Моя сестра скаржаться на життя і все одно відмовляється від матері, але пам'ятаю, як це було.

З висоти мого досвіду я переконаний, що будь-яка жива людина схильна до помилки. І я не можу сказати, що Мама право.й Коли мова йде про проблеми дітей, не кожна мама здатна адекватно подумати і думати, незалежно від того, як стара дитина.

Але виникають ситуації, коли слухайте поради матері не зашкодити. І це життєрадісна, що мати не завжди наполягають на собі, коли вони бачать, що їхні дочки або сини роблять помилки на емоціях, які потім негативно впливають на майбутнє.

Моя мати завжди право Найнадійнішим є те, що люди роблять власний вибір і відлякують інших для своїх уподобань. Я хочу поділитися з вами сюжетом і дізнатися, що ви будете робити в рідному місці і що б ви порадили її в цій ситуації?

У мене є старша сестра Anya, вирощена жінка з пологами. Вже багато років вона була одружена, має три діти і чоловік, відповідальність за які вона взяла на себе плечі і сміливо вирішує свої проблеми. І в її власних збоях вона виходить, вини матері!

"Чому мій мама нехай я одружився так рано?" вона колись сказала. Вона не хоче одружитися в 18, але її мати нехай її! Я хотів би сказати, що її мама знайшла свого чоловіка, і не вона сама у віці 18 вирішив, що вона зустрілася з долею!

Я не тримав мене від одруження, але я тільки одружився, коли я був 30, коли я зрозумів це час. Ні, я не пишаюся цим, і я не говорю про це: це так сталося, що я не хочу одружитися до тих пір, поки я був 20, і після двадцять, ймовірно, мій мозок переходить і з'являється. Я не хочу одружитися так багато, як я хотів би мати дитину!

Але це не так просто. І мій сестра висить її серце, коли вона каже, що її мама «летить її маррі». В першу чергу мама переконувала свою старшу дочку, яка вона не повинна поспішати в шлюб. Але не послухав її на всіх і загрожував піти в всі серйозні речі, якщо вона не чекала батьківського благословення. Вони сперечалися довгий час, але почуття сестри переважали з розуму, і не вдалося досягнути її.

Хто правий, мати або дочка? Після чого мама почала «пити» і попросила чого будинку батьків майбутнього сина-в-право. Для чого коханець відповів, що він дивився як наші. Тоді я не розумію сутність питання, але тепер я розумію, що моя мама запитала не через плани меркантиту, але через зовнішній вигляд будинку, двору і замовлення на сайті може судити, що свого власника буде майбутній чоловік.

Любов сліпий, щоб сказати принаймні! Не добрим будиночком, а не хорошим власником, зануренням. Проте, люди розповіли про те, що її сестра, як “прискіпливий і добрий хлопець” – і її мама подарувала. Весіль відіграли, і нова дружина почала бачити повільно. Мати не згодні здивувати її, щоб дати - дочка була відхилена, віддала її - мати теж була блювотою! Що ви думаєте?

Ви не можете викликати чоловіка сестри, так як вони кажуть, де ви сидите, Він не використовується для догляду за дітьми або дружиною. Моя сестра має жорсткий час. Незважаючи на це, вона проживала з чоловіком протягом багатьох років. І всі ці роки шукали винність своїх неприємностей. Сестра вважає, що життя поганий не тому, що вона одружена неправдивою особою, але через рано!

Багато дівчат одружилися в юному віці, але це не означає, що вони і їх чоловік обов'язково не живуть добре, тому що деякі живі хорусі і можуть спиратися на їх дружину. Кожна жінка (дівчина) робить власний вибір. Або я неправильно?

Я не можу зрозуміти: що потрібно робити з цим? Звісно, вона може наполягати на себе: без шлюбу 18! Але вона подарувала їй дочку. Що робити, якщо ви були моїм матері?