Я ніколи не купую морозива, зробіть домашній з свіжого молока, діти радують.

Хоча ви все ще повинні жити до літа, я хочу морозива зараз. Я люблю готувати сорбет, але тут класична. морозиво в домашніх умовах Я ще не зробив. Я вирішив порадувати кохану делікатність, в якій я впевнений у сто. Вам потрібно мінімум інгредієнтів!

Для приготування молочного морозива Вам не потрібно ніяких спеціальних технічних приладів. Основу для десерту просто потрібно відварити в сотейнику, а потім залити в цвіль. Але якщо у вас немає їх, морозиво відмінно заморожить в одній ємності. А потім ви зможете занурити її порціями в чашки з регулярною ложкою.

р.

Peels Інгредієнти
  • 2 яєчні жовтки
  • 250 мл молока
  • 60г цільний молочний порошок
  • 40г цукру
  • 40г згущене молоко
  • 350г вершки
  • 40г білий шоколад

Підготовка
  1. Змішайте яєчні жовтки, молоко, порошкове молоко, цукор і згущене молоко в одній ємності. Перервувати всю масу за допомогою занурювального блендера, щоб інгредієнти добре поєднуються між собою. р.

2. Потім залити отриману рідину в горщик і покласти на невеликий вогонь. Заварити його, постійно помішуючи його, щоб трохи загусувати. Потім залити масу в глибоку миску через сито.
  3. Додайте білий шоколад на майбутнє. Стирайте все добре, щоб він розчинився. Покрийте чашу харчовою плівкою і відправте в холодильник на 3 години.
  4. Тим часом збити вершки. Потім поєднують вершки і молочну масу. В результаті виходить дуже повітряна кремова суміш. До речі, ви можете спробувати його, якщо ви хочете солодкий? , Україна

5. Отримана маса поширюється на прес-форми морозива або заливають в окрему ємність. Відправте його до морозильної камери до замерзання. Ідеально підходить для приготування морозива 10 годин. Божевільний!

Якщо ви збираєтеся приготувати такий морозиво в спеціальних формах, радимо покривати його плавленим шоколадом після заморожування. Він зробить реальний будинок екімо на палиці! Також в цій базі для морозива можна додати трохи фруктів, таких як банани.

На нашому сайті ви можете знайти безліч інших успішних рецептів для домашнього морозива. Наприклад, я дуже люблю варіант на основі крему і згущеного молока. Цей морозиво можна зробити в вафлі, як і з магазину!

І якщо ви не любите морозиво (як це може бути?), Я раджу навчатися рецепту мого колеги Анастасія Чубар. Як зробити заморожений йогурт з ягодами і горіхами. Що незвичайний літній десерт!

Покажіть мені, ви робите морозиво в домашніх умовах? Це буде чудово, якщо ви поділитеся вашим рецептом в коментарях!