Чи сургери і свербіж йдуть на християнські церкви і які їх мотиви?

Напередодні Великодня багато людей дивують: куди піти до святої кулі? Це свято використовується не тільки віруючих, але і хорошими людьми. свінгерий Вони часто зустрічаються в храмі або храмі. Якщо дивитися їх, можна побачити, як вони виконують свої темні обряди. Вони не бояться від Бога.



Як потрапити в храм? Що робити, якщо я свідчила свої чорної книги обрядів? Редакція "Сайт" Я вирішив подивитися на ці питання.

Починати з того, що загиблість християнства і загиблість чорної магії має одне загальне походження. Сама концепція сатану в християнстві на світанку її зовнішнього вигляду. Ця концепція виникла як позначення зовнішнього або внутрішнього ворога.

З зовнішніми ворогами в християнстві був менш зрозумілий. Ті, хто не прийняв віру або шкоду християнство. Але з появою віри, вороги також з'явилися в ній. Тоді народилася концепція Сатану.



У світі немає віри. Внутрішній ворог присутній у католицьких та православних галузях християнства. Таким чином, поняття відьмень і саркувальників як представників культи сату широко представлена тільки в християнстві.

Відповідно, все, що корми на енергетичній енергії людини формують концепцію егрегора. Тому часто в християнських церквах є два регресори – світлі і темні. І стає сильніше християнство, чим сильніше стає культ сатанізму, і навпаки. Це дві сторони того ж місяця.

Які представники злих духів в церкві Війни навіть мають власну особисту демонію, яка дуже часто живе в храмах. Його ім'я Абара. І сніжки в храмі знаходяться в безпосередній контакті з ним під час роботи. Blackbook witches працює з тими ж атрибутами як сама церква. Це свята вода, свічки, свічки, іконки. Тому дуже складно відрізнити свербіж від звичайної особи. Але якщо ви вірите, ви можете відчути його і помітити відмінності.



У наш час релігія стала дуже прибутковим бізнесом. Храми ростуть як гриби після дощу, і ви можете отримати повний спектр послуг для очищення від гріхів. У комерційних храмах є прайс-листи, але немає духовності.



У таких храмах збираються не тільки відьми і саркувальниками. Вони концентрують всю негативну енергію, з якою приходять люди. Він збирає там, і якщо батько не фарбує місця, то такий храм стає просто небезпечним.

р.

Якщо ви дійсно хочете отримати позитивну енергію і не вловити пучок сорок, то радимо вибрати храм, в якому немає дорогих прикрас. Він повинен стояти в ламінатному місці протягом тривалого часу. Як правило, такі церкви зберігаються в селах, де маленький параф і священик зайнятий молитвами, не наповнюючи їх кишенями. У релігії головне - не вартість ікон, але чистота душі священика.

р.

Тексти пісень, а це означає: І пам'ятайте, Бог не піклується про те, що ви прийшли з. Він почує ваші молитви, навіть якщо ви це робите вдома. Головне, щоб жити чесно і досить, не побажати шкоди кожному і подарувати людям свою любов. І це не тільки на християнських святах, але постійно. Чарівники не магії та магії. Вони просто не пошкоджують його.

Ви йдете до храму і ви коли-небудь зустрілися з відьми і саркерами в храмах?

Категории

Смотрите также

Новое и интересное