На мій день народження мій батько назвав мене і попросив мене, що я не чекав від нього.

І ви знаєте, Чим відрізняється село з села? Окрім його розміру, немає церкви в с. Що таке, якщо потрібно терміново закріпити дитину або кого-небудь співати, то сільськці приходять на сусіднє село, а не навпаки. Ця невелика деталь, для громадянина, важлива для с.

У селах, в деяких місцях, вважається, що селяни більш схильні до п'яти і, в результаті люди більш агресивні. Невідомо, що це пов’язано з відсутністю навіть невеликого храму, лише місцевими В результаті кілька молодих жінок мріяти про переміщення в сільську сторону. Кожен хоче швидко дістатися до міста. Нехай повітря там і поганий, і потрібно жити в тісній квартирі.

Нещодавно мій батько сказав, що він ніколи не любив мене і шкоду, що я народився на всіх. Привітання, тридцятирічна тітка зламала у сльозах на свій день народження.

Моя мама народилася в с. Добре, село, практично, невелике місто. Недалеко від обласного центру. Для тих, хто знає, як відрізняється село від села. Її дідівці мали один, тому вони добре доглядали за нею, намагалися підняти її як інтелектуальна, незалежна людина. Так вона зробила те ж саме мені. Для чого я дуже вдячний.

У віці 17 років мама зустрілася з батьком. Він був з села. Як зараз налаштовується, щоб сказати “хіспер”, “віконня в голові” і так далі. Він був відповідальним за свою компанію, яка була розглянута авторитетним в той час, і весь село знав про нього. Добре, в цьому віці дівчата не у всіх друзів з логікою, оскільки вони не принесли, гормони.

Вони прогулялися разом довгий час, але почали жити разом тільки після весілля. Коли мій мама був 19 років. Наскільки я можу сказати, в той час і в тих місцях, це було абсолютно нормально. Після того, як в «дівчині» могли б мовчати, і це, так як це було, вважалися соромно. Через рік я продемонстрував. У той час мій батько починався погано.

Він постійно відійшов додому, хоча всі вони мешкали в порівняно комфортних умовах з їх грандіознимипарентами. Як кішка, він повернувся до своєї старої компанії в с. Займали у деяких напівкримінальних справах, борючись з хлопцями з сусіднього села. У будь-якому випадку, ми були дуже веселими, як ми можемо. Мій тато ніколи не підняв мене.

Хоча я зараз усвідомлю, що він був майже дитиною, це не робить його більш простим. Чому ви не використовували для розлучення? Від часу, він спробує грати в люблячий батько і, можливо, оселитися протягом місяця або два. Але це не сталося з ним часто, і він зазвичай закінчився погано.

У той час, коли батько отримав кримінальний запис. Тоді я пам'ятаю мій дідусь сказати, що мій син-в-право вийшов легко. Розлучення плавно переїхала, я кинувся багато, але з часом я позбавив.

Я одружився. На мій двадцять п'ятий день народження, серед інших речей, я отримав листівку з мого батька. Я не розумію. Можливо, хтось з села збивається. Але це не змінює точку.

На картці, яку мій батько запитав мене, щоб викликати його з часу, щоб ми могли спілкуватися. Не пропустіть його занадто багато, але я ще сім'ю. Що може бути неправильно? Він запитує гроші. Якщо це занадто багато, я кажу ні. Мені цікаво побачити, що він виглядає так.

На зустрічі я побачила бідну, але акуратно одягнулася людина. Він навіть приніс букет з диких квітів. Я не знаю, де він отримав. Дад мав цей кунінговий хінт, який властивий чоловікам, з яким краще не мати жодного бізнесу. Він купив мене морозива, аpologized для мене, як дитина. Але я радий, що я виросла розумну і успішну жінку. Чи можна ви уявити успішну господиню?

Єдине, що він запитав не гроші. Я хочу, щоб дізнатися, чи була робота в місті, як охоронний охоронець або щось, так що я можу зловити. Дуже бажано, якщо у вас є житло. Не було складно для мене і, просивши чоловіка, щось схоже було знайдено без проблем. Я не знаю, що заробітна плата, але це порівняно краще, ніж те, що село було запропоновано вчасно.

Я знав, де Да жив, але в той час пішов, наша комунікація вийшла. Він був постійно на роботі і не може повернути свої дзвінки. Я не хочу бути хорошою дочкою, і зробив свою справу. І недавно він назвав мене і сказав мені останні новини: він знайшов деякі жінки і буде рухатися з нею. Тепер він любить і нове життя. Добре, що щасливе закінчення.

І так, напередодні мого Тирця, ми погодилися, що я буду бігати до них. За кілька хвилин мій тато дійсно хоче бачити свою дочку і подарувати їй подарунок. Очевидно, що у мене є моя сім'я і все, але дуже багато хто просить служити йому в останній раз.

Я не чекав нічого. Я зустріюсь і скажу, і, звичайно, я зустріюсь з тим самим таксі. Але вона була різною. Моя батько не була в собі, здається, що він вже досить «зроблений» мій ювілей. Його подруга була також п'яна, але вона зберегла себе в управлінні. Побачивши мене, батько досягнув за вазу, пов'язану з стрічкою, але, обтяжуючи, зламав її. Я думаю, що був однаковим подарунком.

З небезпекою батько почав гасити на своєму новому другі, на бігу кішка, повністю втратив свій темп. А потім починав мене, дочка і дівчина з днем народження. Він ходив над матір'ю, викликав її зіпсований. Він розповів про великопаранти. В кінці він сказав, що він ніколи не любив мене, і що я був помилкою. Ось тепер він вирішив додати в зламану вазу.

Як планувати, я пішов з того ж таксі. Я не відчуваю себе погано. Може бути, це сльози перемир'я або щось. Але я думаю, що вони просто накопичуються з дитинства. І тепер вони просто пішли поза. І відчув почуття рельєфу.

930834 Габаритний зображення

Коли мій чоловік прийшов додому, він запитав мене, чому я дивився дивний. Дуже задоволений, але особливим чином. Я знаходився з якоїсь причини. Але я віддав йому, що все було добре і що я хотів відсвяткувати свою дату туру тільки в компанії коханої людини. Весь наступний день був дуже простим. Він був, якби великогабаритне навантаження з плечима. Це те, що іноді буває: немає щастя, але нещастя допомогли.