Шаманка Сейрас розповіла, коли війна завершиться, нові прогнози молодої ворожої

Відомий український молфарк нещодавно заявив:Війна завершиться найближчим часом.й Але що це дійсно означає? Для всіх це слово буде означати щось. Для деяких, це над, для інших, необхідно вести переговори зараз. Є різні думки.

А поки ми розуміємо, що трагедія вже, що вона почалась, це все ще необхідно взяти дію навіть зараз, більше 400 днів від початку повноцінної інвазії. Не кажучи вже про 2014. Як люди бачать перемогу, що це означає для них? Ми намагаємось працювати з нашим експертом.

Війна завершиться скоро, які умови припинення? Багато людей, які, хоча це швидше, щоб закінчити цю ніч, мають одну «точкову». Це гріх як українців, так і лібералів на складі агресора. Якщо президент, який розпочав цю війну, військовий і повний, великий матеріальний, просто листя. Або він зійде.

У їх розумінні картина тягнеться, що все буде знову впадати в місце і змінити. Це не людська несправність. І це його несправність, яка приварила карлик з пучком допельганів на готовому. Це дійсно бульсит. Тому що люди борються, знімають, заражають їх. І вони здійснюють кримінальні накази, а також громадян тієї ж країни.

Крім того, навіть якщо ви усунете лідера, або як він називає себе, командир-в-чиф, це не те, що нічого зміниться для кращого. У своєму місці може приходити навіть різак «голова країни» і продовжити ту ж боротьбу з новою енергією і масою.

Моя думка це: вона повинна бути або переговори, але в той час, коли країна агресора вичерпана і буде страждати ще одну велику перемогу. Або, якщо окупаційна країна сама починає певні процеси, які призведуть до її розпаду. Не часто не досягається мирно. Не може бути легко для місцевих жителів.

Розклад? Є три варіанти, і ви знаєте їх, і я до. Або це кінець весни, коли контратак був запланований з початку. Або це осінній період, так як багато людей, близьких до всіх подій, - сказав він. Або, ми збираємося до 2024. У світі є найбільша країна. І вона підготувала військових дій, коли вона почала. Але знову ви знаєте, що говорять про чоловіків з великими дзвіночками.

В принципі я вважаю, що не можна говорити про будь-які конкретні дати. Так що є люди, кожен бачить і вірить у своїх числах. Що говорить про ворожих пропагандистів? Ми беремо столицю за 3 дні, а країна на 3 тижні була? Ось чому краще тримати тихий про це трохи. Ми в задній частині. Деякі люди в іншій країні завжди незадоволені. Де вони йдуть?

Крім того, виникає тиск на військові, на захисників своєї батьківщини. Вони також мають доступ до Інтернету. Причастя з сім'єю та друзями. Що говорять, коли запитують про закінчення війни? Запрошення на вакансія? Ну, мабуть, ярмарок. В іншому випадку ці розумні люди просто не розуміють.

Пілінги Так давайте закінчуватися цим терміном. Все, що я можу сказати, я сказав. Не варто розвивати свою відповідь, бо з кожним словом спійманий, читач або слухач може створити свою картину в голові. Абсолютно не одна спроба передати. Дякую.

Чи є це добре для світу, щоб закінчити війну? Звичайно. Сучасна світова мережа бізнесів по всьому світу. І для будь-якого бізнесу, миру, стабільності та благополуччя важливі. Якщо мова йде про законність, звичайно. І дав, хто цивілізований світ тепер допомагає, все стає очевидним. Я не знаю, що це питання.

Багато людей кажуть, що не вистачає оборонного обладнання. Це правда, нам потрібно більше. Але подумайте про це. Це мільярди доларів і товарів, які ще повинні бути вироблені. І не забувайте про те, що добре вживана Європа тривалий час і забули думати про будь-які військові дії. У зв’язку з тим, що на її армію, на відміну від агресора. Подумайте про це, НАТО вже був піванонімом, забутовою організацією.

Пілінги І зараз це тільки збільшено. І, відповідно, його бюджет став значно більшим. Але не забудьте про компанії, корпорації, які залишили ринок країни, що займає. Але це теж дорого. Для створення з'єднань, для встановлення виробництва є великим і корисним. Але розірвання зв’язків, розбиття бізнес-стратегій і досягнення статусу Парія – перемога універсальної ваги. З одного бальда діда.

Так давайте розглянемо результати. Див, на жаль, не станеться. Аґресор не знає, що не існує причин зупинитися і просто думати про майбутнє. І захисники нашої країни сміливо захищають наші лижі. Героїсно бореться і відштовхує ворога назад до боків. І союзники допомагають, тому ворожі пропагандисти навіть не знають, що думати про те, що вони не виглядають так патологічно.

Так, заспокоїти, допомогти захисникам. Ми намагаємось, щоб наша країна була знову борошнистою і може існувати як правило, без розвинених сусідів. І ми пам'ятаємо, що наші вороги вичавили, незалежно від того, що вони несуть, вони не вірять не менше 300 років. Не їм, не їхні діти, а не їхні онуки. Ми повинні вчитися цей урок один раз і назавжди.