На мій день народження, мій мама-в-право дав мені золото, і мій мама приніс на миті гроші в конверті, вона не піклується про мене.

Ви не знаєте, Що я можу подарувати свою дочку на день народження?? Уявіть себе на своєму місці і пам'ятайте, що вона витрачає на гроші. Підлітки цікавляться косметикою та одягом. Старші дівчата люблять подорожувати. Якщо ваша дочка є дорослою і має сім'ю, що ви робите? Ви хочете допомогти мені фінансово або ви хочете отримати з дешевим трейлером, оскільки вона має чоловіка?

р.

Батьки дуже різні і мають різні підходи до їхніх дітей. Хтось виходить з своєї шкіри, щоб порадувати своєї дитини, а хтось, навпаки, тільки очікує підтримку від нього. Це все екстремально, звичайно. Але питання є надзвичайно цікавим, адже це допоможе зрозуміти, як дитина (неважливо, що вік) лікує батька в майбутньому.

Так сталося, що у віці 27 років я вважаю рідною матір'ю до моєї матері. І це не про дитячих гравітах. Моє рішення максимально продумане і продумане. Я тільки судді від чого я бачу зараз. І це дуже привабливо. З іншого боку, я знайшов нову маму, яка, по-своєму, я люблю дуже багато. Я думаю, що це просто плюс для зміцнення сім'ї. Мій шлюб.

Моя мама – енергійна, спортивна жінка. У 50-х роках вона легко сидить на близнюках і може працювати на сто метрів швидше, ймовірно, будь-який чоловічий одноліток. У своїх генах. Вона відіграла спорт все своє життя, спробувала себе в карате, гімнастики, йога. І з часом вона придбала відповідного персонажа: жорстке, некомпромісне. Тримати.

Я з дитинства піднялася. Максимальна фізична активність, постійні спортивні секції та клуби. З раннього віку я був оточений тренерами, які я думаю, планували зробити мене принаймні Олімпійським медаллю. Я не можу пояснити свою жорстокість в навчанні.

До того часу я був 15, ясно, що я б не мав майбутнього в спорті. Я не маю такого сильного персонажа, і навіть з незліченними дієтами і дефіцитами калорій, відчула себе жіночність. Але мені сподобалося і подобається бути тонким. Ви не можете взяти це. Ще одна річ в якій вартості для досягнення цього.

В результаті, моя молодь і зростає майже без участі матері. Вона зосередила всю свою увагу на її молодшому брату, і вона була крута з мене коли-небудь. А коли я одружився, вона була як свято для неї. Зрозуміло, вона нічого не їла, не забавляла. Я просто сидів на моєму столі все ніч і дивився щось на моєму телефоні.

Тоді я дізнався, що мій мама краще. Я побоююся нашим майбутнім спілкуванням. Ви знаєте, що вони говорять про батьківство. І це було реальне відкриття до мене. Весела, харизматична жінка. З щирою посмішкою, шармом і лаконічністю. Про те, як вона чекала нас зустріти, вона дуже зацікавлена в житті, вона сміхала багато. Я був шокований.

Ви знаєте, є актори, які люблять всю країну і більше? Чи існують спортсмени, які поважають за свої досягнення, але ніхто не знає, як вони заважають в реальному житті? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Після весілля мій чоловік і я жити в окремій квартирі. Хочу розповісти мені, що надавали нам житло? Це право. Мій чоловік мама і тато. По суті, купили довго, вони, як кажуть, готують. Моя мама просто сказали, що вона була щаслива для нас, і це було. Її батьківський обов'язок виконано: дочка не більше її занепокоєння.

П’ятий день, коли ми робимо. Іноді вона йде і допомагає. Це може зробити товари, які є дешевими на ринку. Іноді це допомагає фінансово. Я можу перетворитися на будь-які поради. Вона завжди знає, що розповісти як на дому, так і з питань у відносинах. Я намагаюся не думати про неї як друга. Але це просто йде.

У той же час, мама може скидати свій дзвінок, якщо вона перебуває в аудиторії або просто не має бажання спілкуватися. Вже кілька разів, коли я одружився. І це було офіційно і досить, як щось обов'язкове. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ну, це людина.

Пілінги Що я можу подарувати свою дочку на день народження І на мій недавній день народження вона вийшла абсолютно без настрою. Не встигла сидіти на тривалий час, і що вона мала власний бізнес на ніч. Вона залишилася перед захід сонця. Я дав вам символічний конверт з грошима (без спеціального), я не спілкуюся з кимось. Я не помітив мене в чотири стіни, хоча я не помітив її. У мене є ваги, і з звички я не їсти багато, особливо жирні продукти.

А мати-в-завдяки завітали всіх вечірок, розповідаючи про сина, думки про майбутнє. В короткий час трохи всього, але якось вдалося бути абсолютно ненав'язливим. Подарував мені золоті ланцюги, як телеведучий ми часто говоримо про. У мене було багато задоволення з нею і навіть наступного ранку ми говорили на телефоні.

Що відбувається. Моя мати далеко від матері, які прийшли після зустрічі чоловіка. Я навіть почав імітувати її деякими способами. Наприклад, спосіб ви одягнете. І це тому, що я молодший. Для мене це повинно бути відносин між матір'ю і дочкою. І з матір'ю... Добре, очевидно, у нас є різні типи персонажа. Як я думаю.