Що Орнелл Муті платив за успіх і як він змінився протягом років

Коли ця розкішна жінка з'явилася на екранах кінотеатрів в компанії улюблених мільйонів - Альона Делон. І під час зйомок іншого італійського фільму дива почала аффрію з Адріано Келентано. Орнаелла Муті Не дуже часто буває. Але вона назавжди залишиться в пам'яті глядачів сяючий дівчина з поглядом тамера. Чи знаєте ви, що вона просто стала 68?

Поза «Ложки» Ми вирішили пам'ятати, що фільми італійської акторки зірвалися в тому, що шлях вона повинна йти, щоб стати відомим. І найголовніше, Що виглядає Орнаелла?

Орнаелла Муті нещодавно відсвяткував свій 68-й день народження. Я дивився на цю дивовижну жінку, яка все ще виглядає красиво, і я знаю, що потрібно писати статтю про неї. По-перше, я задаю, що італійський фільм зірку оплачується за успіх. По-друге, я не можу чекати, щоб дізнатися, як актриса піклується про себе, адже її зовнішній вигляд дійсно дивний.

Поза «Ложки» Давайте стартуємо! Орнаелла Муті – псевдонім актора. Her real name is Francesca Romana Rivelli. вона народилася в міжнародну сім'ю. Її батько є рідною італійською, і її матір є балтійською німкою з російським корінням. Це, як суміш різних національностей дав світову жіночу роль.

З раннього віку Франческа знала, що вона повинна добре навчатися для досягнення чогось життя. Всім можливо, витрачаючи казкові гроші на освіту дітей. Але трагійська подія значно погіршила матеріальне благополуччя сім’ї. Коли Орнаелла перетворилася 10, вона втратила батько.

Поза «Ложки» Новий вдова зробив все для своїх дочок. Але вони зберігають. Сестра Франческа була 5 років старше. Вона почала діяти в фільмах і різних серіалах як підліток. А Орнаелла вже в 14 році фотографувала для чоловічих журналів і накладав на інші народні ескізи в стилі ню.

У школі такі класи не привітали. Дівчинка навіть захотіла гасити, але приймала пітливість на неї через проблеми з грошима. Насправді, робота допомогла впоратися з цим, і сім'ї, якось пережили. Після того, як Claudia пішов в інший кастинг і взяв її молодша сестра з нею. Директор подобав його більше.

Це як Франческа зробила свій фільм дебютом. І вона відразу отримала основну роль у фільмі «Найкрасива дружина». Він був режисером цього фільму, який прийшов з нею фільмом псевдонімом для юної дівчини. У 15 році стала Орнаелла Муті.

Перша роль GettyImages непросто. Однак відразу помітили інші режисери. Франческа серйозно зацікавила стати актрисою. Спочатку вона зіграла зі старшою сестрою в серії. Але згодом Claudia зрозумів, що в цій галузі успіх чекає її молодша сестра.

3 роки до приходу віку Орнаелла зірвав у багатьох фільмах, які навряд чи можна назвати успішним. На сцені, де акторка була гола. Крім того, була сцена в її житті, де вона була абсолютно гола, стала першою італійською акторкою в історії, щоб зробити таку річ без подвійного.

Успіх Орнаелла Муті У кар’єрі Мути з'явіли роки, і гідні фільми. Це, наприклад, фільм «Останній жінка», де її партнер на множині був Джерард Депардієв. Крім того, Орнаелла пощастило працювати з улюбленими мільйонами жінок по всьому світу, Альона Делон.

А про роман Франчески і Адріано Келентано і навіть піти легенди! Ця пара обговорювалася у всіх італійських ЗМІ. Тим не менш, в майбутньому жінка відмовила в зв'язку з актором. І він сам, навпаки, сказав, що там була парафія. Крім того, за словами ромарів, вона була ваффрі з Келентано, що викликала Муті розлучення її чоловіка. Вона воліє не пам'ятати, що період її життя.

За роки своєї кар'єри Орнаелла Муті розірвав в більш ніж сто фільмах, багато з яких були приурочні. Останнім часом актриса практично не знімалася. Однак, вона мала інші класи. Наприклад, у 2008 році фільм діва запустив свій бренд ювелірних виробів. Магазини з ювелірною акторкою з'явилися в декількох містах Європи і Росії.

GettyImages - цікавий факт. Орнаелла колись порушила у фільм радянським кінорежисером, а в 2016 році оголосила, що вона бажала отримати російську громадянство. Вона особисто знайомиться з російським президентом і має квартиру в центрі Москви. Ви можете зробити свої висновки!

Орнаелла Муті тепер Франческа було досить важко. Три шлюби закінчилися розлученням. І хоча актриса має дві дочки і сина, стосунки з чоловіками розгорнулися. Ялому, азартні ігри та інші проблеми перешкоджали Муті від становлення любої дружини один раз і назавжди.

Як для догляду за собою, режисер не має секретів. В будь-якому віці вона працює в спорті. Орнаелла ретельно підбирає засоби догляду за обличчям і тілом. Ця леді ніколи не буде нічого на її шкірі. Тому рекламні пропозиції такого роду беруться з усіма серйозними.

GettyImages Rumor має це те, що італійці більше, ніж один раз пішли під ножем фахівців. Як і без пластичності тут обов'язково не обійтися. Сама актриса намагається не прокоментувати цю тему. Однак, якщо його зовнішній вигляд є заслугою бабатиків, що це неправильно?

Покажіть мені, що ви думаєте про це? Ви пам'ятаєте таку акторку?

Фото на попередній перегляд і в статті