На ринку сьогодні багато цін на продукти харчування і скільки саморобних яєць і льоду

Я думаю, що ви знаєте, як боляче це піти покупка до великих канікул. І особливо перед Великоднем, коли люди купують майже все, що вони дивляться на їх шляху. Які ціни на продукцію І буде Великодня кошик вартість копій цього року? Сьогодні Я намагаюся порівняти вартість минулих років і дізнатися, скільки цінних тегів для їжі змінилися протягом цього часу.

Напередодні Великодня місто здається живим, а локальні ринки перетворюються на реальний гончарний клондайк. Іноді я думаю, що ви можете купити все, в тому числі і неіснуючі єдинороги.

Продавці називають невиліковними покупцями, змащують їх свіжим молоком, сиром та яйцями. "Всі вдома, твої!" Намагайтеся! - тепер і ви почуєте з-за лічильників. І ви спробуєте і зникли. Ви просто впадете в смакові зали: як добре це їжа, купили не в магазині!

Купуючи товари на ринку, ви також отримаєте шматок любові від людини, яка продає їх. Тим не менш, ринкова вартість їжі іноді відрізняється значною мірою від цього набору в супермаркетах. Якщо ви хочете відчувати, що дійсно бітінг ціни, не соромтеся йти на ринок.

В Україні зростання цін на продукти харчування як леп. На жаль, нестабільна економічна ситуація, пов’язана з повною війною війною. Я проаналізував, скільки цін на ринку за останні 2 роки. І ось що я зробив.

Р

Один з основних продуктів ринку, які можна придбати в м'ясних павільйонах, є крилом. У 2021 році продано 1 кілограм на 100-120 грн. На сьогоднішній день доведеться оплатити 150-170 грн. Звісно, ціни в різних регіонах України різняться. Але сутність залишається такою ж: вони не падають, але ростуть.

Якщо ви їдете до церкви в Великодні, то повинні бути яйця в Великодній кошик. Я раджу вибирати домашні, так як вони більші, краще і таст'є. На 30-40 грн можна купити десятки великих вітчизняних яєць. Тепер вартість яєць становить 50-60 гривень, і відбувається, що вони продаються і 70 грн.

До речі, мій колега Богдан Стасюк розповів, як пофарбувати Великодні яйця. Вам потрібно мінімум інгредієнтів. Переглянути всі деталі в статті за посиланням.

У перші два місяці 2023 року споживчі ціни в Україні зросла на 1,5%, а у порівнянні з лютий минулого року – 24,9%. Нехай люди дивляться, що кілограм цибулі можна купити за такою ж ціною, як десятки яєць. Але неприємні залишки все ще залишаються. Великодній стіл року буде коштувати багато!

Покупка на ринок і не купуючи соковитий сир в 2023 році є справжнім злочином. Що ж ви можете зробити чудовий сир. Магазин не підходить для чого продається в базарі. кілограм сиру в 2021 році за середньою вартістю 60-90 грн. А тепер за однакову вагу доведеться давати десь 100-120 гривень.

М'ясні ціни не хороші. Курячі філе можна купити за 130-160 грн за кілограм, при цьому в 2021 році було продано за 100-115 грн. Дві роки тому кілограм свинини вартістю близько 130 грн, а зараз - 180-220 грн.

Яловина найдорожча. У Києві в 2021 році середня ціна яловичини коливається від 130 грн за кілограм фаршу на майже 400 грн за кілограм стейки. Сьогодні продається яловичина для 220-250 грн. Але такі ціни ще раз дають підстави думати про відторгнення м'ясних продуктів. Як вони кажуть, піти веган!

Згідно з статистикою ціни на овочі збільшилися. Це пов'язано з нестачею внутрішніх рослинних запасів. Деякі товари повинні бути придбані за кордоном. Це значно підвищує кінцеву вартість продукції.

Що вражає мене більшість - ціна болгарських перців. В середньому це десь 180-210 гривень за кілограм. І 2 роки тому ціна не перевищила 130 грн. Бітер! Але що ви можете зробити, ви повинні витрачати гроші на цей продукт. В першу чергу перці смачні. І по-друге, вони містять величезну кількість вітаміну С. Візьміть замітку!

У майбутньому ситуація з цінами на ринках і магазинах буде стабілізуватися. В той же час ми продовжуємо балансувати по ціні гойдалки і вибираємо кращі можливості.

Покажіть мені, ви вже зробили список продуктів, щоб купити для Великодня?