Чоловік пообіцяв принести гроші на свято, але в наступний день все змінилося.

Кожна дружина таємно знає, Скільки коштує чоловік?й Для найбільшої частини номер не косметика. Щоб мати достатню кількість необхідних для дітей, відпочинку. Як показує практика, чим молодше шлюбу, тим більше амбіції, але з часом жінки стають більш відповідальними.

Однак якщо чоловік не здатний платити за базові речі, жінка завжди буде нещастям. В принципі нічого особливого. Все логічно, тому що ми є соціальними істотами і, звичайно, ми бачимо, які сусіди, родичі і друзі живуть. Я завжди хочу трохи, але краще. Через це часто зустрічаються всі види непорозуміння, кварелі і навіть розлучення.

Скільки потрібно зробити чоловіка? Мій чоловік лінь. Я роблю, хоча, залишатися вдома з дитиною, поки він працює. Я вірю, і багато жінок будуть підтримувати мене, щоб зберегти будинок також роботу. Але бос не сплачує будь-яке збільшення. Я роблю свою роботу дуже добре. Дитина завжди одягнена, одягнена і в'ялена.

Про нашу сім'ю розповість Пелес. Мій чоловік працює на заводі з батьком. Він не має найнижчої заробітної плати, хоча він заробляє більше. Я розумію цю ситуацію і нічого не проти неї. Не кожен в житті став мільйонером. Але якщо ви не можете заробити гроші на головній діяльності, подивіться на альтернативу або принаймні заощаджуйте на щось.

Ми не звикли до неї. Це єдина дитина в сім'ї. Ви можете сказати зіпсовані з дитинства. Завжди гарний настрій, жарти. Він побачає, як кращий друг і ніколи не говорить про погане слово. Він лікує мене дуже добре, і я не пам'ятаю його підняти голос. Що, щоб бути чесною, як він отримав мене.

Пелюшки Ні! Ось так. У нас є сім'я. Є потреби. Потрібні відчуття зростання, розвитку. Я часто дивуюсь, куди говорять різні соціологи. І я повністю погоджуюсь з ними. Чоловік повинен бути хлібом, навіть якщо він трохи грубий. Життя не казка. І так, виходить, що мама завжди сердитися, і тато, навпаки, є другом і завжди правий. Ось як ми робимо речі.

Ми часто відвідуємо наші батьки. Вони приносять крупи, навіть іноді гроші, щоб оплатити квартиру. Що цікаво, мій мама стоїть на мене. Мій чоловік не критикує відкрито, але перед мною каже, що він неправильний. А батько говорить про сина-в-праву тільки в найнесуніших словах. Як хороший і працьовитий він. Як він намагається і допомагає всій громаді. Чи можна ви уявити? Як правило, протилежна правда.

П'ята мама прийшов в один день. Це був день, так що я був самотнім. Дитина в дитячому садку, чоловік на роботі. Моя мама і я розмовлявся. Вона, до речі, привезені овочі з котеджу, для якого чоловік ніколи не подякував їй. Я скаржаюся на чоловіка, вона скаржаться на мій батько. Це, ви можете сказати, чисто жіноча розмова. Але довго залишатися на голові.

Моя людина прибула в ніч. І з тих пір я не був в настройку, у нас немає хорошої розмови. У мене була вечеря, він кладе в улюблене крісло, перетворений на свій ноутбук і дивився щось на його навушниках. Що він має кожну ніч. Він втомився. Тоді я вирішив нагадувати вам, що мені потрібні гроші. Відпочинок на носі, необхідно перейти на ринок, купити крупу. Він сказав мені, що вони були оплачені завтра і що він дасть мені гроші, які я хочу. У той же час він хоче відпочивати.

Я не запитав, чому він не мав грошей прямо зараз. Я спрай і пішов до ліжка. Але я бажав, як мій мама консультував мене, щоб мати розмову про те, що інші чоловічі хобі, які також приносять гроші. Це інший спосіб навколо. Але він вийшов на голову.

На наступний день чоловік сказав, що на шляху додому він мав щось неправильно з автомобілем. Він без зброї. Так він вирішив піти на станцію і дати йому ремонт. Виявилося, що поломка досить серйозна і варто багато. Тож тепер він не має права, тільки половина. Є інші речі, крім великої партії. Але нічого, завтра він позбавить гроші від мого батька. Тож проблема над.

Я думав про розлучення. Для реальних. Давайте дитині без батька, я знаходжу ще, не гірше. вона молодий. Але я не можу стояти все більше. Він не має найменшого бажання розвитку. Не існує навичок і, головне, бажання заробляти. Хто хоче чоловіка?

Тексти пісень, а це означає: Це просто думки, але я більше не привертався до мого чоловіка. Так, він є свого роду і може завжди підтримувати. Але мені не потрібна допомога. І постійної доброти, теж. Чоловік повинен бути людиною, я думаю. Я бачу, якщо він може тягнути себе разом. Але в майбутньому я знаю, що щось буде потрібно вирішити.