Хіляр Сванк став матір'ю у віці 48 років, для яких вона не критикувала її і назвав її нездатним.

Недавній знаменитий американський актор Хіляр Сванк став матір'ю. Що таке незвичайне? Жінки народжували близнюки у віці 48, які, звичайно, привертають увагу громадськості. Більш того, нова мама вже встигла захопити нездатність. Якщо це правда, ми обговорюємо далі в статті.

Instagram / @hilaryswank Hilary Swank Hilary Swank - американська акторка і дворазовий лауреат Оскара. Народився 30 липня 1974 року в Лінкольні, Небраській. Як дитина, хілярна мріяла про кар’єру як балерина, але незабаром почала показувати інтерес до акторської діяльності. А батьки не розуміли, але вони скоро розлучилися. Молодий Свернк, разом з матір'ю, переїхав до Каліфорнія, де навряд чи можна жити повністю.

Дівчинка проживала в причіпі тривалий час, так як було просто не було грошей, щоб зняти квартиру. І почав свою рольову кар’єру. На піку популярності вона знімається в різних телевізійних шоу.

р.

Вперше на великому екрані Хіларі з'явився в ролі Ганна в серії Buffy Vampire Slayer. Трохи трохи, акторка зробила свій шлях до виступу в роликах різних фільмів. А через 8 років вона отримала перший Оскар за свою роль у фільмі Хлопці Не Крі.

Ще одним статуеткою вдалося виграти за основну роль у фільмі «Міліонський долар Baby». Ця подія була дійсно історичною, так як до Сверка, ніхто не виграв Оскар, граючи жіночий ящик. На даний момент актриса має 60 кіновекторій і 48 номінацій.

На шляху актриси до успіху завжди були багато перешкод. Все почалося в дитинстві, коли однорічні відкривають її через її не найкращий фон і багатство в сім'ї. Але поруч з Хіларі завжди її любляча мати. Жінка дала свою мрії стати танцюристом і спортсменом заради своєї дочки.

Instagram/@hilaryswank: Моя мама просто вірила в мене. Подарував мені найбільший подарунок, що я можу подарувати дитині. Тексти пісень, а це означає: І це подарунок віри, що він зробив мене вірити в себе і працювати важко для моєї мрії, Хіляр згадує.

Кар’єра актора розвивалася швидко. Вона отримала нагороду після нагородження, і здавалося, що вона ніколи не зупиниться. Тим не менш, у 2014 р. Гільяр оголосив прорив у своїй діяльності. Вона бажала витрачати більше часу з батьком, який був серйозно хворим і потребою тривалої реабілітації.

Instagram / @hilaryswank Паралельно з цим, особисте життя Сверка була бродіння. Вона була одружена один раз, потім вона від її агента. Вона навіть оголосила залучення до свого наступного партнера. Але він ніколи не отримав на весілля.

У 2018 році жінка знову одружилася. Цього разу його супутник не був цілком посередником. Це підприємець Філіп Шнайдер. Поціновувачі від 2 років, а потім вирішили легалізувати свої відносини. 9 квітня 2023 року пара стала батьками вперше. 48-річний Хіляр Сванк народжував близнюки: хлопчик і дівчина.

Реакція публічного хіляра вирішила поділитися радісною подією в соцмережах. Проте вона відразу потрапила на хвилі капелюха. Детрактори почали звинувачувати актора, що діє безвідповідно, породжуючи дітей в пізній вік. Жилети можуть стати сирітами досить рано.

Instagram / @hilaryswank Але як неспішно! Все своє життя, Свінк піклується про інших, забуваючи про себе. Вона поставила себе і її щастя на спині пальника. Вона чекала ідеального часу, щоб почати сім'ю. Вона бажала бути впевненою у собі, хто б батько її дітей. І вона зробила це!

Габаритний зображення

Instagram / @hilaryswank Ми можемо тільки привітати Хілярію і побажати свою силу. Ми впевнені, що ця чудова жінка підніме своїх дітей доброю та чесною людиною. Він завжди буде любити чоловіка поруч з нею. Неважливо, що не дивно. І неважливо, як помітити свої коментарі в Інтернеті, головне, що актриса продовжує чітко окреслити шлях. І він точно приведе до щасливого майбутнього!

Що ви думаєте про дітей у дорослому віці? Чи дійсно нездатний?