Я недавно знайшов, що часник вказаний в Червоній книзі, тепер я не знаю, якщо його можна їсти.

Це про те, щоб потрапити на ринки. фрешй Ця рослина є вітамінною бомбою, незамінною після довгої зими. Але нещодавно я дізнався, що часник вказаний в Червоній книзі України. Що таке статус рослини, можна продати і що приготувати з неї? Ви дізнаєтесь про це в нашій статті.

Нещодавно я дізнався, що часник увійшов до Червоної книги України. Про це в соцмережах розповів відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко. Це означає, що рослина не може бути придбана і їсти? Дякуемо!

Червона книга України - офіційний державний документ. Він містить величезну кількість видів рослин і тварин, які знаходяться на межі відмирання. Тому вони повинні бути захищені особливим поглядом.

Однак не всі флори і фауни з Червоної книги зустрічаються рідко. Щоб зрозуміти, що належить рослина, потрібно подивитися на його статус в документі. Є кілька категорій, на які рослини і тварини діляться: вразливі, небезпечні, недоторканні, недооцінні і рідкісні.

Скарлет має без грудейй Приписується до видів, які можна віднести до одного з вищевказаних категорій, але через відсутність повної достовірної інформації, розчин до цього питання залишається невизначеним.

Так виходить, що питання з застосуванням часнику в кінцівці. Але я хочу, щоб ви зрозуміли. Що стосується, де часник виходить на стіл. Часто продається в величезній кількості спонтанних продуктів харчування. І не завжди зрозуміло, що продавці виросли самі рослини.

р.

У 2018 році одна українська телекомпанія звернула увагу на цю проблему: «Весняний часник незаконно зрізається в лісах». Насправді це може викликати зміну стану рослини в Червоній книзі.

Якщо ви порізаєте часник у виворітних місцях, а не вирощуючи його самостійно, рано чи пізно він може зникнути у вигляді виду. Щоб уникнути цього, рослина можна вирощувати самостійно. Покупка насіння не проблема. Крім того, часник невибагливий в догляді.

Покупка заводу на ринку, обов'язково запитайте, де продавець або продавець отримав його. Звісно, ніхто не відповідав, що він зробив в лісах. Тим не менш, ви можете перетворювати свою інтуїцію і грати на довіру гру. Або, можливо, у вас є тільки менеджер з продажу. Тексти пісень, а це означає: Тоді ви не повинні вгадати!

Переваги ячменю: як приготувати рослину Черемш вигідно впливає на серцево-судинну систему організму і шлунково-кишкового тракту. Містить величезну кількість вітаміну С, B1, B3, B6, B9, A, E, PP, а також залізо, калій, кальцій, фтор, сірка, марганець, селен, мідь, йод і цинк. Не дивно, що їсти в великих кількостях після зими, коли багато стикаються з дефіцитом вітаміну.

Цей зелений часто використовується в народній медицині. Наприклад, один раз він був використаний для лікування скурви. З рослини роблять настоянки і сік, а також маски для догляду за домашніми тваринами. У останньому випадку рекомендуємо перевірити продукт на руці, щоб побачити, якщо це викликає алергічну реакцію.

р.

Але більшість часу купують часник, щоб приготувати його. Є багато страв з цією зеленою. Можна обсмажити, тушковані і варити, а також запікати в тортах або пирогах. Ми пропонуємо Вам приготувати його з неї. крем-супй Свіжий часник - найкращий варіант для цього!

інгредієнти
  • 2-3 картопля
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1300 мл води або бульйону
  • 150-200г часнику і шпинату
  • сіль і чорний перець за смаком

Підготовка
  1. П'яти і подрібнити цибулю і картоплю. Рост її в оливковій олії в сотеїніці. Потім додайте 1 л води або бульйону. Потім додайте картоплю в горщик, накрийте кришкою і варіть 15 хвилин.
  2. Окремо тушкована протягом 5 хвилин зелень в 300 мл води або бульйону. Потім перемістіть шпинату і вишні в основну сковороду, потійте на пару хвилин, потім зробіть суп з вогню і пучок з зануренням блендером до однорідного стану. Боже!

Розкажіть мені, чи можна їсти часник навесні? У вас є улюблений рецепт для цієї їжі?