П'яючі котирування легендарного Ліни Костенко, який хочу читати знову і знову

Нещодавно Ліна Костенко стала 93. Жива легенда стала довгою і жорстким способом, але вона буде жити безглуздим навіть молодим. Це один з тих супергероїв, які не носять ковпачок. А її зброя завжди була словом. Молодший письменник продовжує збагачувати українську культуру. І її. цитувань Вони давно закрили. Сьогодні ми хочемо обговорити з вами найбільш актуальні казки поета.

Веб-сайт: www.asociacion.com Котирування з глибоким значенням Ліна Костенко була однією з найяскравіших представників покоління шістдесят. До радянського тоталітарного режиму увійшли письменники та письменники, які представили опозиції. Українська інтелігенція під постійним наглядом влади. У в’язниці, а хтось загинув.

Веб-сайт: www.ukr_history.ua Шість виступили на захист національної мови та культури. Вони прагнули до свободи творчого виразу і вимагають, що людські цінності стоять над значеннями класу. Для таких переглядів Ліна Костенко була заборонена друкувати її твори. Наприклад, у 1963 році з преси було вилучено книгу віршів «Зорянська інтегральна» та «Принца Гора».

Але вії з радянською владою не зупинилися. Продовжувати писати та публікувати в інших країнах (Чехословаччина, Польща). Він також пішов до суду, щоб підтримати своїх затриманих колег. Листи протесту проти арешту української інтелігенції не допомогли. Але це давало людям багато моральної підтримки - вони не тільки.

Веб-сайт: www.ukr_history.ua Після Ліни Костенко захистив В’ячеслав Черноволь, довго забуває. Поети мали писати на стіл, так як вона просто не могла друкувати її твори. Незабаром за 4 роки вона була включена до чорного списку культурних діячів СРСР.

Котирування Lina Kostenko є більш актуальними сьогодні, ніж коли-небудь. Моє улюблене з них російською мовою: «Не гинуть від інфаркту». По-перше, вони втрачають мову. У контексті повномасштабної війни Росії проти України, ці слова резонують у серцях більшості українців.

Важко уявити, як довго Російська імперія і СРСР спробували знищити українську мову. Зараз це головний радянський наступник Росії, займаючи територію України, перейменувавши знаки в містах та палаючих книгах в українських бібліотеках. Але російські окупанти не зможуть досягнути своєї мети. Нації будуть жити!

Українські підручники / Всесвітня історія / Всесвітня історія - циклічна, і сьогодні українці змушені боротися за свою свободу. Ліна Костенко підвела в чотири лінії:

"Знайди мене. Наші предки боролися.
Ми отримали більше, ніж наші.
Ви безплатно, щоб почати з абетики.
Я розповім, що робити.

Поети знають, що боротьба з режимом. У концентраційних таборах відійшло батько радянського народу та 10 років. Сама Костенко зберегла світову війну, коли вона ще була дуже молодий. В цій жінці за роки помирає дух сталі.

Веб-камера "Я нічого не боїться." Я тільки страхова участь в ідіозах, сказав Ліна Василівна. Її коло спілкування складається з інтелігентів і колег в письмовому магазині. Відреагував на всі суперечливі події в країні, чи був колишній СРСР або вже незалежна Україна. Якщо влада заслуговує критики, вона отримає її.

Котирування Ліни Костенко Костянтиновичу прописали не тільки не кладку дня. У своїх віршах є безліч красивих ліній про любов. Вона сказала: "Дивити людей шут". Для цього душа наповнена світлом. Іноді достатньо поділитися з кимось просто краплиною любові, щоб миттєво відчути внутрішню повноту.

@uacrisis_org Я люблю лінії з поезії Ліни Василіївни:

«Щодо того, що вижили попит,
Тексти пісень, а це означає: Я збираюся змітати сликом.
Я не збираюся йти вперед.
Постери не варт. й

Поезія справа: життя в минулому - ступеню. Все закінчиться рано чи пізно, але це просто причина, щоб почати щось нове. Що ви думаєте?

І, нарешті, я хочу поділитися життєво зрозумілою цитатою з письменника: «Одно, нехай втомився, це година, і ми живемо, нам потрібно кидати!» Здравуйте так, що перед тим, як ви йдете на небо, ви не будете соромитися ваших дій. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Дякуемо!