27
Ольга Матвей готує ніжний торт з печива без випічки і тепло ділиться рецептом
Немає нічого кращого, ніж десерти, зроблені в блендері очей. Ні випічки, не тісто. І сьогодні ми хочемо поділитися з вами одним таким рецептом. У програмі торт з печива і сметани без випічки за рецептом неймовірної Ольги Матвії. Чудовий літній десерт!
Видання YouTube "Сайт" Він дає вам простий і простий рецепт.
печиво торт і сметана без випічки Інгредієнти
Підготовка
Тут ви можете побачити, як Ольга Матвій готує цей прекрасний торт з сметани і печива без випічки.
про:blank
Наш домашній торт готовий. Спробуйте смачний десерт. Я часто робіть це в п'ятницю вночі, і я не дрочить, щоб насолодитися цим чудовим сніданком. Його ніжний смак наповнює настрій на весь день! Який десерт порадує вас самим?
Видання YouTube "Сайт" Він дає вам простий і простий рецепт.
печиво торт і сметана без випічки Інгредієнти
- 150г печиво
- 500мл крем
- 1-2 банани
- 80г цукру
- 1 ч.л. ванільного цукру
- 6 мандарин
Підготовка
- Так нам потрібна форма випічки. Пархмент покриває бічну сторону і дно. Якщо немає чіткої форми, можна зробити в регулярній салатній чаші, а потім переверніть торт. Вам не потрібно нічого випікати.
- Основою нашого торта є печиво. Ви можете прийняти все, що вам подобається. Обидва тріщини і пісочні печиво підходять, але не приймати жовчі або пряники. Печиво необхідно розбити на дрібні шматочки. р
- Тепер робимо вершки. Це вимагає товстої і жирної сметани. Залийте його в невелику ємність, додайте цукор і перемішайте. Додати ванільний цукор і перемішати його.
- Подрібніть банан з виделкою. Одна велика або дві дрібні банани досить. Надішліть банан на сметану і добре перемішайте. Тепер нам необхідно об'єднати печиво і сметану, ретельно перемішуючи. Докладемо масу трохи і замочити.
- У той же час очищайте гнівці і виріжте їх разом так, щоб гнійники не були занадто товстими. Покладіть на дно і боки форми. Тепер кладуть сметану над гнівами у вигляді. Перший шар тамбуй так, щоб суміш заповнює простір між мандаринами. Поставте торт в холодильник на 2 години.
Веб-сайт
Тут ви можете побачити, як Ольга Матвій готує цей прекрасний торт з сметани і печива без випічки.
про:blank
Наш домашній торт готовий. Спробуйте смачний десерт. Я часто робіть це в п'ятницю вночі, і я не дрочить, щоб насолодитися цим чудовим сніданком. Його ніжний смак наповнює настрій на весь день! Який десерт порадує вас самим?
До тих пір, поки ми не повні живіт, немає сну, тільки сподіваємось на Д. Комаровського.
Топ-8 найкращих безкоштовних антивірусів для ПК