18
Дорослий дитячий тасьма "Пано" торт, як вони не їсти нічого дня, сімейний улюблений десерт
Моя бабуся росла в моє приміщення, не знімаючи її пальто. "Привіт, б!" Ми будемо на вашому місці. Пам'ятайте, що ви зробили це -- Торт Панчох для вашого дня народження без випічки? «Грандма, будь ласка, зробіть це знову!» вона побігла як метеор.
Торт манчо без випічки
Чому? І знову. Зрозуміти, я кажу це знову. І можна це зробити. Робимо торт Панчо без випічкий
Вам потрібно:
Для просочення:
Для чохла торта:
Глазові інгредієнти:
Вироби під рукою - можна зробити торт "Пано" без випічки.
Підготовка
Як отримати торт з чаші? Дуже просто: ви знімаєте верхню плівку, покрийте чашу з блюдом вгору і переверніть все навколо, щоб блюдо зверху, і торт з вузьким верхом знаходиться на блюдо. Ви випускаєте майже готовий торт з іншої плівки і готуєте крем для обробки. Приблизно 100 г сметани змішують з двома столовими ложками цукру і покривають верхи і сторони торта з білим кремом. Останній дотик скління. Зробіть глазур під час торта в холодильнику. Перемішати одну столову ложку какао і цукру з трьома ложками води і також покласти в мікрохвильовку протягом 30 секунд. Перед нанесенням глазуру ви перемішуєте її, викласти її в поліетиленовий пакет і відрізати крихітний куточок - це домашній випічка сумка. Ви тримаєте його щільно в руці і, починаючи майже з точки на вершині десерту, ви малюємо спіраль, розширюється вгору. Потім за допомогою меча канапа ви малюємо лінії з центру вниз, потім поруч з ним знизу вгору. Ви отримуєте хвилястий візерунок. Ви відправляєте блюдо з тортом в холодильник на годину або два і встановіть стіл для чаю.
І дітям і дорослим плести це лікування як на щоках. Не дивно: вишня добре поєднується з шоколадним кремом, солодкістю і кислинкою захищають продукт від спокуси.
І варіння легко і швидко, тому що головний час "Пано" тихо в холодильнику, і займає двадцять хвилин, щоб приготувати. Дуже радий, як Чіхуахуа, їсти сир.
Торт манчо без випічки
Чому? І знову. Зрозуміти, я кажу це знову. І можна це зробити. Робимо торт Панчо без випічкий
Вам потрібно:
- 500–600г бісквіт готових тістечок або печива (кракери, наприклад)
- 300-400г заморожені вишні без насіння
Для просочення:
- 500 г сметани з вмістом жиру 20% або 15%
- 150-180 г цукру (повний чайний стакан)
- 1 ст.л. какао слайд
- 5 ст. л.
Для чохла торта:
- 100г сметана
- 2 ст. цукру
Глазові інгредієнти:
- 1 ст. цукру
- 1 ст. какао
- 3 ст. л.
Вироби під рукою - можна зробити торт "Пано" без випічки.
Підготовка
- Конічна чаша, з меншим діаметром низу і ширшим діаметром країв, покривається харчовою плівкою, залишаючи гідний запас, щоб обмотати весь торт. Р
- Звичайно, можна зробити домашні печиво заздалегідь. Але я не турбую, я беру в кошики покупок, перерву їх на невеликі шматочки. Я раджу тебе, теж. Розділіть шматочки бісквіту на три нерівномірні частини: ви ви викладаєте хоча б на дно чаші, так як дно менше краю.
- Для просочення з'єднайте сметану з цукром і перемішайте з королою до розчинення цукру. Перемішайте ложку какао і п'ять ложок води і прогрійте в мікрохвильовці протягом 30 секунд. Як тільки суміш охолоне, залийте його в солодку сметану ковдру. Сережки.
Як отримати торт з чаші? Дуже просто: ви знімаєте верхню плівку, покрийте чашу з блюдом вгору і переверніть все навколо, щоб блюдо зверху, і торт з вузьким верхом знаходиться на блюдо. Ви випускаєте майже готовий торт з іншої плівки і готуєте крем для обробки. Приблизно 100 г сметани змішують з двома столовими ложками цукру і покривають верхи і сторони торта з білим кремом. Останній дотик скління. Зробіть глазур під час торта в холодильнику. Перемішати одну столову ложку какао і цукру з трьома ложками води і також покласти в мікрохвильовку протягом 30 секунд. Перед нанесенням глазуру ви перемішуєте її, викласти її в поліетиленовий пакет і відрізати крихітний куточок - це домашній випічка сумка. Ви тримаєте його щільно в руці і, починаючи майже з точки на вершині десерту, ви малюємо спіраль, розширюється вгору. Потім за допомогою меча канапа ви малюємо лінії з центру вниз, потім поруч з ним знизу вгору. Ви отримуєте хвилястий візерунок. Ви відправляєте блюдо з тортом в холодильник на годину або два і встановіть стіл для чаю.
І дітям і дорослим плести це лікування як на щоках. Не дивно: вишня добре поєднується з шоколадним кремом, солодкістю і кислинкою захищають продукт від спокуси.
І варіння легко і швидко, тому що головний час "Пано" тихо в холодильнику, і займає двадцять хвилин, щоб приготувати. Дуже радий, як Чіхуахуа, їсти сир.
Психічний і таролог Людмила Хомутовська розповіла, що Україна відзначає перемогу
Уважна проблема про доньки батька з багатьма дітьми, які можуть приманити навіть найуважніші