13
Чудові п'ятикласники справляються з цим тестом протягом декількох хвилин, спробуйте свою руку.
Після закінчення інтенсивного навчання в школі та інституті людина поступово забуває всю мудрість, яка навчалася в курсі нудних уроків і довгих лекцій. В результаті, з часом, навіть відповіді на найпростіші питання з великою складністю.
р.
І сьогодні видання. "Сайт" Увійти ЗареєструватисяЩоб перевірити, наскільки добре збережені знання університету в пам'яті. Студенти старшої школи дають більше половини правильних відповідей. Чи можна це зробити?
Пройдіть тест на працевлаштування та розвідувальні роботи
Мікрологія вивчає гриби, і один кілограм містить 210 байтів = 1024 байтів. Що стосується планети з найбільш місячними, в сонячній системі вона Saturn. Незважаючи на те, що в той час як такий рекордний тримач був визнаний гігантом Юпітера. Нещодавно вчені виявили 20 нових місяць орбіту Сатурн, що робить його лідером.
р.
Визначена стаття англійською мовою - це, і римський номер LXVIII - 68. Щодо відповіді на питання 5, Конституція не поширюється на державні символи, бо це основний закон.
У давньогрецькій міфології Гермес вважали богом торгівлі та крадіжки, а Деметр був покровником сільського господарства та родючості. Що стосується географії, то найвища точка Африки вважається стратованканом Кільманьяро. Але серед варіантів, що вказані в останньому питанні, Арктики не можна віднести до материків.
доб. 2
Подати його, Скільки правильних відповідей З 10, ви отримали його. Вони також поділяють свої думки в коментарях. І намагатися іншому тесті з'єднання.
р.
І сьогодні видання. "Сайт" Увійти ЗареєструватисяЩоб перевірити, наскільки добре збережені знання університету в пам'яті. Студенти старшої школи дають більше половини правильних відповідей. Чи можна це зробити?
Пройдіть тест на працевлаштування та розвідувальні роботи
- Пам'ятайте, що назва біологія розділу, яка вивчає гриби? До першого питання не було занадто важко, ми даємо відповіді: гістологія, грибологія, мікологія.
- Розкажіть мені, скільки байтів одного кілограма містить. Ми пропонуємо лише те, що тут ви повинні працювати з градусами, щоб точно розрахувати.
- Яка планета в сонячній системі має найбільш супутники? Ті, хто цікавиться астрономією в школі, знають відповідь сьогодні.
- Яка стаття англійською мовою називається певний. Ми не запропонуємо варіанти тут, але тільки зауважити, що є одна певна стаття і два невизначені.
- Який з перерахованих вище не застосовується до основних державних символів: прапор, герб, конституція, атем?
- Пам'ятайте римські цифри? Потім покажіть мені, що номер під LXVIII. Покажіть, що це менше 100, але більше 10.
- Яке ставлення до грецької міфології? Чи можна пам'ятати давньогрецькі богиня торгівлі, консервації, молоді та eloquence? Яким було назва цього покровителя вівчарів і мандрівників?
- Яка назва грецьких богів родючості та сільського господарства? До речі, вона є однією з найбільш оновлених на всій території Олімпу.
- Що про географію? Що таке ім'я найвищого піку африканського континенту, який також називається «Роф Африки»?
- Що з перерахованих вище не застосовується до материків: Африка, Північна Америка, Арктика, Антарктика, Австралія?
Мікрологія вивчає гриби, і один кілограм містить 210 байтів = 1024 байтів. Що стосується планети з найбільш місячними, в сонячній системі вона Saturn. Незважаючи на те, що в той час як такий рекордний тримач був визнаний гігантом Юпітера. Нещодавно вчені виявили 20 нових місяць орбіту Сатурн, що робить його лідером.
р.
Визначена стаття англійською мовою - це, і римський номер LXVIII - 68. Щодо відповіді на питання 5, Конституція не поширюється на державні символи, бо це основний закон.
У давньогрецькій міфології Гермес вважали богом торгівлі та крадіжки, а Деметр був покровником сільського господарства та родючості. Що стосується географії, то найвища точка Африки вважається стратованканом Кільманьяро. Але серед варіантів, що вказані в останньому питанні, Арктики не можна віднести до материків.
доб. 2
Подати його, Скільки правильних відповідей З 10, ви отримали його. Вони також поділяють свої думки в коментарях. І намагатися іншому тесті з'єднання.
Під час очищення я знайшов деякі дивні папки, коли я відкрив його, я зрозумів, що я не повинен бачити ці папери.
Деканат продемонстрував, як повернути соляні рушники до своєї колишньої свіжості, навіть старі плями зникнуть