24
Оздоровчий господиня розповів про те, як мити вікна перед Великоднем, щоб привернути щастя та багатство будинку на цілий рік
Після довгої зими ми завжди мої вікна в домашніх умовах І ми намагаємось отримати все, щоб до Великодня. Варто відзначити, що кожен займався прибиранням: віруючі, рідкісні відвідувачі храму, переконували атеїсти. Весняні роботи травневих робіт для людей. Тільки сонце зігрівається, вони починають ковтати як мурах, на клумбах, на клумбах, в саду або в будинку.
Якщо зазвичай немає проблем з прибиранням будинку, то миття вікон іноді змушує вас думати, як це зробити так, щоб не дивно розлучення на склі? Ми будемо говорити про це сьогодні!
Важливо вимити вікна в день перекусу, коли погода тепла і спокійна зовні. Застосувати як придбання, так і домашні кошти. Для бездоганних чистоти окулярів використовують різні продукти і речі. Ось детальний список.
Миття вікон можливе не тільки для підтримки чистоти і краси в номерах, але і з вигодами. Якщо ви стежите за ознаками і виконуєте певні ритуальні дії, ви привернете до будинку сімейного щастя і благополуччя!
Люди вважали, що очищувач скла на вікнах, більш яскраві промені проникнуть в будинок, а сонячне світло побороть злих сил. Під час прибирання люди розумово уявляли, як через відкриті вікна всі погані зникають, так як вода змивається від усіх домішок, а будинок наповнений гармонією і радістю. Після цього вікна були щільно закриті, так що неприємності не вдалося повернутися.
Довгий час. Вагітним жінкам не допускається миття вікон, оскільки це була ризикована активність і необхідна міцність і спритність. Заборонено вимити вікна в дощ, щоб не спровокувати скандал. Не можна мити вікна після заходу сонця, щоб разом з брудом не змивалося щастя з удачою.
Які правила слідувати в процесі миття вікон? Спочатку промиваємо всередину і потім зовні. Промийте склянку новою червоною биркою. Кориця додається до води для миття, щоб просвітити багатство в будинок. У відро води для миття кинули пару монет, а потім їх вибирали і кладуть на чисту підвіконня. Брудна вода після збору врожаю заливається під плодовим деревом.
Покиньте старі речі, очищайте будинок і промийте вікна. Я не знаю, якщо ви зумієте підвести фінансові благополуччя, але ви обов'язково приносите чистоту будинку!
Якщо зазвичай немає проблем з прибиранням будинку, то миття вікон іноді змушує вас думати, як це зробити так, щоб не дивно розлучення на склі? Ми будемо говорити про це сьогодні!
Важливо вимити вікна в день перекусу, коли погода тепла і спокійна зовні. Застосувати як придбання, так і домашні кошти. Для бездоганних чистоти окулярів використовують різні продукти і речі. Ось детальний список.
- лимонна кислота або лимонний сік. Вичавити 1 лимон на склянці води або додати лимонну кислоту на кінчик ножа. Цей розчин слід обприскати на поверхні скла, а потім протерти все сухим м'яким тканиною.
- Вингар. 2 столові ложки оцту додають до склянки води і отриманого розчину промивають склянкою. Після цього все протерти сухою тканиною.
- Сіль. У склянці води розчиняють ложку звичайної солі і промивають скло цією рідиною. Поверхня потім протерти суху.
- Крохмаль. На літрі води заливають ложку крохмалю і таким чином протирають скло. Після висихання залишки порошку видаляються сухою тканиною.
- Папір. Після миття вікон вологе скло натирають паперовим рушником, серветками або туалетним папером (який має що). Для цього використовуються старі газети, які були використані.
- Засіб для миття посуду. Для 500 мл води додайте пару крапель миючого засобу і склянку оцту. Суміш промивають вікна, потім промивають і протирають м'якою тканиною або серветками.
- перманганат калію (перманганат). Пара кристалів повністю розчиняється в воді до утворення рожевої рідини. Розчин промивається склом, а потім протирає поверхню сухим.
- Чайне пиво. У чашці додається чай без цукру і столова ложка оцту. Виріб наноситься на скляну поверхню, а потім його посипають теплою водою і протирають паперовим рушником.
Миття вікон можливе не тільки для підтримки чистоти і краси в номерах, але і з вигодами. Якщо ви стежите за ознаками і виконуєте певні ритуальні дії, ви привернете до будинку сімейного щастя і благополуччя!
Люди вважали, що очищувач скла на вікнах, більш яскраві промені проникнуть в будинок, а сонячне світло побороть злих сил. Під час прибирання люди розумово уявляли, як через відкриті вікна всі погані зникають, так як вода змивається від усіх домішок, а будинок наповнений гармонією і радістю. Після цього вікна були щільно закриті, так що неприємності не вдалося повернутися.
Довгий час. Вагітним жінкам не допускається миття вікон, оскільки це була ризикована активність і необхідна міцність і спритність. Заборонено вимити вікна в дощ, щоб не спровокувати скандал. Не можна мити вікна після заходу сонця, щоб разом з брудом не змивалося щастя з удачою.
Які правила слідувати в процесі миття вікон? Спочатку промиваємо всередину і потім зовні. Промийте склянку новою червоною биркою. Кориця додається до води для миття, щоб просвітити багатство в будинок. У відро води для миття кинули пару монет, а потім їх вибирали і кладуть на чисту підвіконня. Брудна вода після збору врожаю заливається під плодовим деревом.
Покиньте старі речі, очищайте будинок і промийте вікна. Я не знаю, якщо ви зумієте підвести фінансові благополуччя, але ви обов'язково приносите чистоту будинку!
Моя дочка ще раз починала, але я вже зробив рішення, вона, ймовірно, не схожа.
Мати двох дітей розповіли всі тонкощі приготування молочної каші, ключ до успіху з дотриманням правил