Син приніс дочку до нашого дому, і вона відразу почала створювати своє замовлення, це тільки початок.

У більшості випадків люди утворюють пари і маррі з тих же причин: почати сім'ю, стати сильнішим морально і фінансово, щоб мати дітей. Історично це головне шлюбй Постійний розвиток, взаєморозуміння, навіть спілкування – це те, що робить наше життя простіше, більш значущим і робить нас рухатися вперед.

р.

У той же час, коли чоловік або дружина занадто залежна від своєї другої половини. Це приносить деякі труднощі для нормального сімейного життя. Виявляється непорозуміння, втома від партнера. У зв'язку з цим починаються непотрібні жирності, вартки і, в результаті розлучення. І все, що перед весіллям, точні межі і побажання партнерів були просто не встановленими.

Чи знаєте ви, як важко дивитися власний син в його неповному 30 років перетворюється в реальну повторення? Він припиняє доглядати за собою, грмами і не входив в контакт не тільки з батьками, але і разом з однолітками. За мій батько і я, це реальна проблема, яку ми витрачали багато часу.

Андрій виріс у нормальних умовах. Подарував йому все необхідне: догляд, будинок, освіта. Ніколи не подарували свари або конфлікти. Можливо навіть трохи зіпсовані: тільки дитина після всього.

Я не чую, що Андрій взяв участь у бойових діях дітей, і навіть він ніколи не був прийнятий до головного майстра. Незвичайний хлопець, навчався для «футів» з «фіфеями», нічого особливого. Він мав пару друзів, але після школи, як часто справа, кожен ран своїми куточками.

За роки свого студента Андрій спробував зосередитись на його навчанні. Він завжди хотів отримати багату швидко і не заперечувати себе нічого. Я не розумів. До речі, він мав друзів. Але, як, нічого серйозного. Ми часто побачили його зафіксувати в кімнаті, щоб говорити на телефоні, але за його віком він був більш нормальним.

Моя сина, а потім зустрілася Нестя. Ось де все почалося. Він відразу приніс її в будинок, щоб зустрітися з нею. Дівчина дуже гарна, не втрачаючи. Але вона була однією з тих, хто її знав. Я думаю, що він переоцінює себе, якщо ви знаєте, що я маю на увазі. Приходьте, це молодий.

Так як у нас є приватний двоповерховий будинок, син не поспішав залишити рідну гніздо. Ми були повністю задоволені, бо ми, насправді, не заважали в особистому житті, і він знав його добре. До того ж, більшість вільного часу Андрій провів у своїй коханій Настя. Він не міг бути відсутнім протягом декількох днів, а потім повернутися, якщо нічого не сталося.

Через чотири або п'ять місяців син оголосив, що він одружився. Це рішення було прийнято з максимальною відповідальністю і нічого не потрібно було для нас, батьків. Він просто помітив мене і мій тато, щоб говорити. Новини

Молодий не зробив помпезного весілля, просто підписаний і відсвяткував в тісному колі. Єдина річ: в першу чергу просять жити з нами. Поки не існує кращого способу. Ми не протистояли і були навіть раді. Нехай вони виконують основні функції шлюбу. Я хотів дізнатися про своє минуле. В цілому для побудови нормальних, повсякденних відносин.

Але це не було. Через тиждень Настя замовляється про те, що було приємно здійснювати хоча б косметичні ремонти в їх складі будинку. І найголовніше, зробіть ще один вихід на першому поверсі. Щоб відокремити себе від нашого крила. Глибоко вниз, я зрозумів її. Але я не був задоволений фактом такої несудимості, особливо з того, що вони були одружені протягом тижня.

Після консультацій, мій батько і я відмовився. Вони скаржилися, що рано чи пізно вони перейдуть на інше місце, і нам не потрібно додаткового проходження. Це стало великою проблемою. Звернувшись до нас, і все частіше почали голосувати її скарги до чоловіка.

Після чого почалися нові відступи і подразнення, які навіть Андрій приніс до білого тепла. В результаті вони подали для розлучення. Він знав щось неправильно, але він був у любові. Після того, як Настя ліва, він почав гасити. Він сказав нам, якщо ми попросили його. Він зацікавився звичайним життям. Я просто пішов на роботу і сіла в моєму приміщенні. Іноді він навіть прийшов в магазин.

Чи можна ви уявити ціле 2 роки життя в такому режимі? Він нічого не зацікавився - друзі, хобі, дівчата - все впав на сторону. Починався схуднути і запустив себе. Ми не можемо впливати на вирощений чоловік. Він пішов на роботу і допоміг нам, якщо ми запитали. Але... Як ви можете подивитися на сина, коли він змінив так багато?

Ведуться роботи по роботі з клієнтами. Пара днів тому Настя знову ткала на горизонті. Я дізнався від нещасного випадку: Я почув сина на телефоні. Він посміхався вперше і мав любов життя в голосі. Це добре. Але я знаю жінок, як її. Ви думаєте, що змінилися в її персонажі? Не чекайте!

З одного боку, якщо Андрій відновлює дух, для нас батьки, це буде реальним святом. Але ми не будемо переносити його в домашніх умовах. Отже, якщо вони відроджені, ми продиктуємо умови. Нехай вони живуть в оренду квартиру. Якщо вони відповідають символам, відмінно. Ми радіємо.

Але якщо все знову йде неправильно, я боїтеся думати про те, що станеться Андрієм. Я вірю, що Настя просто не знайшов нікого краще, так що вона не зробила ніяких висновків для себе. З іншого боку, син вже дорослий, і ніхто не може допомогти йому в цій ситуації. А тепер мій батько і я сидів на голках, не знаючи, як це закінчиться. Ми сподіваємося, як завжди, для кращих.