14
Я не сидю в пості без піци, я варю свою улюблену страву за альтернативним рецептом.
Я хотів зробити піцу, але ось проблема: Я ніколи не зробив його до. Тест завжди був оброблений повагою, але не схожий на його роботу. Але цей час це різні! Я знайшов великий рецепт тесту і шахти. Головна Це так смачно, що я готую його протягом декількох днів. Я поспішаю, щоб поділитися мною!
Я не їсти м'ясо або інші продукти тварин протягом декількох років. Я часто не купую піцу, бо кладуть сир в ній. Але веганізм ще не стоїть. А сьогодні в деяких супермаркетах можна купити як веганський сир, так і веганську ковбасу. Це де я вирішив зробити піцу.
15797625
А рецепт тіста з української їжі блогер Лілія Звіт просто руйнував свою ідею того, що потрібно для піци. Тепер я готую, як і я раджу!
Тест інгредієнти
Тест інгредієнти
Підготовка
Домашнє Lenten Pizza: Редакційна порада Я ще не зробив, але наступного разу я обов'язково спробую. Наріжте сир в тонкі стовпчики і зробіть їх сирними сторонами, загортаючи їх в краях тесту. По-перше, сама піца буде виглядати більш акуратно. По-друге, це неймовірно смачно і оригінально!
Я дуже радий цим рецептом, тому я можу сміливо рекомендувати його. Я спробував його двічі, і я збираюся спробувати зробити маленькі піци з неї в майбутньому. Для цього я вирівнюю тісто в прямокутник, покладіть на нього начинку і загорніть її рулеткою. А потім я просто порізати його на порційні бункери. Чи варто бути великим, що ви скажете?
У вас є улюблений рецепт піци?
Я не їсти м'ясо або інші продукти тварин протягом декількох років. Я часто не купую піцу, бо кладуть сир в ній. Але веганізм ще не стоїть. А сьогодні в деяких супермаркетах можна купити як веганський сир, так і веганську ковбасу. Це де я вирішив зробити піцу.
15797625
А рецепт тіста з української їжі блогер Лілія Звіт просто руйнував свою ідею того, що потрібно для піци. Тепер я готую, як і я раджу!
Тест інгредієнти
- 250 мл теплої води
- 1 ч.л. сухих дріжджів
- 1 ч.л. солі
- 350г пшеничного борошна
- 1 ст.л. оливкової олії
- 1 ч.л. цукру
Тест інгредієнти
- 1 помідор
- 0,5 шт болгарського перцю
- 100 г сиру веган (Я еддар)
- 100г веган ковбаса вибрати з
- томатна паста
Підготовка
- Перше, що потрібно зробити, це нагрівати воду трохи. В ідеалі не нижче 38 градусів. Потім дріжджі будуть працювати як це повинно. Додайте цукор, сіль, дріжджі та рослинне масло до води. У мене є маслини. Процідіть все добре, щоб інгредієнти розчинилися.
- Потім відразу ж додайте все просіяне борошно. Все трохи поєднайте інгредієнти. Але не доведеться перемішати занадто багато. Нехай тісто стоїть, як це 10 хвилин.
- Потім перемішайте тісто безпосередньо в мисці з лопаткою на 10 хвилин. Це зручно робити з гумовою шпателем, до якого тісто не приклеїться стільки до рук. Не потрібно додати додаткове борошно - тісто необхідно дотримуватися.
- Поставте тісто на гумку змастити рослинним маслом. Розтягуйте тісто в прямокутник, прокочуйте його конвертом і щічіть її в шпильку. Потім покрийте чашу і дайте лежати за 1-1,5 години.
- Потім тісто розділити на 2 частини. Помістіть кожну на каструлю, покриту пергаментом. Почати вирівнювання тесту в круглому шарі пальцями. Олія своїми руками перша. За допомогою цього тесту ви не можете працювати з валиком. Дуже повітряний, еластичний і м'який.
- Увімкніть духовку і нагрівайте її до 180 градусів. В той час як піч зігрітий, змастити кожен торт майбутньої піци з томатною пастою. Потім покладіть на неї ковбасу ріжемо в раунди, помідори і болгарський перець. І зверху всю цю їжу посипають щедрим шаром тертого сиру.
- Піца Bake для 15 до 17 хвилин. У цей час тонке тісто встигнуть запекти, а сир розтопиться. Подаємо страву з підігрівом до столу!
Домашнє Lenten Pizza: Редакційна порада Я ще не зробив, але наступного разу я обов'язково спробую. Наріжте сир в тонкі стовпчики і зробіть їх сирними сторонами, загортаючи їх в краях тесту. По-перше, сама піца буде виглядати більш акуратно. По-друге, це неймовірно смачно і оригінально!
Я дуже радий цим рецептом, тому я можу сміливо рекомендувати його. Я спробував його двічі, і я збираюся спробувати зробити маленькі піци з неї в майбутньому. Для цього я вирівнюю тісто в прямокутник, покладіть на нього начинку і загорніть її рулеткою. А потім я просто порізати його на порційні бункери. Чи варто бути великим, що ви скажете?
У вас є улюблений рецепт піци?
Радіант Лілії Звіт показує, як зробити бюджет домашній торт з вишнею і кокосовою
Чому одружені жінки дивляться стільки гірше, ніж їх незаміжні і вільні однолітки