Мама TikTok розкриває, як її 9-річний чистий санвузол, коментатори розщеплюють на два табори

Збір дітей непросто. Хочу підняти хорошу і гідну людину, яка буде дисциплінована і свідомо. Але Що робити дитинуЩо таке? Odinak, блогер TikTok, який часто робить відео з синами і дочкою, знає це напевно.

Чому ця жінка зловила свою увагу, я розповідаю вам в сучасному статті.

Я недавно прийшов на цікавий рахунок в TikTok. У ній африкансько-американська жінка ділиться своїм життям з послідовниками: показує, як вона йде, що її сім'я робить, а потім на списку. Ви не можете здивувати когось, як довго. Однак відео, які жінка робить з дітьми, заслуговують особливу увагу.

Odinaka робить відео під час прибирання та приготування їжі. Основними виконавцями є її сини і дочка. Хлопці знають, як чистити будь-який сміття і абсолютно не вдається вимити туалет, якщо потрібно це зробити.

р.

Веб-сайт: www.athomewithdi Недавній, зірка мама виявила, як її 9-річний син повністю очищається всю ванну кімнату. Зібрали понад 1 млн переглядів. Коментатори тривають! Кожна людина оцінить жінку для викладання своїх дітей важливі речі, які прийдуть у долоні.

Одінка сама вірить, що таким чином її діти навчаються бути відповідальними і дисциплінованими. Вона може покладатися на них, коли вона відчуває себе погано. Наприклад, якщо мама захвориться, її сини легко підготують себе, щоб їсти або порадувати її чимось смачним.

Веб-сайт: www.athomewithdi Сім'я також практикує спільне прибирання, коли кожен виконує завдання, що вони можуть. Навіть за 5-річну дочку є урок! Спостереження це задоволення. Так не дивно, що більше 100 000 людей слідують за Одінакою в соцмережах.

Рольова модель Одинак показує, як важливо, щоб навчити дітей бути незалежними. Найдовші батьки починають робити це, простіше буде заспіватися в майбутньому. Така корисна активність розвиває розумові здібності дитини, а також дрібні моторні навички.

До речі, сини блогера також слідують своїм молодшим сестрам. Мама може легко залишити їх в домашніх умовах, не хвилюючись, що щось станеться. І як приємно хлопці розчісувати дівчину і зробити її волосся! Тексти пісень, а це означає: Душа радіє, коли ви бачите це.

р.

З точки зору фізіології та психології є певні речі, які діти повинні мати можливість робити в даній віковій категорії. Просто в 9-11 років малюк повинен контролювати свою гігієну і чистоту в кімнаті. Одінака рушила ще далі і займався синами в очищенні усього будинку.

Я думаю, що цей метод освіти допоможе жінці підняти реальних чоловіків, які думають не тільки про себе, а й про своїх близьких. Це дорого! Я впевнений, що не всі розуміють позицію цієї матері. По-перше, дуже часто батьки намагаються захистити своїх спадкоємців від дорослого.

Веб-сайт: www.athomewithdi Я пам'ятаю мій бабуся, який завжди зробив все для мене, коли я побував її. Я був дуже молодий і не дуже протистояти. Хто проти цього? Про це сердився мій дід, навпаки. Саме тому я був завантажений великою кількістю побутових хорів.

Я можу сказати, що в цьому питанні дуже важливо, щоб не йти до екстремальних. Діти повинні навчатися це поступово, вводячи рутинні заходи в їх життя як гра. Після чого звичаться звичаї, а батьки не повинні змусити своїх синів або дочок залишити сили. Що ви думаєте?

Покажіть мені, що ви думаєте про це? Ви підтримуєте метод батьківського виховання Odinaki?