Порада Далай Лама для жінок, які хочуть позбутися від проблем і літати до щасливого майбутнього

Жінка є міцністю і витонченістю, розумом, натхненням і медикой. Але кожна жінка іноді відчуває виснаження і втоми. Коли здається, що щастя більше не з'являться в житті, що попереду тільки сірого повсякденного життя. Як повернути колір і почуття? Як ви довірите себе і свою унікальність знову? Коли жінка має все в своєму житті, життя стає щасливимй Як досягти гармонії в житті, розповість Далай Лама, який дав 5 мудрих порад, які повинні використовувати будь-яку жінку.

Життя стає щасливим. Кожна людина має свою нещастя. Одного разу вечору поросла у власній самотності, хтось висихає від байдужості чоловіка, який кілька років тому був в руках. І хтось зловив в Інтернеті токсичних відносин, які не мають сили для розбиття. І кожен мріє літати, як птах у напрямку щастя і доброти, залишаючись за всіма проблемами і несправедливістю.

р.

Сьогодні світ знаходиться в хаосі, в якому використовуються речі цінуються і люди. Жінки втратили свою ніжність, вони повинні бути твердим плечем для чоловіків і надихати їх на великі досягнення. Але жінка не повинна нести відповідальність за невиконання чоловіка і підвищити свою самооцінку. Ви не повинні стати тим, що прикрасить життя когось. Жінка повинна бути щасливою людиною.

доб. 2

Як часто ми перетворюємо наш біль в культ? Ми хочемо, щоб постраждати від дрібних речей, взяти все до серця. Але це вибір людини страждати або ні. Звичайно, це дуже боляче, коли кохана людина не оцінить вас, але це ваш вибір, щоб чистити в подушці або досягти нових висоти. Визначте своє життя, переосмислити його, і зробити правильне рішення для еволюції.

Поради Далай Лама про те, як бути щасливим Щоранку, початок мислення, Сьогодні це новий день. Я живу, я буду щасливою. У мене є чудове життя, наповнене новими враженнями та досвідом. Я живу кожен момент життя для себе і світу. й

Постраждати від невиправної любові або до припинення богослужіння м'язової маси, щоб відкинути життя. Зробіть своє життя своїми руками, тому що ви не можете отримати другий шанс. Розлучення або розірвання не є підставою для зливання сльози, оскільки ви були відхилені. Це можливість переосмислити події та дізнатися їх.

Ми не можемо сказати про те, що людина, яка з нами сьогодні доставляє нас. Це буде тільки показувати час і дію. Можливо, всесвіт приготував справжній подарунок для вас. Тексти пісень, а це означає: І що ви хочете сьогодні, ви не дійсно повинні.

р.

Довірте долі. Вчимося бути легкими і приємними в спілкуванні, не відмивайте всі ваші проблеми на обличчі. Робота через ваші комплекси і проблеми, а потім ви познайомитеся з реальною любов'ю.

Щаслива жінка - жінка, яка гармонує з собою і світом. вона спокійна, емоційно збалансована, вона користується кожним моментом життя. Коли ви навчитеся любити себе, ви будете рідше хворіли і бачити зміни життя для кращого.

р.

Далай Лама вважає, що немає інтелектуальної різниці між чоловіком і жінкою. Усі люди мають рівні права. Чоловіки не можуть без жінок, і жінки не можуть без чоловіків. Це закон універсального рівноваги.

Ви можете досягти гармонії у всьому світі, якщо ви досягнете гармонії всередині себе. Наша країна потребує людей, які знають, як жити в щастя і гармонії. Дізнайтеся, щоб жити тут і зараз, а потім ви відчуєте кожен момент життя.