Дорослий дитячий тасьма "Пано" торт, як вони не їсти нічого дня, сімейний улюблений десерт

Моя бабуся росла в моє приміщення, не знімаючи її пальто. "Привіт, б!" Ми будемо на вашому місці. Пам'ятайте, що ви зробили це -- Торт Панчох для вашого дня народження без випічки? «Грандма, будь ласка, зробіть це знову!» вона побігла як метеор.

Торт манчо без випічки Дорослий дитячий тасьма "Пано" торт, як вони не їсти нічого дня, сімейний улюблений десерт

Чому? І знову. Зрозуміти, я кажу це знову. І можна це зробити. Робимо торт Панчо без випічкий

Вам потрібно:
  • 500–600г бісквіт готових тістечок або печива (кракери, наприклад)
  • 300-400г заморожені вишні без насіння

Для просочення:
  • 500 г сметани з вмістом жиру 20% або 15%
  • 150-180 г цукру (повний чайний стакан)
  • 1 ст.л. какао слайд
  • 5 ст. л.

Для чохла торта:
  • 100г сметана
  • 2 ст. цукру

Глазові інгредієнти:
  • 1 ст. цукру
  • 1 ст. какао
  • 3 ст. л.

Дорослий дитячий тасьма "Пано" торт, як вони не їсти нічого дня, сімейний улюблений десерт

Вироби під рукою - можна зробити торт "Пано" без випічки.

Підготовка
  1. Конічна чаша, з меншим діаметром низу і ширшим діаметром країв, покривається харчовою плівкою, залишаючи гідний запас, щоб обмотати весь торт. Дорослий дитячий тасьма "Пано" торт, як вони не їсти нічого дня, сімейний улюблений десерт Р

2. Звичайно, можна зробити домашні печиво заздалегідь. Але я не турбую, я беру в кошики покупок, перерву їх на невеликі шматочки. Я раджу тебе, теж. Розділіть шматочки бісквіту на три нерівномірні частини: ви ви викладаєте хоча б на дно чаші, так як дно менше краю.
  3. Для просочення з'єднайте сметану з цукром і перемішайте з королою до розчинення цукру. Перемішайте ложку какао і п'ять ложок води і прогрійте в мікрохвильовці протягом 30 секунд. Як тільки суміш охолоне, залийте його в солодку сметану ковдру. Сережки. Дорослий дитячий тасьма "Пано" торт, як вони не їсти нічого дня, сімейний улюблений десерт

Торт "Панчо" без випічки Перший шар печива заливають трохи сметани. Потім менше половини вишні. (Я заморожую ягоди, заливаючи їх невеликим цукром, щоб вони не плащили, і зараз не потрібно цукру для вишневих шарів). Знову шар бісквітних штук, вони підуть більше, як вершки, так як форма розширюється. Ви викладаємо залишилися ягоди, шар решти бісквіту і вже весь крем для просочення. Згладжування поверхні торта шпателем, закриваємо вміст форми плівкою і відправляємо її в холодильник. Дві або більше годин, щоб отримати весь торт замочений. Дорослий дитячий тасьма "Пано" торт, як вони не їсти нічого дня, сімейний улюблений десерт

Як отримати торт з чаші? Дуже просто: ви знімаєте верхню плівку, покрийте чашу з блюдом вгору і переверніть все навколо, щоб блюдо зверху, і торт з вузьким верхом знаходиться на блюдо. Ви випускаєте майже готовий торт з іншої плівки і готуєте крем для обробки. Приблизно 100 г сметани змішують з двома столовими ложками цукру і покривають верхи і сторони торта з білим кремом. Останній дотик скління. Зробіть глазур під час торта в холодильнику. Перемішати одну столову ложку какао і цукру з трьома ложками води і також покласти в мікрохвильовку протягом 30 секунд. Перед нанесенням глазуру ви перемішуєте її, викласти її в поліетиленовий пакет і відрізати крихітний куточок - це домашній випічка сумка. Ви тримаєте його щільно в руці і, починаючи майже з точки на вершині десерту, ви малюємо спіраль, розширюється вгору. Потім за допомогою меча канапа ви малюємо лінії з центру вниз, потім поруч з ним знизу вгору. Ви отримуєте хвилястий візерунок. Ви відправляєте блюдо з тортом в холодильник на годину або два і встановіть стіл для чаю. Дорослий дитячий тасьма "Пано" торт, як вони не їсти нічого дня, сімейний улюблений десерт

І дітям і дорослим плести це лікування як на щоках. Не дивно: вишня добре поєднується з шоколадним кремом, солодкістю і кислинкою захищають продукт від спокуси.

І варіння легко і швидко, тому що головний час "Пано" тихо в холодильнику, і займає двадцять хвилин, щоб приготувати. Дуже радий, як Чіхуахуа, їсти сир.