22
Якщо ви хочете перевірити ваш інтелект, відповісти на всі питання правильно, ніхто не забив більше 7.
Звичайно, кожен читач вважає себе помірно розумним, ерудитом і добре прочитаним людиною. І сучасні люди дійсно щодня вбирають велику кількість інформації, вчиться багато, часто відображають і аналізують. Але це дає правильний результат?
Сьогодні видання. "Сайт" Пропозиція ТестиВін відповів тільки 9 питань. Якщо ви можете надати правильні відповіді не менше 5 або 6, то це можна вважати відмінним результатом. Цікаво, ніхто не забив більше 7 балів. Можливо, ви будете першими, щоб зробити це?
Візьміть тест на інтелект
Правильні відповіді
Скільки правильних відповідей ви отримали? Поділіться своїми результатами в коментарях. Також приймають тест російською мовою. Або спробуйте вирішити складні математичні проблеми.
Сьогодні видання. "Сайт" Пропозиція ТестиВін відповів тільки 9 питань. Якщо ви можете надати правильні відповіді не менше 5 або 6, то це можна вважати відмінним результатом. Цікаво, ніхто не забив більше 7 балів. Можливо, ви будете першими, щоб зробити це?
Візьміть тест на інтелект
- Спробуйте швидко розрахувати висоту слону у вашій свідомості, якщо ви знаєте, що це 8 футів нижче гіраффа. Жираф 3 рази вище, ніж слон.
- Є послідовність листів «Я, Ш, Х, Х, ?». Чи можна ви розібратися, який лист писати замість знака питання? До неї.
- Власник магазину помітив, що 6 перевантажувачів поставляють 600 кілограмів цукру в магазин з складу в 1 годину. І кожен навантажувач займає не більше 100 кілограмів на час. Як довго ви повинні чекати, поки 3 навантажувачі доставлять 600 кілограмів цукру?
- У зоопарку 35% всіх мавп чорні. Також відомо, що мавпи інших кольорів складають лише 13% всіх тварин в зоопарку. Який відсоток мавпи (незалежно від кольору) знаходяться в зоопарку?
- Що з перерахованих міст (Лондон, Рига, Стокгольм, Копенгаген) є північною?
- Олександр Великий колись сказав цьому філософу, «Як ви хочете». Чудовий мислитель відповів: «Не завадить сонце». Хто був легендарним командувачем? Сократи, Діогени, Плато або Аристотле?
- Астрологи вірять, що понеділок-понеділок є одним з відомих знаменитих тіла. Чи можна вибрати правильний варіант з чотирьох варіантів? Земля, Місяць, Марс або Сонце?
- Як італійці вітають один одному? Привіт, Гола, Ciao? Що про Конічива?
- Намагайтеся пам'ятати повну назву живопису Ван Гог «Квіткові гілки...» Серед варіантів - бузок, мигдаль, ріг або жар. Виберіть варіант і поспішайте перевірити правильні відповіді в другій частині статті, щоб розрахувати бали.
Правильні відповіді
- Якщо беремо висоту слону, ми отримуємо рівняння 3 – = 8. З цього розуміємо, що 2 = 8, то висота слону дорівнює чотирим ніжкам.
- Уважний зчитувач буде розуміти, що тут ми маємо справу з зворотною абетовою послідовністю. Ми продаємо один лист з кожним кроком. Тому вся послідовність буде виглядати так: «Я, Ш, Х, Х, Ю.» 30
- Час очікування не збільшиться до 2, але відразу до 3 годин. Після того, як на склад буде 1 година для навантажувачів.
- З умов ми розуміємо, що 65% мавпи становить 13% всіх тварин зоопарку. Так 13 ÷ 0,65 = 20%. Це відсоток всіх мавпи в зоопарку.
- Ті, хто назвав Стокгольмське місто, були правильними.
- Цей сміливий daredevil був філософом Діогенів. Я, ія, той, хто жив у бочку. Хоча дослідники стверджують, що філософ насправді жив у великій амфорі – Піфос.
- Вважається, що неспокійний і мінливий місяць команди понеділок. Будь-який серйозний бізнес почався в понеділок не буде плавно. У зв'язку з цим, понеділок вважається важким днем.
- «Ciao!» – як посміхатися італійцями.
- «Квіткові гілки мигдалю». Найвідоміший живопис Вінсента Ван Гога, який був виконаний ним в 1890 році. Художник створив цю роботу в якості подарунка молодшому брату. Ао Ван Гог мав сина на час. Хлопці назвали Віннсентом після його знаменитого дядька.
Скільки правильних відповідей ви отримали? Поділіться своїми результатами в коментарях. Також приймають тест російською мовою. Або спробуйте вирішити складні математичні проблеми.
Що вічно молодий і бездоганно красива Любов Орлов приховав, ніхто не сказав про це.
Після того, як я забув мій телефон в домашніх умовах, коли я повернувся назад, знайшов 10 пропущених з пень, званий назад, почула сердитися крі.