Після того, як я зустрів свого колишнього колеги Марина в місті, його не вдалося дізнатися, тільки тоді я зрозумів, що причина була.

Моя подруга Антоніна - це знаменита дівчинка. Усвідомо про всі події, які відбуваються не тільки в житті наших взаємодій, а й у колі всіх друзів, які проживають в різних сферах нашого міста. Останні новини присвятили мене: «Маринка ліва Паша – вони розлучаються!» Що я думаю? – Тоня була непристойна. «Ви знаєте, хто зловживає у відносинах з жінкою?» Ні? Так, Паша є яскравим прикладом чоловіка-абсорбента!

Взяв багато зусиль, щоб пояснити його Tona. Редакція "Сайт" Він розповідає про історію Марини та Паша, щоб показати вам, хто зловживає.

Ми зустрілися з Мар'їною, коли вона отримала роботу в нашій маленькій приватній компанії. Новий співробітник не перший рік одружений, а в сім'ї зростала дочка. Марина дуже люба і відповідальна, вона відразу приєдналася до нашої команди. Але в її відносинах з Паша, її друг присвячував мало людей. Ко-робери не знали, як вона і чоловік зустрілася і одружився, бо ніхто не говорив до Марина.

І зараз ми стали друзями, переважно для роботи, адже поза підприємством в off-times зустрічалися дуже рідко: Паша завжди була проти наших зборів та корпоративних заходів. Незважаючи на те, що вся група зустрілася тільки на великих святах, Марина всюди знайшла хорошу причину, щоб пояснити її відсутність. Але одна річ була чітка: вона була щільно керована чоловіком.

Якщо на самому початку нашого спілкування з другом вона все одно змогла попросити Паша на короткі «сидять» з нами, то пізніше ми знаємо напевно: Марина не буде на бенкеті. Квартира була в безпосередній близькості, але друг ніколи не дозволяв собі залишитися на роботі.

Зовні нашої компанії, Марина також не має близьких друзів: ніхто не прийшов до неї тільки для спілкування. І вона поступово віддала себе від нашої команди, поки вона не кинути її роботу. Для нас здавалося дивним, бо не було додаткових грошей в сім'ї, щоб втратити ще одну зарплату. Ініціатор її звільнення, звичайно, був Паша, але наш друг представив нам все, якби це було власне рішення. Марина була обгрунтована тим, що вона була втомлена і захотіла взяти перерву, взяти трохи відпочити.

р.

Але в результаті її «вакації» тривало 7 років. У цей час друг впало в абсолютну залежність від її чоловіка-абкористувача і був фінансово і психологічно під його повним контролем.

Коли я випадково зустрілася з колишньою колегою в місті, не вдалося її розпізнати, тому багато друзів змінилися і втратили вагу. Її втомлений вигляд і злий погляд стрибають на очі замість свого колишнього бродіння блиск. Я хотів би поговорити, але Марина не зробила контакту. Проживаю, друг не говорю за довгий час, і відразу ж сказав:

Я знав, що в житті Марини, і чим вона була. Але вона не хоче поділитися своїми проблемами, і ми не так близько, що у мене є моральне право, щоб отримати всередині неї.

Сьогодні я дізнався, що Марина ліва Паша і подала за розлучення. Я не знаю, як вона зуміла втекти від впливу її чоловіка, тому що зловмисники не пускають свою жертву і намагаються пригнічувати її до останнього і знищити її психологічно. Але найцікавіше: дочка переїхала з Пашам, бо квартира, в якій жили сім'я. Можливо, це те, як він намагається продовжувати маніпулювати дружиною, і в деяких випадках він досягається.

Залишилося сподіватися, що ця історія буде добре завершена. Ми вважаємо, що Марина зможе вийти з цієї історії і знайти щастя. І Тоня, можливо, зрозуміє, хто зловживач є чоловіком у відносинах і перестати судити всіх нерозголошення.