Чоловік приніс додому всі інгредієнти для пельменів, коли він побачив його, дружина почала упаковку.

Навігація Хочу розвести дружину.й Моя влада більше не може її покінчити, думки, які іноді, але іноді, непристойні чоловіки. Особливо на ранніх стадіях шлюбу. Коли відносини вже розпочалися, але в місці романтики настає сувора реальність і реальне населення. Це вважається найбільш небезпечним періодом для сім'ї. Я можу побачити, чому.

Після весілля Алла і Кирило жив душу в душі. Молода людина часто почув, що вони роблять життя легко, але це те, що об'єднує їх. Чому кисть зробити всі гроші в світі або дати народження до двадцяти дітей? Життєве життя не довге забути про себе. Цей курс продовжив свіжо запечена пара.

Я хочу розвести дружину Кирило працював варенням в невеликій суші барі, далеко від своєї квартири. Після переходу він часто приніс морепродукти, які так популярні з сучасною молоді. І в більшості випадків йому довелося варити в домашніх умовах. У будь-якому з тих дівчат, які можуть легко провести на кефірі, сирі та фрукти. Не потрібно варити, а фігура залишається струнким і тонованим.

Пелюшки дівчата мали творчий підхід до вибору професії. вона зберегла свою сторінку в соцмережах і, як вона могла, активно її просувати. Вони навіть мали Поговорила багато про все в світі: про правильне харчування, духовні практики, вибір одягу і типів макіяжу. Вона вважає себе розвиненою, сучасною людиною, ходьба в крокі з часом.

І один день після поїздки до друзів голова сім'ї запустив розмову про те, як йому сподобалося пельмені, які вони лікувалися на вечірці. Я думаю, що вони були з вишнею. Кирило помітив, що вони мали смак, як і ті, які йому смакували як дитина. Після короткого пауза Anya реагував, кажучи, що нещільно: тісто, цукор, що ще додається, вершкове масло? Тверді жири і швидкі карбюри. У шість місяців ви отримаєте 10 фунтів, вам потрібно це?

Пілінги Але мій чоловік не зупинився. Він сказав, що зараз він хоче Анна варити його ці ж пельмені як любляча дружина. Саме вони живуть разом на рік і половину, і він ніколи не спробував її приготування. Чи не так нормально? Крім того, нещодавно придбали дорогі страви, які Ana сподобалося. Ну, можливо, ми повинні бачити, що він здатний.

Слово для слова, і звичайний аргумент перетворився в реальну пастку. Дівчинка, що її чоловік не розуміє, як він принижує її з такими запитами. Вона скаржала, що вона набагато краще в порівнянні з правильного харчування, якісну продукцію. І той факт, що він сумнівається, що він не читає свою сторінку в соцмережах. І це, до речі, її виклик і її робота.

р.

Peels Інгредієнти для пельменів Кілька днів пізніше, Кирил приніс домашні інгредієнти для пельменів і свіжих, дорогі вишні. Зима вони навіть важко знайти, не кажучи вже про покупку за ціною крила з літака. Але чоловік вирішив не врятувати. Як борошняні, так і дріжджі були найвищою якістю, не кажучи вже про мінеральну пляшку без газу. Щоб скаржатись, як він думав, було просто не потрібно.

Коли дівчина побачила, що її чоловік був серйозним, вона спочатку бажала зробити танко. Але я швидко зрозумів, що це буде тільки сміятися. А потім почала збирати мовно: «Я збираюся до своїх батьків зараз». Коли ви старше, дозвольте мені знати. Я твоїй дружині, Про нас Через кілька хвилин, вона отримала в таксі і, як обіцяє, пішли в Мама і Дад. Я пообіцяв їм, що я працюю на день, тому план не був.

Після відпочинку і перебування у батьків ще довше, ніж плановане, повернувшись додому. Вона взяла деякі навчальні книги з нею, старі речі, які вона забули до своєї квартири з Кирилом та іншими дрібними речами. Від свого батька-в-правді вона перевозила величезну курану арму. Дад сказав, що він якось апологізувати для своєї дочки, але Алла вирішив зберегти слова свого батька до себе. Так я подав на струнку рибу і пропустив її. Це велика угода.

Я хочу розлучити дружину Кирило на роботі. Так будинок був порожнім. "Окай, я сидів ще раз, граючи на комп'ютері замість того, щоб зробити щось корисно. І як вони намагаються жити, як це все життя без розвитку? Не знаю, що чоловік вже вирішив, «Я хочу розлучити дружину. й

На кухні піч відпочиває нова, блискуча сковорода, з кришкою відкривається. Він застібається, але довгий час, як холодні пельмені з вишнею. І в холодильнику було сметана, з найвищим відсотком жиру, які можна знайти в супермаркеті. Але це не те, що було цікаво.

На столі знаходилися дві видимо забуті окуляри. І був блискучий, але безперечно порожній пляшку червоного в сміття може. Все інше було в своєму місці, хоча, якщо ви носите, був солодкий запах модних парфумів в повітрі.

- Їжа, потім, пельмені, скрабель ... - тільки вдалося подумати про себе

Припинно, з боку передпокою, звук відкриття замку.

У квартирі прибули два люди. Кирилл і його співробітник є офіціанткою з суші бару. Ми можемо сказати, були друзі.

Побачивши Anya, пара випрямлялася і незручно віддали себе один від одного.

- Гей, хлопці. Я бачу тебе? Ви зробили деякі хороші пельмені?

Ані впав на сумку з тим, що вона приносила.

- Тут, Кирилл, ваш тато дав вам. І ви, Маша, не соромтесь ні. Тепер можна з'їсти рибу, але не дрочити. Добрий день.

Підібравши сумку з деякими її приналежками і надягаючи копчений монстр на столі, будь-який швидко залишив квартиру. Дружини, що протікають її обличчям.

Як виявилося, незважаючи на всі підсвіти людини, незважаючи на духовні практики і йога, шлюб може знищити такі банальні пельмені.