Коли я був у старшій школі, я втомився від математики, і тепер я не можу зупинити вирішення найскладніших прикладів.

«Чому потрібно це взагалі?» І дійсно, може здатися, що всі ці мудрості в житті не будуть корисними і що в них немає сенсу. Хоча розчин математичних задач точно приносить переваги, він розвиває логічне мислення, створює тверду основу для вивчення інших предметів.

Коли я був у старшій школі, я втомився від математики, і тепер я не можу зупинити вирішення найскладніших прикладів.

Сьогодні видання. "Сайт" Запитайте читачів, щоб вирішити три Контактий Тут величезна кількість інтернет-користувачів роблять дратівливі помилки. Перевірте, як добре ви пам'ятаєте шкільну програму. Ви ще маєте основні правила математики?

Цікаві проблеми з математикою
  1. У першому прикладі є тільки сімки, але це не робить пошук розчину простим, і навіть плутає читача. Спробуйте зрозуміти, які арифметизовані операції повинні виконуватися спочатку, щоб знайти відповідь. 490918

2. Щоб вирішити другий приклад, вам доведеться згадати ті уроки математики, які навчалися працювати з дробами. Хоча тут є десяткові дроби, які спрощують завдання дещо. Але кожен зможе зрозуміти без помилок? Коли я був у старшій школі, я втомився від математики, і тепер я не можу зупинити вирішення найскладніших прикладів. Р

3. В останньому прикладі є кронштейни, і вони є тими, які ускладнюють все. Тим не менш, така перешкода буде непристойна. І він легко опиниться в цій ситуації. Чи можна виправити це без удару? Коли я був у старшій школі, я втомився від математики, і тепер я не можу зупинити вирішення найскладніших прикладів.

Поради та відповіді
  1. Тут немає брекетів, тому все досить просто. Спочатку виконуємо поділ і багатозастосування, а потім беремо на додаток і відступ. Р/р 26004053158235

2. Розмежування на 0.5 так само, як розмноження на 2. І помноження на 0.5 так само, як і ділення від 2. Тому наш приклад незабаром стає досить зрозумілим: 50 × 2 - 50 ÷ 2 = 100 - 25 = 75. Коли я був у старшій школі, я втомився від математики, і тепер я не можу зупинити вирішення найскладніших прикладів.

3. Відразу перша угода з кронштейнами, а потім вам доведеться виконувати арифметичні операції зліва направо. Отже, наш приклад приймає форму: 9 ÷ 3(1 + 2) = 9 ÷ 3 × 3 = 3 × 3 = 9. Коли я був у старшій школі, я втомився від математики, і тепер я не можу зупинити вирішення найскладніших прикладів.

Поділіться своїми рішеннями в коментарях з іншими читачами. Також намагатися вирішити більш складні математичні приклади, які ми публікуємо нещодавно. А також оцінити свою здатність логічно подумати, намагаючись вирішити складні головоломки.