок-в-право мами і тато відправив їх прямо, я впевнений. І ось ви бачите, ви можете грати на емоції. Тепер мій дочок-в-право не дасть мені бачити своїх онуків. Я не даю їм можливість рости в хороших умовах, в нормальному живому просторі.

Але мій чоловік і я розумію, що якщо ми йдемо назустріч один одному, ми не будемо жити, щоб отримати ці гроші назад. А потім, як наші онуки виростають, ми повинні стояти на ганку з застарілою рукою? Ні. Ми ще не старі. Ми також хочемо, щоб насолоджуватися, подорожувати і жити. У нас є багато часу, і це час для нас. І це, як ви всі знаємо, не безкоштовно на всіх.