29
Випічка "Пані Валевская" в одній скорині: всі підводні камені в підготовці відомого десерту
Улюблена Наполеона, Валевська жив тільки 31 років без тижня, але ще її назва асоціюється з вишуканими ароматами, романтичною любовною історією, з віолетами - символом свободи. А з незабутнім смаком польського танцюриста «Пані Валевська». Половці називають танцюристами солодких пиріжок, тортів, млинців. А їх казка «Маш, бабо, пласк!» ми сприймаємо як «Що ти, бабуся, і Юрій День!»
«П’яна Валевська Я кажу прямо: не варто чекати неприємних сюрпризів. Навпаки ми не будемо говорити про торт, але практично про торт, тому що в танці "Пані Валевская" є шар ніжних крем-племб'єрів, мелесу, ягідної начинки. Але час його приготування займе майже половина, ніж для інших багатошарових десертів. Ви хочете спробувати?
Секрет економії часу простий: танцюрист випікається одним тортом. Поки він в духовці, ви робите вершки.
Тестові інгредієнти:
Для білкової маси:
Для заповнення:
Інгредієнти для крем-пломбаря:
р.
Підготовка
Виту Placek "Пані Валевская" випікають при 160 ° С протягом 60-70 хвилин. Маса білка в цей час повинна добре висихати і затвердити. Зняття торта з духовки, охолодження його до кімнатної температури і нарізати на дві рівні частини. Крем-пломба Вершки-плум'я варять так: яйця, цукор і ванільний цукор розмішують вручну в сотейці з королою, додають кукурудзяний крохмаль і продовжують змішувати з королою, щоб не було грудок. Ви кладете молоко, перемішуючи його знову, і ви кладете його на повільний вогонь, постійно переважаючи. Як тільки крем загущить, видаліть його з вогню, покрийте його щільно харчовою плівкою - дайте охолонути до кімнатної температури. М'яке масло збите білим. Масло і варена маса повинна бути однаковою кімнатною температурою.
Веб-сайт
Поступово, одна або дві столові ложки, додаємо варену масу до олії і продовжуємо збивати повільно. На самому кінці додайте столову ложку коньяку. Ви перемішуєте все вгору, ви робите пишні, товсті вершки-розпушувачі. Всі вершки рівномірно розподілені на одну половину танцю і накривають другий горіхами зверху. З ніжом, шпателем або ложкою - зручніше - розгладити вершки з боків танцівниці і відправити виріб в холодильник. Не менше шести годин. Перед подачею нарізати порційні шматки.
Ви це робили! Тексти пісень, а це означає: А потім ви пам'ятаєте, що я ніколи не думав, що я зробив кращий торт, ніж продуктовий магазин, але він вийшов! І як всім похвалився, і як все було прийнято, і...
До сниться, "Пані Валевская" обов'язково досягне ідеального!
«П’яна Валевська Я кажу прямо: не варто чекати неприємних сюрпризів. Навпаки ми не будемо говорити про торт, але практично про торт, тому що в танці "Пані Валевская" є шар ніжних крем-племб'єрів, мелесу, ягідної начинки. Але час його приготування займе майже половина, ніж для інших багатошарових десертів. Ви хочете спробувати?
Секрет економії часу простий: танцюрист випікається одним тортом. Поки він в духовці, ви робите вершки.
Тестові інгредієнти:
- 200г вершкове масло
- 4 яєчні жовтки
- 100г цукру
- 50г сметана 20% жиру
- 360г борошна
- 1,5 ч.л. розпушувача
Для білкової маси:
- 4 яєчні білки
- 180г цукру
- 1 мішок ванільного цукру
- 30г кукурудзяний крохмаль
Для заповнення:
- 300г джинсовий джем
- 100г горіхів
Інгредієнти для крем-пломбаря:
- 2 яйця
- 130г цукру
- 1 мішок ванільного цукру
- 40г кукурудзяний крохмаль
- 0,5 л молока
- 200г вершкове масло
- 1 ст. л. коньяку
р.
Підготовка
- Кількість виробів призначена для стандартної сковороди 30 × 40 см. Отже, ви починаєте саркувальника, до святих дій, словом. Комбінувати м'яке масло, цукор, жовтки, сметану і перемішати їх кухонною машиною або міксером. Важливо зупинити процес, як тільки маса стає однорідною.
- Додаємо просіяне борошно, розпушувач, і ви перемішуєте гумку, м'яке, без руки тісто. Для того щоб не посипати її додатковою борошном, ви розгортаєте торт між двома листами пергаменту за розмірами тіста. Як ви закочували? Видаліть верхній пергамент і безпосередньо по нижньому аркуші, надіти на сковороду - пергамент врятує вас від змащування форми жиром і посипання борошна. Легко натискаючи тісто на краях пальцями, ви формуєте низькі сторони, щоб варення не витікало.
- Важко і рівномірно змащувати тісто з чорною смородини (можна також зробити інші, головне з кислинкою) і відправити тісто на холодильник. , доб. 5
Веб-сайт
Виту Placek "Пані Валевская" випікають при 160 ° С протягом 60-70 хвилин. Маса білка в цей час повинна добре висихати і затвердити. Зняття торта з духовки, охолодження його до кімнатної температури і нарізати на дві рівні частини. Крем-пломба Вершки-плум'я варять так: яйця, цукор і ванільний цукор розмішують вручну в сотейці з королою, додають кукурудзяний крохмаль і продовжують змішувати з королою, щоб не було грудок. Ви кладете молоко, перемішуючи його знову, і ви кладете його на повільний вогонь, постійно переважаючи. Як тільки крем загущить, видаліть його з вогню, покрийте його щільно харчовою плівкою - дайте охолонути до кімнатної температури. М'яке масло збите білим. Масло і варена маса повинна бути однаковою кімнатною температурою.
Веб-сайт
Поступово, одна або дві столові ложки, додаємо варену масу до олії і продовжуємо збивати повільно. На самому кінці додайте столову ложку коньяку. Ви перемішуєте все вгору, ви робите пишні, товсті вершки-розпушувачі. Всі вершки рівномірно розподілені на одну половину танцю і накривають другий горіхами зверху. З ніжом, шпателем або ложкою - зручніше - розгладити вершки з боків танцівниці і відправити виріб в холодильник. Не менше шести годин. Перед подачею нарізати порційні шматки.
Ви це робили! Тексти пісень, а це означає: А потім ви пам'ятаєте, що я ніколи не думав, що я зробив кращий торт, ніж продуктовий магазин, але він вийшов! І як всім похвалився, і як все було прийнято, і...
До сниться, "Пані Валевская" обов'язково досягне ідеального!
Багато людей думають, що коти тільки їсти, але вони оберігають наш будинок щодня.
Виявилося, що є прямий зв'язок між висотою і характером людини, докази виглядає переконливо.