П'ять років не з'являлися в занедбаному будинку матері, прийшли і припинили дихання з сюрпризом

Дозування хороших дів Легкий і приємний. Як часто ми забуваємо про це? Сім'я перекручує і перетворюється часто збивають нас з доріжки, і сила для чогось хорошого просто не залишається. Це чудово, що звучать історії. І сьогодні я хочу поділитися з вами. Я впевнений, що ви будете відчувати себе краще після його читання. Нехай це історія надихає вас!

Загинув майже 5 років, оскільки моя мама. Вона мешкала в с. все її життя, хоча я неодноразово запропонувала, що вона переїжджає до міста. Ми побачили один одного щотижня. Я прийшов до неї, і вона зробила свіжі млинці з домашнім сливовим варенням для мого візиту. Це був мій дитинство улюблений. Якщо у вас є невелике молоко для цього лікування - ваші пальці закриваються!

В останні роки здоров'я матері була м'якою. Я був в лікарні, коли я не хочу йти. Я бачив, що я не можу нічого робити. Вік завжди бере свій пальчик.

Моя мама, звичайно, залишила будинок мені. Не були спадкоємці, але мене. Я був єдиною дитиною в сім'ї, і мій батько довгий час відставив. По-перше, я думав довго, що робити з цим будинком.

Я бажав подарувати сина, але він живе за кордоном. Він пішов, коли він був молодий, навчався там, знайшов роботу і одружений. Тепер я тільки отримую фотографії в Інтернеті. Він не планує повернутися додому. Я не хочу жити в самому селищі. Я люблю життя міста краще.

Перший раз прийшов до цього будинку, щоб очистити і сортувати сміття. Як старі люди люблять зберігати її! А потім був свого роду. Я просто покинути це місце. Я вирішив продати лише кілька місяців тому. Звісно, я мав піти туди, щоб побачити, чи є щось для ремонту. Це не новий будинок, звичайно.

Я дивився, щоб знайти будинок в ідеальному стані. Все очищається, навіть трава обрізається на газоні! Я пішов запитати мого сусіда, що вони були. Після того, як я був дуже довгий час, і в той час, коли подвір'я мала перетворитися в кошмар.

З’ясував, що у сусідньому хлопчику з’явилася систематично. Моя мама колись сказав мені про нього, говорячи, що він став онуком. Але якось я не звертаю увагу на це. Його ім'я - Вася. У пам'яті моєї мами він тримав приїзду і прибирання будинку.

Я був таким чином, що я вирішив зустрітися з Вася. Я хотів подякувати йому якось. Я даю йому гроші. Але під час розмови виявилося, що він просто недавно одружився. Вона все ж живе з батьками. У мене була чудова ідея. Я вирішив просто переписати будинок на Васю. Моя мама була дуже щасливою!

Звісно, Вася була шокована і почала відмовляти свою пропозицію. Але наполягав на шахті. Що таке задоволення, щоб зробити хороші справи! Слова не може висловити, як щасливий я відчував в цей момент.

А тепер Вася і його чудова дружина друзі. Якщо я дійсно хочу, щоб вийти в природу, я піду до мого будинку матері до хлопців. До речі, нещодавно Альена звернулася і поділилася хорошою новиною: вона і Вася чекає малюка. Я був запрошений на святкування цього дня. Як красиво це життя може бути іноді. Бажаю, що були якомога цікаві події!

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Героїн цієї історії є правою: добрих справ так приємно! Звісно, ця історія схожа на казку, тому що ми звикли до того, що в нашому світі безкоштовний сир знаходиться тільки в мишці. Але дива трапляються. І це радість.

Покажіть мені, що думав, що ця історія дає вам?