Це весна, тому час для перегляду гардеробу. Мода мінлива. Не менш модний, який був на піку минулого сезону. Тому необхідно проводити ретельний аудит. А також зрозуміти, які тенденції навесні 2023 замінять основні антитренди. Давайте розглянемо разом.

р.
Редакція
"Сайт" Повідомляємо, що не лякати цю пружину і як її замінити.
Тенденції весни 2023 Світ значно прискорився, і з модними тенденціями. Вони стали дуже швидко. Нові тренди починають дискутувати, що було модним вчора. Концепція модних речей нерозумна. Тому стилісти рекомендують спочатку будувати базовий гардероб, і вже розвести його модними речами.
Сьогодні ми побачимо, які речі з моди. Щось з них були популярні до недавнього часу, але не актуальні сьогодні.
Кілька років тому ці масивні і високі кросівки здобули серця всіх модниць. Це був найгарячий тренд. Ось чому багато людей все ще мають кросівки в шафі. Однак цей сезон загубив популярність. Замість більш мінімалістичних моделей в vogue, без такої масивної підошви. Я не рекомендую приховати їх занадто далеко. Тенденції мають схильність до повернення.
Рік тому, кожен збитий бананами різних кольорів і розмірів. Не тільки красива, але і дуже зручна тенденція. Тим не менш, за час, він почав згасати. А тепер стилісти вважають, що банан повинен бути змінений на щось більш модним.
Останнім часом попит на такі легінси був франтичний. Я думав, що це був дивний тренд. І так зацікавив його. Нехай це найкращий. Після всього зображення з такими легінями дивилися дивні. Цей сезон краще вибрати прості легінси в базових тонах.
Одяг джинси завжди популярний, але цей сезон був обладнаний моделями курток, які знизилися на користь. Вважається, що це не в моді зараз. Щоб не брати ризики, краще відмовитися від такої речі. Він буде замінений на розмір куртки, який підкреслить будь-який образ набагато краще і додасть його модності.
Як ви можете побачити, цей сезон заслуговує. Звісно, для кросівки на масивній підошві ми всі пропустимо. Але я не думаю, що будь-який сумний про легінси. На жаль, вам буде легше знайти шафу для весни. Успіхів!