Це більше не зношений, або основні антитренди весни 2023

Це весна, тому час для перегляду гардеробу. Мода мінлива. Не менш модний, який був на піку минулого сезону. Тому необхідно проводити ретельний аудит. А також зрозуміти, які тенденції навесні 2023 замінять основні антитренди. Давайте розглянемо разом.

р.

Редакція "Сайт" Повідомляємо, що не лякати цю пружину і як її замінити.

Тенденції весни 2023 Світ значно прискорився, і з модними тенденціями. Вони стали дуже швидко. Нові тренди починають дискутувати, що було модним вчора. Концепція модних речей нерозумна. Тому стилісти рекомендують спочатку будувати базовий гардероб, і вже розвести його модними речами.

Сьогодні ми побачимо, які речі з моди. Щось з них були популярні до недавнього часу, але не актуальні сьогодні.

Кілька років тому ці масивні і високі кросівки здобули серця всіх модниць. Це був найгарячий тренд. Ось чому багато людей все ще мають кросівки в шафі. Однак цей сезон загубив популярність. Замість більш мінімалістичних моделей в vogue, без такої масивної підошви. Я не рекомендую приховати їх занадто далеко. Тенденції мають схильність до повернення.

Рік тому, кожен збитий бананами різних кольорів і розмірів. Не тільки красива, але і дуже зручна тенденція. Тим не менш, за час, він почав згасати. А тепер стилісти вважають, що банан повинен бути змінений на щось більш модним.

Останнім часом попит на такі легінси був франтичний. Я думав, що це був дивний тренд. І так зацікавив його. Нехай це найкращий. Після всього зображення з такими легінями дивилися дивні. Цей сезон краще вибрати прості легінси в базових тонах.

Одяг джинси завжди популярний, але цей сезон був обладнаний моделями курток, які знизилися на користь. Вважається, що це не в моді зараз. Щоб не брати ризики, краще відмовитися від такої речі. Він буде замінений на розмір куртки, який підкреслить будь-який образ набагато краще і додасть його модності.

Як ви можете побачити, цей сезон заслуговує. Звісно, для кросівки на масивній підошві ми всі пропустимо. Але я не думаю, що будь-який сумний про легінси. На жаль, вам буде легше знайти шафу для весни. Успіхів!