Після весілля мій дочка і мій чоловік перейшов у мене, я думаю, що це час, щоб нагадати їм, що вони залишаються.

Я підняла свою дочку самостійно, і в той час я був важко. Але моя маленька дівчина завжди була досить – я спробував. Мої маленькі бізнеси пережили дрібні вгору і великі пухи. Коли моя дочка Катенка була 15-річною, я навіть довелося залишити її під наглядом моєї бабусі і піти на роботу, бо це був дуже складний період, і я знаю, що я б не тягнути. Але тепер я маю власний. плоскіЯ відкрив невеликий салон нігтів, і життя краще.

Ні, в плані сім'ї, я пішов окремо. І мій дочка Katya одружився і народила дочку Машенка. З перших днів молодят жив з мене. Так як батьки сина-в-прави живуть в двокімнатній квартирі, і у мене є трикімнатні хори, кожен погодився, що молодий буде залишатися з собою до тих пір, поки вони не отримали свого житла.

Я погодився, що я побачила мій син-в-право намагається і заробіток. Я думав, що він незабаром накопичив певну суму і, з нашою батьківською допомогою, купивши квартиру. Але юна сім'я з дитиною її зарплата досить тільки для життя. І для квартири або будинку в такому темпі він не скоро збирається.

р.

Крім того, кореспонденти сказали, що в один раз ніхто не допоміг їм отримати на ногах і що молодий повинен подбати про себе. Я зрозумів, що мій син-в закон не повинен покладатися на батьківське спонсорство. Так, затишна квартира перетворилася з тимчасового житла для молодят в постійне проживання для всієї родини.

2 роки тому я знову працював. Я забрав трохи, допоміг сина-в-праву купити хороший автомобіль. Моя дочка і я дуже вдячна і дуже щаслива. Не знаю, що вони люблять краще: новий автомобіль або новий автомобіль без батьків.

Моя мама дала мені стару будинок в передмісті. Я зробив косметичний ремонт там і використовувати його як дачу. У літньому варіанті будинок досить хороший, але він явно не підходить для постійного проживання. У теплих місяцях я насолоджуюся там. Молода сім'я з подвійним задоволенням живе в вакантній квартирі.

Коли я прийшов в місто, кожен щасливий, особливо Машенка, але є певною натяжністю в повітрі. Я розумію, що вони хочуть свободи і незалежності. Ніяких вподобань батьківського контролю як дорослого. Я знаю!

У мене була думка: перепланувати будинок моєї матері ретельно і розпочати капітальний ремонт там, щоб я міг переїхати повністю до життя. І при сімейній раді я запропонували молодим людям будувати сім'ю гніздом. Але вони почали переконувати мене, що Великденька Машенка буде краще в місті. Поблизу знаходиться дитячий садок, а також дитячий майданчик. В короткий час я був персуатований.

Я почав ремоделювати номери в будинку, ізоляційні стіни, постачання газу і води, заміщення вікон і дверей. Моя дочка і син-на-правила мені стільки, скільки вони могли. Коли він був майже над, я бажав про мої досягнення другу. І вона припинила мене, пояснивши, що я зробив величезну помилку, даючи молодим парам все на плащі.

Подруга переконує свою дочку не давати квартиру з сином-правом, але перемістити їх до дачного будинку так, щоб вони дізналися, щоб досягти чогось і організувати своє життя. Вона говорить, що я вже зробив занадто багато для моєї дочки, а потім дав її чоловікові надати їй. А квартира буде спадковою Машенкою.

Я плутаюся: з одного боку, я вже погодився жити в країні, хоча квартира шахта, а з іншого, хочу відмовитися від цієї ідеї і відправити свою дочку і сина-право передмістям, якщо вони хочуть жити окремо. Маша дуже багато. Що робити? Що робити?

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Ця історія показує, що батьки продовжують надавати дітям, навіть якщо вони вирощуються. Як правило, ви швидко звикли до хорошого і сиділи на шиї, висить ноги. Головна дівчина персонажа обов'язково права. Але що б ви не робили на своєму місці?