Я дізнався, що мій 16-річний син вже знайомиться з дівчиною, тепер я не знаю, що робити.

За ці дні дивуються люди. відносини 16. Я пам'ятаю, коли мої однокласники почали знайомство з 5 класами. 16 років - це хороший час, щоб почати навчання любові. Тільки питання про те, як готові підлітки для цього?

Я дізнався, що мій 16-річний син вже знайомиться з дівчиною, тепер я не знаю, що робити.

З цієї статті ми хочемо привернути увагу батьків до важливих тем, які варто говорити про своїх дітей. В іншому випадку ви ризикуєте стати грандіозним І як ви знаєте, краще це зробити.

Про те, що любов і як люди починають знайомства. Я не отримав ніякої освіти. Але хорошість мозку досить не довести додому у віці 18 тест на вагітність з двома смугами.

Тим не менш, у мене є син. Він нещодавно оголосив, що він мав подруга. І тоді я дуже рубав. Чи можна занадто рано почати відносини на 16? Я хвилююсь! Я знаю, що мій малюк розумний, але я ще думаю, про те, як різні підлітки від нашого покоління.

Я сказав мій син Я хотів би зустріти свою дівчину для цього питання. Але Паша не готовий познайомити нас ще. Це робить мене ще більш необережним. Що робити, якщо вона з дисфункційної сім'ї? Що робити батькам? Як вони навіть знають один одного? Занадто багато питань і занадто мало відповіді. Я сподіваюсь, що мій син нічого не робить.

Ми маємо трохи інформації від матері героя, проте, достатньо, щоб намалювати кілька висновків. По-перше, жінка каже, що її батьки не проводили ніяких освітніх розмов з нею. Він був так, як якщо він пішов з того ж шляху без розмови з її підліток сина. Що таке зв'язок між хлопчиками і дівчатами?

По-друге, жінка, безумовно, має побоювання, що поява в житті сина дівчини може якось відчужувати їх один від одного. Вона боїться втратити контакт з дитиною. Отже, думки відразу ж заглиблюють в голову про нібито дисфункцію дівчини, з якою жінка навіть не зустрічалася.

Уявіть, що вона не народилася в найперспективніших сімей. Що це стосується, коли мова йде про її почуття для Паша та його почуття? Мати підліток, здається, потерпілий її стереотипним мисленням.

Що робити зараз? Краще не покласти тиск на сина і не змусити його бажання зустрітися з подругою. Ще одна важлива точка. дитячий талькй Повідомляємо, що зв'язок 16 є відповідальністю.

Я дізнався, що мій 16-річний син вже знайомиться з дівчиною, тепер я не знаю, що робити. Р.

Якщо вони отримують недоторканність (і це, ймовірно, трапляються), вони повинні турбуватися про засоби захисту. Не буде зайвим давати сина кілька пачок контрацептивів. У майбутньому ви можете попросити про справи вашого сина і його подруга і ненав'язливо показати свою зацікавленість. У деяких випадках він обов'язково захоче вводити своїх батьків до коханого. Що ви думаєте?

Починайте знати себе і інших людей в плані любові у віці 16 років досить нормально. У цьому питанні багато залежить від виховання дитини, його оточення. Іншими словами, що має фон. Батьки повинні говорити про всі чутливі теми якомога раніше, не сподіваючись, що вони зроблять це в школі. На жаль, все дуже розгортається.

Усі небажані вагітності в ранньому віці виникають через те, що батьки та викладачі ігнорують момент занурення в цій галузі знань. Не дивно, що я використовую саме те, що слово. По-перше, підлітки повинні ознайомитися з теорією, а потім приступати до практики, знаючи себе.

Що ви думаєте про це? Подаруйте свої думки в коментарях!