Я роблю з '78, отримав його від моєї тітки, і тепер я його поділю з вами.

Наш друг Таня любить читати різні рецепти в Інтернеті, експериментувати зі смаками і обов'язково запрошувати своїх друзів на дегустацію. Потім вона має азіатський піл з родзинками для обіду, потім польський борщ з пельменями, потім курячі ніжки в корейці. І сьогодні я хочу спробувати. Китайський суп.

Коли я прийшов в Таню, Лена вже сидить на кухні, обговорюючи свіжу ходи, а ароматний суп був бублінгом апетитно на плиті. Таня заливають готову страву в чашки і кладуть помади на кожну пластину. "Не торкайтесь мене!" протестував Лену. Ніщо станеться, якщо їсти китайський суп з ложками! У китайській кухні Лена і я не є експертами, але кисло-солодкий суп знизився до нас, і ми попросили Таня розповісти нам, як вона зробила. Подруга подобаються рецепту.

Китайський суп Інгредієнти для супу
  • 4 курячі ніжки (великий)
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 250г шайбу гриби (шампіньйони)
  • 1 великий корінь селери
  • 1 ромашка
  • 4 листи сушених водоростей
  • 1 лимон
  • цукор
  • Соєвий соус
  • сіль, перець чилі за смаком
  • птиця

Тест інгредієнти
  • 2 яйця
  • вода (теплиця)
  • Рис-Маль
  • щіпка

Підготовка
  1. Чистіть шинку з пір'я, промийте і кладемо до кипіння на сковороді, наповнивши водою. Принесіть до кипіння і повністю змініть воду, при цьому змийте шинку під проточною водою. Починаємо готувати знову.

2. Очистити моркву, порізати їх навпіл. Вся неочищена цибулина розрізається на два. Посмажити овочі в сухому каструлі. Потім кидаємо цибулю (з гусками) і морквою в горщик відвару.
  3. Ми готуємо шинку до готовності. Ми варимо, подрібнюємо і обсмажуємо гриби в сковороді. Готовий відварний фільтр. На ногах відокремлюємо м'ясо від кістки, нарізаємо на шматочки середнього розміру і складаємо на пластині. Морква і цибулю відкидаються.

4. Очистити овочі. Виріжте селери з кубом і виріжте редиску з соломкою. Заливаємо курячу поправку в сковороду з відваром, щоб отримати виражений смак курки, і ставимо селери в супі.
  5. В той час як селера варена, готуємо тісто для пельменів: збиваємо яйце виделкою, додаємо щіпку солі, а потім посипаємо трохи борошна і перемішуємо ложкою, щоб не було грудочок. Варто бути тісто густої кислої вершки консистенції. Якщо маса занадто щільна, розвести її теплою водою.

Китайський суп: приготування їжі У сковороді додайте цукор, 5 ложок соєвого соусу і вичавити лимонний сік. Коли селера привозиться до напівкоштовності, ми опускаємо тісто в киплячий бульйон з чайною ложкою - робимо пельмені. Потім додаємо daikon radish, гриби і куряче м'ясо в суп. Зберігати приготування. Листи сушених водоростей подрібнюють (розбиті) своїми руками, додають до сковороди 5 хвилин до підготовки. р.

Ми варимо суп на повільному вогні до готовності пельменів. Сіль і перець. Чилі перці можна використовувати сушені або свіжі. Спробуйте суп і додайте спеції за смаком. Дядько!

Китайський суп: Я люблю варити з крупи смоліна: яйця шейку, додати щіпку солі і посипати якусь манну. Все необхідно ретельно перемішати. Маса повинна бути спочатку рідиною, після чого вона допускається стояти трохи так, щоб набухають крупу.

Консистенція тесту повинна нагадувати товсту сметану. Занадто густе тісто розвести збитим яйцем або теплою водою. Маса занурюється чайною ложкою в киплячий бульйон, щоб сформувати своєрідну пельменю.

Я ніколи не дізнався, як використовувати помади, хоча з цього дня я часто роблю китайський суп за рецептом друга. Спробуйте і вам сподобається.