ЧаГП зламав в варіння і рекомендує всі нові цікаві рецепти, вирішили зробити печиво своїми інструкціями

Ще один день зробив неймовірно смачний. Мигдальне борошно печива. Я не шукаю рецепта онлайн, просто попросив чатGPT, щоб генерувати його. Це був експеримент, який перевищив мої очікування. Ви можете побачити результат на фото. Приходьте, це чудовий!

Цей скарб повинен бути поділений, тому сьогодні я розповість вам докладно, як зробити хрусткі печиво на основі мигдального борошна. Звичайно, це не найбільш бюджетний продукт. Тексти пісень, а це означає: Але вірити мене, це варто!

Ідею варити такі печиво, коли я знайшов на моїй кухні розширився горіховий паста. Її рука не підійшов, тому я вирішив прийняти шанс. Я довго не варила. Я просто відкрив ЧаГП і дав AI запит: «Записати рецепт з масла арахісу і мигдального борошна. й

З Я не їсть тваринних продуктів, я додав у запит, що печиво необхідно веган. Що це? Що відбулося, див. нижче в статті.

інгредієнти
  • 100 г мигдального борошна
  • 80г вівсяний
  • 125г арахісове масло
  • 50г кукурудзяний крохмаль
  • 100г цукру
  • 50мл рослинної олії
  • 0,5 ч.л. соди
  • 1 січ. солі
  • 60–70 мл рослинного молока
  • Кориця

Підготовка
  1. У глибокій мисці змішайте мигдальне борошно, цукор, кукурудзяний крохмаль і вівсяне борошно. Останній інгредієнт повинен спочатку подрібнити каву шліфувальною машиною. Замість цього можна використовувати готове вівсяне. Якщо ви не можете знайти її в домашніх умовах, візьміть звичайну пшеницю або рис.

2. Додайте соду і сіль в чашу. Добре перемішати, щоб не було грудок мигдального борошна. Потім додайте в сухі інгредієнти горіхову пасту, рослинне масло і молоко. У моєму випадку це було сої, але ви можете прийняти інші.
  3. Поєднайте всі інгредієнти і перемішайте тісто. Він буде дуже м'яким і незрівняним. Готовий тест можна давати трохи часу для відпочинку в той час як піч прогрівається до 180 градусів.

4. Я вимірюв печиво на 50 грам. Ви можете зробити їх меншими. Я не рекомендую зробити їх більше. Прокочуйте кулі з тіста, покладіть їх на чашу, накриту пергаментом. Залиште достатній простір між файлами cookie. Потім за допомогою скла злегка натиснути кульки з тесту, щоб зробити печиво. В середині кожної заготовки можна покласти одну гайку на волі. Я мав мигдаль.
  5. Печиво Bake протягом 15 хвилин при 180 градусах. Потім беремо деко з духовки і дайте печінку охолонути повністю перед подачею на стіл. Божевільний!

Бісквіти з мигдалю: Я раджу підготувати цю страву, так як вона дійсно перевищила всі мої очікування. Я виготовив печиво з розірваного масла арахіту і хочу сказати це. Дуже смачно! Я не впевнений, що це право зробити, але це те, що приготування експериментів все про.

р.

Можна спробувати повністю замінити мигдальне борошно з вівсом. Я розумію, що цей продукт досить дорогий, і не кожна господиня вирішить купити його спеціально для печива. Але вівсяне вслівно в будь-якому магазині. І це набагато краще, ніж покупка для супермаркету вівсяна.

Використовуйте чатGPT для приготування їжі, якщо ви втомилися від звичайних рецептів. Це відмінна альтернатива кулінарним каналам. І я обов'язково спробую приготувати щось інше на поради штучного інтелекту. Я поділуться результатами з вами!