Очі піднялися на чолі в сюрпризі, коли я помітив такий рулон в туалеті сусіда

В тренді переробки стає життя багатьох жителів нашої планети. Світ споживається багаторазовим використанням всіх, що можливо. В першу чергу, здавалося б, полігони займають набагато більше місця, ніж здавалося б. Сьогодні, ніхто не здивував, що кожен отримує нові способи використання різних речей. З кожним днем в світі генеруються тони сміття. Сьогодні видання. "Сайт" Я вирішив розповісти вам, Як і який туалетний папір виготовлений з.

Туалетний папір - це те, що немає байдужості світу. Його аплікація вийшла за оригінальну. Можна використовувати як ручні серветки, це може протирати пил і чисті плями. Процес виготовлення рулону туалетного паперу досить трудомісткий. Для підвищення м’якості та пружності розроблені спеціальні технології.

Особливу увагу приділено рукавам, на які намотуються рулони туалетного паперу. Їх діаметр повинен бути універсальним, щоб не було додаткових труднощів з використанням туалетного паперу. Вони повинні бути міцними. Сьогодні виникають кущі, які легко розчиняють в воді і не накопичуються в полігонах. Ви також можете знайти багато життєвих хакі для використання кущиків в самих неймовірних речах.

Ви знаєте, що порожній туалетний рукав під туалетом у ванній кімнаті? Багато людей знайдуть себе в цій ситуації, коли ви проходите в туалетну кабіну на вокзалі або торговому центрі, а в самий непортуний момент ви знайдете, що туалетний папір працює. Це дуже неприємна ситуація, яка стикається хоча б раз в житті.

Власні туалети мають власні правила етикету. Щоб привернути увагу до проблеми ведення туалетного паперу, люди почали ставити порожній рукав під сидіння туалету. А наступний відвідувач, який вступає в кабінку, відразу ж приділяє увагу цьому. У цьому випадку ви маєте можливість виправити цю ситуацію перед тим, як вам потрібно туалетний папір.

Також цей метод став дуже візуальним для персоналу, який контролює замовлення в туалеті. Не потрібно подвійно розрізати наявність туалетного паперу на тримач. Це відразу стає очевидним, коли ви бачите такий простий жест, як втулка під сидінням туалету.

Цей жест почав отримувати імпульси по всьому світу і вийти за межі державних туалетів. Тепер цей метод використовується в готелях, коли потрібно вказати на покоївку, яку необхідно поповнювати туалетний папір в приміщенні. Студенти в гуртожитку також почали використовувати цей метод, щоб показати, що туалетний папір був запущений.

Повага іншим проявляється в невеликих речах. Ви не повинні бути унікальними, щоб показати догляд і виставити неприємності, які виникають таким чином. Більш того, вирішуючи цю проблему значно менше часу і зусиль.

Як ви відчуваєте цей метод? Поділіться думками в коментарях.