Я був готелем для більш ніж 20 років, і я хочу показати вам, як тримати туалет щітки чистою.

У кожному будинку є речі, які потрібно використовувати, але прибирання їх завжди дуже важко. Звичайно, складно уявити туалет без цього пристрою. Це простий у використанні, але як ви зберігаєте його гідним? Це зірка проблема. Сьогодні ми будемо говорити про туалет-щіткай

Видавництво Peels Edition "Сайт" Я приготував для вас кілька способів отримати цей туалет аксесуар назад на трасі. Не складний.

Силіконовий туалетний щітка Ershik для унітазу не тільки виглядає неестетний, але і є відмінним розведенням землі для мікробів. Саме тому в будинку є особлива увага, особливо коли є діти. Виявляється, що зміст цього простого пристрою не складний. Головне, щоб зробити це регулярно і акуратно.

р.

Процес очищення щітки для туалету може бути одночасно з очищенням туалету. Під час очищення туалету з очисними засобами нанесіть невелику кількість на саму щітку. Виріб буде пінопластом, а щітка буде очищати дуже швидко. Коли ви починаєте промивання решти миючого засобу в туалеті, зберігайте його на час. Потоки води змивають миючий засіб від неї, і це буде як знову.

Другим ефективним засобом очищення щітки від глибокого забруднення може бути звичайний оцет. Просто замочіть його в оцеті протягом декількох годин. Вінегар бореться навіть складними забруднюючими речовинами, а також має антисептичні та антибактеріальні властивості. Крім того, виріб поверне колишньою білизною до силіконових волокон щітки.

Щоб систематизувати очищення туалету, потрібно вибрати найбільш ефективний спосіб очищення щітки. Будь-яка щітка має підставку, в якій вона зберігається. Ця підставка виконана у вигляді чаші. Так можна залити очисником або навіть звичайним хлором в неї, який очищить щітку кожного разу, коли ви повертаєте його на місце.

Головне не забувати про зміну засобу для очищення в підставці не рідше одного разу на 5 діб. Крім того, цей метод відмінно знищує всі мікроби та бактерії. Не можна турбуватися про гігієну унітазу.

Скільки ви хочете мінімізувати всі процеси очищення в квартирі, є речі, які не можуть бути виключені з повсякденного життя. Кожна господиня знає, що чистота туалету є запорукою здоров'я всієї родини. Тому особливу увагу завжди приділяють туалету та іншим аксесуарам у ванній кімнаті.

Очікується, що знання та досвід приймаються протягом багатьох років, або коли хтось ділиться своїми порадами. Наша команда завжди рада поділитися досвідом землеробства з читачами. Ми впевнені, що ви завжди можете знайти відповідь на питання, яке вас цікавить. І ми радіємо, коли більш досвідчені хости, які проходять на своїх знаннях та досвідах молодшого покоління за допомогою коментарів під нашими статтями.