Моя дочка ще раз починала, але я вже зробив рішення, вона, ймовірно, не схожа.

Це сумно знати, що є сім'я непотрібна дитина. Іноді мова йде про те, що батьки буквально відмовляються від своєї дитини, тому що вони хочуть абсолютно іншого життя. Так зробив Марина, жінка, яка завагітніла від нещасного випадку. У статті ви дізнаєтеся пізніше.

1253360 р.

Необхідна дитина я підняла свою дочку. Для моєї екс-дружини було переважним навантаженням. Негайна дитина подарувала майже відразу після пологів. Вона бажала припинити вагітність. А деякі дива, її мати і я зумів її віддавати. Чи не впливає на кінцевий результат.

Але я приймав свій вибір дружини і ми розлучилися. З тих пір я дізнався, як бути батьком. І я думав, що я зробив дійсно добре. Марина виросла і отримала освіту. вона була розумною дівчиною. А потім був перший хлопець в її житті.

р.

Ми не мали відносин з Андрієм прямо. Я не розумію, але хлопець просто не хоче. В результаті мій дочок і я почав втратити контакт. Якщо вона звикла поділитися своїм досвідом, зараз ми навряд чи спілкувалися.

Але всі змінилися, коли Марина прийшла до мене з тестом на вагітність. Вона була 22 років і не хоче народитися. Але я знав ризики здоров’я, що вона стикається, якщо вона зробила. Я не хочу поставити тиск на дочку. Я просто пояснив все, що я хотів би прийняти будь-який вибір.

3715637

Марина вирішила дати народження. Звісно, хлопець відставив її прямо. Що було занадто багато очікувати. Тепер в нашій родині є більше турбот. На першому я допомогла мені дочку, але вона швидко приєдналася до материнства. І я зрозумів, що я порушила дочку більше, ніж я допомагав.

Марина знайшла віддалену роботу, працювала з дитиною. Після 4 років я вирішив виїхати. Він залишив свою дочку квартиру в місті, і перейшов на село. У мене є невеликий будинок з сюжетом. Я використовую, щоб піти тут, як котедж, але зараз я живу. Я просто знав, що живе з мною, Марина навряд чи знайде будь-кого. Я дуже хочу, щоб ваша дочка була знаходжена. Я просто побажав її щастя. Хто знає все, що буде виглядати таким чином!

Сам факт, що Марина знайшла чоловіка в результаті. Я не знаю багато про нього. Так що він майже 10 років старше моєї дочки. Він має власну квартиру, власний автомобіль. Чоловік серйозний і добре вівсяний. Я думав, що це був ідеальний матч для Марина, враховуючи, що вона має дитину. Але вона не думає. Або ж, це, але є нагородження.

Нещодавно я почав помітити, що Марина часто приносить мій дідусь відвідати мене. вона 7 і вона збирається в школу. Але зараз заняття часто проходять дистанційно. А Марина провела навчання та розслаблюючу роботу в селі. Я не бачив нічого неправильного з тим, що я люблю час з моїм дідом.

Аніутка на моєму місці протягом всього літа. Я не схожа на цю ситуацію більше і більше. Це нескінченні поїздки, щоб відвідати мене почався, коли Марина і її новий чоловік переїхав. І кожен раз моя дочка приніс мені дідусь, вона зросла.

Я вирішив поговорити з Мариною, щоб бути чітким. Виявилося, що Анутка абсолютно не може знайти спільну мову з потенційним кроком Дочка описала все в світлих тонах, після чого відірвала: «Дад, нехай Абата живе з вами». Я хочу мати наші діти. й

Це ще одна непотрібна дитина, яка підняла його на голову! вона не бачив її матері, але вона зробила. Я був безмовним. Рішення було непросто для мене, але не було ніде йти. У найближчий час Марина знала мене, я знав, що вона збирається говорити про. Але я підготував цю розмову.

Габаритний зображення

Сайд я взяв Ая, але ми живемо в моєму місті. Дитина не повинна страждати через мами матері, змінити школи або сказати прощадити друзям. І Марина нехай її коханця робити що вона хоче.

Марина була дуже сердитися з мною. Він не хоче бути батьком після цього. Він нічого не бачить провину. Вона, як правило, вважає, що народження Ані був моїм вини, тому що вона очолила дочку, щоб дати народження потім. Я не знаю, як ми будемо спілкуватися після цього. Але більше, ніж що-небудь, я відчуваю себе шкода для моєї бабусі. Це не її несправність!

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Не завжди вчиться уроків життя. Головний герой цієї історії знову знайшов себе в одній ситуації, як і раніше. Важко уявити, як він може відчувати себе, тому що зараз він повинен підняти його онука самостійно. Ми бажаємо йому міцності і терпіння.